Genocidní Benešovy dekrety 1943-48 a morálka. 2011

Až si všichni uvědomíme, že náš stát drží nad vodou nevyplacené restituce a konfiskace majetku na základě zločineckých Benešových dekretů, tak dáme na modlení  pod- Blanickým. Možná stát kverulantsky trvá na nevrácení církevního majetku, jen z tohoto důvodu. A nebo, že by to nebylo v zájmu ideálu roku 1989. Asi to  není, tak důležité pro chod, či napravení socialisticko-komunistických křivd na církvi!! Či církev, sama nechce?? Dobrovolně- povinně.!! Je jasné, že bolševický stát 2011, když nechce, tak popře i svoji ústavu-zákony vlastní země. 

 

Společnost a morálka, tak ta je tedy záhadná. Dnes a denně se dozvídáme o různých sporech, jak kdo, kdy koho napálil. Přitom omluva je jen jako, aby člověk netrpěl, možná jen morálně. Někde jsem slyšel, že morálka se nedá zvážit ani chytit, ale co vím jistě, je skutečnost, že kdo lže, tak  při tom krade.

Lhát se vyplatí a čestně slovo neplatí. Únor 1948

  1. Tím jsme se dostali do prostředí  nějaké savany, buše, pralesa. Jelikož jsme si zvykli na horší poměry, nikoho nepřekvapí ostuda, kterou do bohaté rodiny EU přinášíme. Především jsou to genocidní ss. Benešovy dekrety, které   všem Němcům, Maďarům, Polákům, od roku 1928 popírají legálně určené právo na národnost. Což odporuje univerzálním, občanským i lidským právům.

Kolektivní trest za příslušnost k těmto národům, jasně ukázal. Kam po roce 1943-1945 vlastně cíleně směřovaly zločinecké Benešovy dekrety. Oni směřovaly hlavně k zabavení majetku, ale i k vraždám, na dětech, ženách, a starcích.  O dospělých nemůže být ani řeč, neboť ostatní bojovali proti komunismu na západní frontě.

Dále si musíme uvědomit, že bez těchto dekretů, by nedošlo k znárodnění velkého průmyslu , na cestě k socialismu, ala Beneš = Gottwald. To, co zbylo na únor 1948, tak se dá klidně i říct, že to byly drobečky k socialismu a komunismu 1960.

A dnes 2011??

Pořád a neustále  platné, zločinecké, socialistické právo v zákonech. Na které se napasovala socialistická ústava po roce 1989 a za přispění (socialisticko-komunistické MAFIE) různých šizuňků,  se stát dostal do pozice těžkého dlužníka. Pozor!! Zatím bez žaláře.

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | středa 26.1.2011 13:59 | karma článku: 10,71 | přečteno: 898x