Francie na křižovatce 2022. Republika nebo Napoleon.

Kdo bude prezidentem Francie zda Macron nebo Eric Zemmour. Nebo jiný kandidát rozhodne Francouzský lid. Ta samá Francie se historicky potýká s náladou lidu a s náladou revolučních dějů.  Francie socialismus nebo demokracie.  

Pro čtenáře si dovolím několik vysvětlení. Při psaní blogu. Nemůžu popisovat ani rozvíjet jednotlivosti do detailu. Pak by to nebyl blog ale román. Teď k meritu věci. Francie má několik, problému ve smyslu, jak naplnit demokracii, jak naplnit svobody a lidský práva pro všechny ve Francii. 

Má to však jeden, nebo lépe řečeno více háčků. A tím jsou jednotlivé vrstvy lidu ve Francii. Dnes můžeme říci, že převládá panika a strach z vrstvy  muslimské komunity. 

Která se nechce demokracii vůbec přizpůsobit a většinou praktikují ISLÁMSKÉ právo Šária. Tím ovšem pro demokracii nastává velký nesoulad z pohledu univerzálních svobod a lidských práv k islámskému právu šária. Které s demokracii a lidskými svobodami nemá, vůbec, co dělat.  

Tahle absurdita a několika milionová islámská komunita včetně SRN bude mít destabilizující prvek. A to i přesto, že státní cenzura SRN...Francie jede na plné obrátky a neumožňují psát o koncentraci islamo..fašizující přistěhovalecké menšiny. ( Dnes 3 generace) Která většinou nebere demokracii za hodnotu, ale za slabost ALLÁH AKBAR,  je jejich boj...jejich cíl. 

Kdo tuhle ideologii v západní Evropě nevidí tak SORY. Se asi  brzo ocitneme na hranici mezi menšinou  nebo ....rok 2022 bude pro Francii a západní Evropu jistým signálem. Demokracie pro všechny....ale za podmínky, že univerzální svobody a univerzální lidský práva . Budou ochráněna před teroristy, před násilnými činy, před zasívání nenávisti mezi jednotlivými vrstvy společnosti.

Vivat Eric Zemmour 2022

S. 

Je Éric Zemmour poslední nadějí Francie?https://cs.gatestoneinstitute.org/18234/eric-zemmour-posledni-nadeji-francie#.Yg60BesUHn0.twitter

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 17.2.2022 21:53 | karma článku: 7,44 | přečteno: 147x