Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pouiyt

9. 1. 2011 9:48
Hloupost

Rv

0 0
možnosti
FS

Fanuel

9. 1. 2011 10:08
Re: Hloupost a blbost nad-náší

R^;-)

0 0
možnosti
MSV

Medvědice se vrací

9. 1. 2011 9:18
hm

to že zcela zcestně popisujete fašismus bych vzhledem k 70ti leté masáži této společnosti pochopila.

Ale, že sionismus je "zároveň i bojem, za univerzální občanská i lidská práva, pokud možno nekrácená zákonem." tak to už je fakt silný kafe. leda, že byste góje nepovažoval za lidi.

0 0
možnosti
FS

Fanuel

9. 1. 2011 10:12
Re: hm

FAŠISMUS A JEHO HRÁTKY.

NEPŘEŽILY CELÉ STÁTY.

KONCENTRÁKY A GULAGY.

POLE, NEORANÉ.  

DEMOKRACIE, PRÁVO LIDU ZŮSTANE.;-D 

0 0
možnosti
OONO

Obamou o nobelovku okradeny

9. 1. 2011 9:02
Problem Izraele s tzv "Palestinci" je tak moc neresitelny,

jak moc ho nikdo ze strany arabu a levicaku v zap spolecnosti nechce vyresit.

Dodavam jen, ze zadni "Palestinci" neexistuji,protoze ti byli uz davno pred Kristem vyvrazdeni a ta verbez,ktera si tak z vychcanosti rika,je jen mix podradnych arabu, ktere ze zistnych duvodu nikdo nikde nechce,z cehoz arabove v okoli ze vsech nejmene.

Zcela znatelna je podpora teroristu v Palestine dnesni socialistickou EU i s nacky po boku.Je to tak a je to snad uz i tem nejvetsim blbcum jasne.Snad.

EU vedena neomarxistickymi zlocinci spolu s levicaky vsech odstinu plne podporuje islam a islamizaci Evropy.Socanska luza v zap spolecnosti i se svymi bratry socanskymi nacky se snazi s prispenim nasich penez zlikvidovat jediny ostruvek demokracie mezi arabskymi zememi na vychode.Je to ostuda a doufam, ze az se karta obrati, budou socani zase stat na lavicich obzalovanych stejne,jako stali kdysi v Norimberku za sve zlociny.

Jinak ten mlady nacek nestoji za reakci,nestoji totiz ani za osizeneho kemra mezi oci.

0 0
možnosti
F

fvocel

9. 1. 2011 8:41
Legitimita státu

Legitimita státu je vždy sporná. Navíc dnes je zbožňovaná legitimnost na úkor zákonnosti. Produkt legislativy vytvořeny "menšinou" abstrakce neskutečného "lidu" se vydávají jak zákony na roveň přírodních zákonu. Samozřejmě v praxi nejen nefungují, ale prohlubují neřešitelné problémy.

Demokratický stát Izraele je neřešitelný problém, má nejhorší způsob vládnutí, kdy parlament a vlády má největší moc a zároveň nejmenší kvalitu. Stejně problémy nevyřeší ani stát Palestinci, ani Rusko, USA a EU.

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik