Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

12. 12. 2010 10:31
Možná to nevíte

Ale dluh ve výši 607 mld. vznikl za pouhých 8 let vlád ČSSD (z toho 407 mld. díky ministru Sobotkovi).

0 0
možnosti
ZK

SID09

12. 12. 2010 10:33
Re: Možná to nevíte

Má imunito, nebo by se dalo něco na tu bandu najít ? Něco jako zpronevěra, tunel..... ?

0 0
možnosti

lost

12. 12. 2010 8:44
spekulativní kapitál - lichva, nemůže fungovat dlouho

...takže - jen houšťR^....

0 0
možnosti
FS

Fanuel

12. 12. 2010 10:34
Re: spekulativní kapitál - lichva, nemůže fungovat dlouho

KAPITÁL  a jeho zákonitosti jsou tím hlavním dějinným prvkem. Od dob směny zboží za zboží. Je to jev, který má základ v hromadění zisku a jeho přinosu pro rodinu, stát. Nadprodukce je veliká a TRH je normou, co a jak a kde se bude vyrábět, ale jen na základě díry na  trhu. Rozuměj NABÍDKA=POPTÁVKA. Výslednicí je  CENA která nemůže být nijak dotována, hlavně ne socialistickými nesmysly typu v zájmu sociálního státu. Na takovou politiku dnes dojíždí a dojede nejen EVROPA, ale i USA , se zbytkem světa. Kde by byla CHINA + INDIE bez odbytu= poptávka ???? V prdeli.  To znamená, že je všude pokřivení trhu a nárůst cen, zboží, služeb. Což má za důsledek globální KAPITÁLOVOU  krizi v jednotlivých segmentech ekonomiky státu. CENA JE TEDY VÝSLEDNICÍ KAPITÁLU ovšem bez dotací a socialisticko-komunistických manévrů na zkrocení KAPITÁLU.

0 0
možnosti
G

Gamehoror

12. 12. 2010 6:31
nejsmutnější na tom je

že všichni Ti řadový prosťáčci co chodí k volbám vezmou papír na kterým je jasně napsáno " dělejte si se mnou co chcete , tady odemne na to máte mandát  " se na tom všem vlastně podílejí a nemůžou křičet že strany udělali to a tohle špatně nebo že politici nás zadlužili když jim lidi svůj hlas dobrovolně odevzdali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 689
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 956x
Založili jsme s přáteli občanské sdružení s názvem odborové sdružení A.Právo.Na podporu řešení pracovních a mezi lidských vztahů,z pohledu občanských a lidských práv.A to práva vymahatelného.Z pohledu ústavy a zákonů, včetně práva mezinárodního k Bohemia.cz

Seznam rubrik