Diskriminace neparlamentních stran ve volebním systému 2010.

To že volební systém nahrává těm politickým stranám , které mohou po vítězných volbách rozdělovat byznys je jasné. To že parlamentní politické strany úmyslně nepodporují rovný přístup ke konfrotaci s různými názory a to tak aby si lid udělal představu o cestách k vyspělé demokraci a mohl se svobodněji rozhodnout je taky jasné. Dnes je občanská společnost opět manipulována ve prospěch hochštaplerů a lhářů všeho druhu.  Na tom má hlavně zásluhu veřejnoprávní televize s pořady typu V.Moravce a spol, které nedávají rovný prostor v politických besedách i s neparlamentními stranami a názorová prularita je tak omezena jen na ty subjekty, co mají parlamentní vliv. To je pro demokracii smrtelné a ponižujíci. 

P.Cibulka a  strana Pravý blok je na politické scéně dost dlouho a jako ostatní neparlamentní strany je šikanován a je mu znemožněno neústavní cestou prostor pro svoji prezentaci  v tisku, rozhlasu, televizi. Ta to diskriminace je v demokracii nepřípustná a přesto parlamentní strany mlčí a tu to diskriminaci podporují. Pravý blok má dost sil na to aby občany postupně přesvědčil o správnosti svých kroků ve smyslu vyspělé demokracie, která vytvoří právní rámec pro ústavu, která zaručí občanská i lidská práva, která jsou univerzální a nekrácená jen za předpokladu a se souhlasem dotyčného občana.

Zde v našem socialistickém dvorečku je neustále problém se vším na co se jen člověk podívá a hlavně je to v krocích s důchodovou změnou a i zdravotním systémem, který neplní tu roli, kterou má mít v 21 století.

Zdraví občana a nejistota výplaty důchodů se zhoršují a proto špatná hospodářská situace bude vytvářet dostatečný tlak na vládnoucí vrstvu. Tlak ve smyslu neschopnosti řešit aktuální problémy.

Dnešní zbytek státu Bohemia.cz  je živen  a udržován jen prodejem z privatizace,dluhové služby a tak je i možnost  vidět stát na pokraji marasmu a sociálního úpadku, kde se problémy neřeší ale bují korupce státní byrokracie a  socialisticko-komunističtí privatizátoři se jen prostému lidu posmívají. Koryta za beztrestnost pro soudruhy typu Čalfa, Dlouhý, Dienstbír, Havel, Klaus a další to bylo cílem roku 1989 a ne prosperita lidu a stát ČESKOSLOVENSKO.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | sobota 20.2.2010 22:58 | karma článku: 19,67 | přečteno: 1401x