Fedor Gál a Urban naivní politika Charty 77 v neprospěch lidu 2009.

Naivní politika nebyla, byla jen snaha se rychle dostat k moci a i přes tu skutečnost, že lidu nebyla splněná žádná očekávání, jen a jen kecy jako za Husáka.Co mě zaráží licoměrnost a populismus tvrdit, že oni se učili a nevěděli?? To je jako jít do krámu a odejít bez placení takový byl systém privatizace a rozdání kapitálu těm co vykořisťovali lid. Totiž nomenklaturní kádři.To není naivita to je zločin, kdy byl majetek lidu ukraden včetně rozdělení státu , jako projev vlastizrady na ústavě a zákonech o federaci 1989.To co je ještě horší a vrací se, jak bumerang je fakt, který je dán i geopoliticky, že jsme opět pod vlivem cizí státní moci a suverenita národa, byla opět prodána za koryta, tentokrát do Bruselu. Ovšem ne za pár tísíc, ale za stovky tisíc. A lid nemá co do huby i bída je za dveřmi, ale politici: těm je hej na Jánošíka jen lide vzpomínej.

Fedor Gál  a naivní představitelé Charty 77. V televizním pořadu několik představitelů OF včetně s. Urbana mluvčího charty, svými ústy prokázali faleš a licoměrnost ve vztahu občan-politik- státní správa.

 

Dost nelogicky obhajuje Gál pozici těch, co nedokázali zastavit komunismus a socialismus i přes tu skutečnost, že měli všechnu moc po puči 1989 vůči KSČ ve svých rukách. Farizejský přístup k hodnocení, že po boji je každý generál je smutný právě od člověka, který si kapitál v řádu několika desítek milionu korun nevydělal rukama, ale podíl na televizi získal jen svým vlivem a přes kámoše. Jeho vysvětlení neobstojí, že dělali co mohli přechod ke zrušení socialismu a (nebo ho nechtěli zrušit??) . V Chartě 77 nebyli žádní prosťáčci, ale lidé co je od koryt vyhnal normalizační režim dr. Husáka jejich zapšklost šla tak daleko, že neváhali zradit lid1989 a dovolit restauraci socialismu a legalizovat komunismus skrze  (nesvobodné ) volby. Byl  a nebo nebyl ve společnosti (strach)??

 

A tak volby dopadli jak dopadli, vítězství socialismu a komunismu v neprospěch lidu, což dokládá i přísaha Havla na socialistickou ústavu, důkaz archív ČT. Komunisté i socialisté se musejí smát a dobře nám tak. Dnes pravici bolí hlava z nástupu socialismu i komunismu( Havel a Klaus se postaral), proto má strach,  že přijde o koryta.  Kdo chce kam pomozme mu tam.

Fuj no nebyl to puč???

Revoluce přijde s nástupem vyspělé demokracie, záruka svobod lidu.

Ano Charta 77 se postarala o beztrestnost za koryta všichni se dostali takzv. k lizu a ten se jen tak neopouští viz. Sobotka, Havel, Klaus, apod. To nemáme vysokoškoláky??? Kteří by udělali pro stát víc užitečné práce s novým pohledem a zájmem o prosperitu!! A nebo vyhovuje bordel a neschopnost politiků řešit občanská i lidská práva s důrazem na důchodový systém a zdravotní péči, jako primární cíl politiky??  

 

Je zjevné, že je to v protikladu cílu Parubka, Topola apod. sjednotit občanskou společnost na základě vyspělé demokracie, protože ji nepotřebují, protože nemají zájem na pravidlech  férové hry ve prospěch lidu a státu jako štítu ochrany občanů a jejich občanských i lidských práv, které jsou vždy nadřazeny nad státní fašizující stát ( neřeší problémy vyjednáváním ale silou a násilím) slabá výjimka vila Milada a i tam došlo k excesům( stahování z komína bezdůvodné mlácení apod).

Každý občan se přesvědčil, že státní byrokratický aparát se nejenom nezmenšil i přes tu skutečnost ( zaveden elektronický systém).Tak že, kde ta perestrojka skončila i s přestavbou? Dovolím si ocitovat básníka: v PRRRRRRRRRRRRRRRRD.   Ale naopak máme větší státní aparát než USA a to že jsou krapátek větší nikoho neudivuje ani nepřivádí k studu. Kdo by si taky řezal větvičku pod korýtkem.  Že soudruzi???

Stanek(Fanuel)

 

Autor: Frantisek Stanek | úterý 7.7.2009 10:00 | karma článku: 12,06 | přečteno: 1033x