Demokracie- neschopnost řešit problémy doby 2009

Demokracie se ukazuje, jako neschopný nástroj k řešení palčivých problému na zemi a to těch nejhorších. Ať už se jedna o potlačování občanských i lidských práv či skryté genocidy.Co můžem , udělat jako jednotlivci? Zdá  se, že nic ale to by byl veliký omyl, který pak nahrává těm co ty zákony porušují a myslí si , že beztrestnost je to co budou mít za odměnu.

Dnešní demokracie je jako fikce. Srí-Lanka zmasakruje v tisících své obyvatelstvo bez ohledu na to aby postupovala podle mezinárodního práva k civilistům a neprováděla genocidní politiku v neprospěch národa, který je v menšině a tím jsou Tamilové. Musíme si odmyslet , že část národa bojuje za samostatnost a nedávat všechny do jednoho pytle jako to dělá Srí-Lanská armáda. Jsem zvědav na reakci ze strany socialistické EU a teroristické organizace OSN její antisemické komise i antisemické členské základny.

Která má plnou hubu občanských i lidských práv na Arabským poloostrově i když to se nedá srovnat. Izrael chce mír, obchodovat, vzájemně si důvěřovat ale ze strany muslimských  teroristických Arabů dochází k denodennímu teroristickému útoku na svobody a práva občanů Státu Izrael.

 Bývalé koloniální mocnosti daly svobodu státním celkům a nepřihlížely k národnostní otázce což měl být asi záměr dle hesla rozděl a panuj.To je prapříčina všech dnešních konfliktů, Somálsko, Pakistán, Arabský Polostrov,Jugoslávie,Evropa, Latinská Amerika. Nerespektování území a národnostního principu vede k nepokojům a odporu vůči ústředním vládám. To má za následek potírání demokracie jako prvku svobody jedince. Dnes je to v tak zoufalé situaci i proto, že lidstvo není schopné se domluvit na dodržování práv. Jednomu je to upíráno viz.

Stát Izrael a jeho neustálá obrana (61 let)  proti Arabské většině a na druhé straně je to plně podporovano finančně i morálně viz. Hamas, AL-Kajda,Hizbaláh i Fatah.Dnešní demokracie chce aby si vyspělá demokracie sedla za stůl s demokracii co chce zničit a vyhladit jeden národ tak nevím jestli se nejedná o podporu genocidy ze strany těch národů co mlčí a přímo schvalují jednání podporující terorismus. Musí být jednotný pohled a udělat činy a ne kecy to co dělá demokracii tedy pro lid a s lidem.

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | středa 20.5.2009 12:09 | karma článku: 7,86 | přečteno: 486x