DSSS T.Vandas= nedemokratický soudní proces. 2010

Politický proces K231 a DSSS dává tušit rozměr neschopnosti státu se vyrovnat se socialistickou justicí, když v talárech zasedají soudci jmenovaní justiční socialistickou MAFII. Stát se opírá o moc, která je dělená mezi moc soudní, zákonodárnou a výkonnou (nevýkonnou s. Nečase). Svoboda slova, projevu je ústavně zaručena a přesto si nějaký prokurátor (státní zástupce), dovolí zastupovat stát ve smyslu obžaloby a tuto svobodu ze zákona odstíhat. Lid  má, ale  ústavní právo tuto svobodu realizovat. Jeli, ale lid perzekuován a šikanován za strany státu, tak jde vždy o projev FAŠISMU ve smyslu státní moci viz. Norimberk 1933-34.
  1. Klaunovská pro socialistická  demokracie Havla i dědy mráze Klause dostává na frak. Všem nám zmrzl úsměv, když se postupně dozvídáme, jak jsme na tom od roku 1989 dobře. Havel kdysi řekl, že náš stát nevzkvétá viz. 1989. To řekl, jako socialistický prezident po dr . Husákovi. Od té doby náš stát   přece vzkvétá a nejsou, tak nutná restriktivní opatřeni, která měla být v rámci změny systému již dávno provedena viz.  (důchodová, zdravotní, ekonomická transformace ne privatizace)  že!!! Bohužel jsme na tom, tak jak jsme. A světlo v socialistickém tunelu je v nedohlednu.

Svoboda slova, vyslovený názor v diskuzi, je předmětem socialisticko-komunistické soudní moci viz. Mafie viz. M.Benešová. Klaus i Havel nese plnou a nedělitelnou odpovědnost za devastaci morálky i práva, které  mělo být okleštěno od socialistických diktátorských nesmyslů. Náš právní řád trpí nedemokratickou  vadou.  Kdy ústavní právo je omezeno zákonem. To je, ale  z právního hlediska nesmysl. Ústava jako právní norma  (nejsilnější zákon) nemůže být omezen nižší právní silou, jakou je zákon. Tolik úvodem.

Jestliže ve vyspělé demokracii platí, že ústavní zákon je   nade všechny zákony, či vyhlášky, tak v totalitním a diktátorském státě je to právě naopak. Zákon, je diktátem státní socialistické moci a je nadřazen ústavnímu zákonu. Och jak demokratické že?? Podle toho se soudí, podle toho se vynášejí i rozsudky jménem republiky a já se ptám jaké ?? Socialistické, komunistické??? A nebo republiky jejímž ústavním zákonem, jako nejvyšší normy se řídí právní stát!!

To, že jsme polo-demokratickým státem, či čistě socialisticko-kapitalistickým nikoho na západ od našich hranic neudiví.  Na východ od nás to jistí ss. Klaus a s. Havel.

 Ve čtvrtek 18.11. 2010 proběhl soud s pravicovou stranou DS-SS, jedná se o zkratku Dělnické strany, která byla znovu registrována, jako Dělnická strana sociální spravedlnosti.

Soud měl přes státního zástupce J.Lata návrh obžaloby, kde základem asi bylo, že nějaký funkcionář strany veřejně projevil svobodu slova, či názor. Podotýkám, že člověk může mít názor jakýkoli a svoboda slova mu zaručuje jeho projev kdekoli. Hlavně, to nesmí být upíráno v diskuzi, kdy menšinou může být i státní moc, či většina lid. My jsme si všichni lid i stát před zákonem rovni a soud nemůže válcovat( ÚSTAVNÍ) zákon s odkazem na zákon, který jak jinak, není v souladu s ústavou.

Nedemokratický proces popírající základní univerzální občanská i lidská práva, pokud možno nekrácená zákonem se stal politickým procesem s nějakou stanou a jejími představiteli. Tento právní akt nás dostal tam, kde by nás státní moc rozuměj pravicové (pravice není fašismus) politiky chtěl mít tedy v kriminále. Odsouzení T. Vandas, P.Kotáb, M.Zbela,J.Štěpánek  i členové skupiny K 231 v jiných soudních nedemokratických soudních sporech. Taková je realita dnešních politických  vězňů svědomí. Dnešního polo-demokratického socialisticko- fašistického režimu.

Stanek Frantisek Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | pátek 19.11.2010 12:25 | karma článku: 21,27 | přečteno: 1076x