Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

velky bratr

13. 7. 2011 2:48
Detska prace

Ja makam od trinacti a jsem tomu rad. Naucil jsem se pracovat a kdyz po par letech vrstevnici dreli za par kacek za kasou v tesku, ja bral on dvou stovek na hodinu nahoru - bezpochyby mne to poskodilo, naucil jsem se zit na vysoke noze uz v osmnacti.. Od te doby jsem se leccos odnaucil, ale porad vim, ze prace na necem, co jinemu neco prinese prinasi vydelek. Tedy ne kecy a soupani papiru.

Pokud charta OSN zakazuje detskou praci je v rozporu s prirozenym pravem ditete ucit se a mela by byt zrusena, prinejmensim v nasem pravnim radu, a nahrazena necim, co nebude podporovat vychovu nedelaku. Dite by jiste nemelo byt nuceno pracovat, ale kdyz si to dobrovolne vybere, nema mu do toho pravo nikdo kecat - paklize se nejedna o rizikovou cinnost.

0 0
možnosti

zmat

26. 6. 2011 21:50
keců fůra,

ale přece Fanuel ten nadpis opravil

0 0
možnosti

Stará kára

26. 6. 2011 9:32
Box - bez boxu: jako hrad - bez hradu

Takže "boxy"  (jako "hrady")

0 0
možnosti

Fanuel

26. 6. 2011 9:36
Re: Box - bez boxu: jako hrad - bez hradu

BOXI CIZÍ SLOVO ;-D v lůně genocidy

0 0
možnosti

duhacenzor3

26. 6. 2011 7:36
Milá dětská truhlo:

Dítě má především právo na vlastní život a to se mu v dnešním potratovém světě masově po desítkách miliónů ročně upírá. Za druhé má právo žít s maminkou a tatínkem, to se mu v dnešním svět rozvodů a svobodných "matek" upírá také a také po desítkách miliónů ročně. Takže nejdřív řeš děti vražděné potraty a pak se zajímej o zařízení, které umožní alespoň pár lidem své potratářské "matky" přežít. Ty i ta tvoje slavná OSN, která vraždění dětí považuje za "lidské právo"

1 0
možnosti

velky bratr

13. 7. 2011 2:51
Re: Milá dětská truhlo:

Pravo na potrat vychazi z toho, ze pokud dite omezuje prava sve matky, tato ma pravo jeho existenci ukoncit. Muze vam to pripadat hnusne, ale to pravo by zena mit vdycky mela - bud kazdy jen sam sobe soudcem...

0 0
možnosti

Já král 1

26. 6. 2011 4:59
BOXI

?

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik