Evropa i USA se musejí zbavit socialismu a komunismu. 2011

Nový světový řád nebude o bídě a válkách ale o vyspělé technologii a zajitění univerzálních občanských i lidských práv. Daných ústavním pořádkem příslušných států. Co je ovšem dnes dané. Je fakt, že státy spoléhají na svoje zájmy, jako by jiné státy neměli obdobné zájmy. To vytváří tlak na zajištění vlivu v politice, skrz politické strany. A tomu se prý říká demokracie. Demokracie není jen o politických stranách je hlavně o potřebách a zájmech prostého lidu. Který má jen tu svoji práci a je odkázan na svého byznysmena. Ať  už je to stát a nebo soukromný sektor. To dělení na družstva..odbory.. zemědělce, či doktory je v 21 století směšné tak jako je hloupé dělení na levici a nebo pravici. Je prostý fakt, že buď se vede stát řádným a správným směrem k bohatství a nebo k chudobě. Každý jistě z nás sám cítí, jak nás vede ss. Klaus  i Havel od roku 1989. Je to cesta vydlážděná opětovnými zlodějnami, tak jako v roce 1945-1948. Ta největší zlodějna a genocida celého národa je součástí našeho právního státu a tím jsou hnusné BENEŠOVY DEKRETY....1945-48. Ty vznikaly v Moskvě 1943-45-48 za přímé podpory Gotvalda I Stalina. Beneš jako agent cizí státní moci jen smutně a možná jen vesele koukal....:))...(J) 

 

                        Evropa  i USA na potápějící se loďce ,,socialismu“!!

Evropa a USA  se zmítají v neskutečných finančních a hospodářských problémech. Zajímavé je, že se všichni diví všemu…!!! Ale skutečnost je taková, že v době konjunktury si státy všechny finanční rezervy prožraly a  následně i byznys sféra řízená státem. Nedostatečně se podporoval (vývoj..výzkum…užití..).  I současná výroba vyspělé technologie. A když se začalo dařit, tak ji sociální státy dokopaly s ,,sprostým faulem“..,,ZDANĚNÍM ZISKU“ Bohemia.cz je toho dokladem …i důkazem viz  zmanipulovatelná a lživá fáma o ,,FOTOVOLTAICE“. Je snad už teď všem jasné, že dovoz bude čím dál dražší. Atomová energie ve svém důsledku bude na likvidaci ,,ekologických škod“. Neskutečně drahá záležitost, kterou bude muset zaplatit ,,stát“ potažmo …..,,občané“. Nic není zadarmo!!

 

Chytrý soukromý byznys…,,KAPITÁL“ je  vždy rozvrstven v několika vrstvách, kde základem je investiční…rizikový a úvěrový byznys..(půjčky) ,,kapitál.“ Od nejrizikovějších produktů po velice bezpečný produkt..jakým jsou státní dluhopisy. Což dnes díky sociálním a socialistickým státům neplatí, neboť jsou to státy bez základních výrobních produktů.  Světově konkurenčních výrobků. Politická  turistika a zlodějna tyto státy nezachrání…viz. ss.Klaus  zloděj péra od Piněry z Chile.

,,Ach“…. kdo zde volá zlaté ,,Rusko“…volá zpátky socialismus a komunismus v režii státního socialismu a komunismu. Ruská federace má jen ty suroviny a bez intenzivního přístupu k vyspělé technologii je odsouzena k hladomoru. Extenzivní výroba dnes není možná…malý příklad …lokomotiva a nebo žiletka…..kde je větší zhodnocení kde je větší zisk ? Kolik žiletek a s jakým ziskem se prodají a znova se musí koupit na rozdíl od lokomotivy a její životnosti a ekologické zátěže.

A zde je i vidět velice patrná hašteřivost na globálním trhu. Kdy na jedné straně je po celá desetiletí,  rok od roku…..  dolar zatracován pro jeho slabost……he he he…. neschopnost ??? A na druhé straně EURO ,,geroj“ zlaté ,,Rakousko“ jako proti váha dolaru. Amerika udělala dobře, že své síly FED směřuje k oddělení dolaru od Evropy. Evropě se zdraží dovoz a zvednou se spotřebitelské ceny, klesne (spotřebitelská hladina v krizi) HDP a zbude pak na ty ,,reformy“ ..he he ehe.

Ještě! ..malá ,,POINTA“

Nesmím!

Zapomenout!

Na!

Nostalgii!

,,Ruské federace“……,,ve spojení“…China…Indie…Latinská Amerika.   Bez Japonska a Thaj-wan.   Tahle snaha je vedená vytvořit další konkurenční měnu k ,,DOLARU“. Jen bych si dovolil malinkatou jizlivou poznámku: ,,Kdo suroviny vyváží“??? He he he.  A kdo je umí zpracovat a následně vyvést ze země. Je vždy o několik kroků k vyspělé technologii blíže. Co to znamená?? To znamená ve svém důsledku, že národní měny po socialistických experimentech, jak v USA tak i V Evropě se dostanou do sféry tolik zatracovaného dolaru. Rozvojové státy těží jen z byznysu dětské práce a státem dotovaných nákladů, kde je otázkou i deformace koncové ceny pro spotřebitele.To že se dají koupit i druhotné a podřadné součástky o tom se přesvědčuje i armáda USA i státy NATO. Vždyť rozvoj ekonomiky rozvojových států vděčí jen tomu….že státy Evropy i USA svoji výrobu posílají na východ a tam za nekonkurenční náklady vznikají výrobky pochybné kvality….deformované ceny…velký ,,ZISK.“ Tak jak může v tržním prostředí  (nabídka..poptávka…náklad..cena..,,zisk“)….. Konkurovat Evropa i USA dětské námezdní práci v Chině ..Latinské Americe…Indii…Ruské federaci??

Stanek František Fanuel

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frantisek Stanek | sobota 26.11.2011 7:56 | karma článku: 13,64 | přečteno: 1307x