Demokracie není terorismus, rabování. 2011

Demokracie a její cíl, je osvobodit lid od útlaku STÁTU a nastolit, tak všem lidem univerzální občanská i lidská práva, pokud možno nekrácených zákonem. Ovšem vše není tak jednoduché, vše závisí na kulturním vývoji příslušných států.

 

                                                Demokracie a terorismus.

Demokracie není o násilí a o  rozbíjení výloh, včetně rabování. Takovou pěknou ukázkou je organizovaní islámské revoluce, ala –Al Kajda, Hizbaláh, Hamás a muslimského teroristického bratrstva v Africe a na Blízkém východě. Která ovšem s demokracii nemá nic společného. Což západní demokracie po opadnutí nadšení ze změn stabilních autokratických režimů (17 států) těžko bude rozdýchávat. Přitom s nimi ty to západní demokracie po celá desetiletí kolaborovaly a čile ekonomicky obchodovaly,  a prokazovaly  jim i  státnická uznání, pocty.

Demokracie je o vůli lidu, který musí mít možnost volby, ale v systému kmenových a rodových tradic ovlivněných muslimským náboženstvím, je skoro nemožná, protože je neslučitelná.

Nikdo ovšem neříká, že i zde, není možná nějaká forma demokracie a nebo nějakých zvláštních prvků občanských i lidských práv v těchto státech s jiným kulturním základem (rozvojem). Problém nastane v okamžiku konfrontace s vyspělou demokracii a islámským právem ŠÁRIA.

 

Demokracie v Africe a na Blízkém východě nemají nic společného s demokracii v Evropě a v USA. Ty to demokracie v USA a v Evropě  jsou již po několik stovek let konfrontovány s průmyslovou výrobou a ruku v ruce i s občanskými i lidskými právy. Ty to univerzální občanská i lidská práva jsou v Africe a na Blízkém východě, kromě Státu Izrael konfrontovány s kmenovým a rodovým uspořádáním, které jsou silně ovlivněny náboženstvím ve formě státního terorismu a netolerance ke křesťanství Somálsko, Rvanda, Kongo, Jemen, Irán, Sýrie a podobně. Samozřejmostí je i nenávist ke všemu západnímu, jako centru zla v čele s Evropou USA, Státem Izrael. Nepochopení islámu v Evropě a jeho touhy po světovém CHALIFÁTU, džihádu, fatvy….. berme , jako vážnou hrozbu západní civilizaci.

Závěr:

Pěknou ukázkou, že nelze kázat vodu a chlastat víno je i zahraniční politika našeho státu, který již za dr Husáka poskytl místo pro  výcvik teroristů OOP v zájmu SSSR, dnes Ruské federace. Přičemž , arciteroristu Arafata povýšil světový socialismus na bojovníka za MÍR, proti IMPERIALISMU.

Jako důkaz státního uznání Československa, tomuto mezinárodnímu zločinci, budiž i velvyslanectví této teroristické buňky v rámci boje proti KAPITÁLU v rámci bývalého RVHP. Které v kontinuitě státního bordelu trvá dodnes 2011

Stanek František Fanuel

Autor: Frantisek Stanek | sobota 5.3.2011 20:38 | karma článku: 6,51 | přečteno: 811x