Chév Kula a vězeňská služba i věznice nepřipraveny na kolaps 2009.

Vězeňství je na rozcestí a Kula není schopen zabezpečit základní požadavky na moderní vedení kriminálu. Pro úplné pochopení je potřeba říct, že to nedokáže nikdo za současných podmínek a čestný je to říct a ne se schovávat za generálský hvězdičky. Kula je tedy státní úředník, ve službě státu a má mít tedy zájem i cíl řídit profesionálně svůj úsek a nebo tam nemá co dělat. Profesionalita není jen ve funkci, ale i schopnostech si zajistit to co náplň práce vyžaduje a když to není možné ze strany státu naplnit tak odejít, ale to umí jen profesionál.

Vězeňská služba  a 22 000 vězňů za mřížemi signalizuje, že v našem státě není něco v pořádku. Za dr.Husáka i se Slovenskem 15000 vězňů to je v porovnání s dneškem divný. K této sumě 22 000 se musí ještě přičíst kolem 8 000 odsouzených , kteří ovšem výkon trestu nenastoupili a trestu se tím pádem vyhýbají. To může být v tom to případě vězeňská služba (stát)  v čele se s. Kulou spokojen.

Co by dělali???

Kdyby se jim těch 8000 , kteří trest nenastoupili rozhodli, že tedy nastoupí do výkonu trestu!!! Co by dělal stát a jeho aparát aby zachoval důstojné prostředí pro výkon trestu!! Co by dělal stát a kam by je umístil a to tak na co má vězeň právo a i přesto, že je odsouzen. Je to  člověk a má  práva, zaručená směrnicí socialistické EU a i našim polodemokratickým právním systémem, který se hlásí k odkazu humanity a profesionality vězeňské služby a jejího vlivu na výkon trestu. Ovšem skutečnost je ubohá.

Nechci domyslet co by se v tom případě stalo a co by dělala vězeňská služba , aby zajistila práva , ale i povinnosti odsouzených. s.Kula  generální ředitel vězeňské služby a věznic má socialistické řešení!! Viz. METRO 9.7. 2009.  Při nastalém problému,  by je za stávajícího stavu  nahnal do stávajících cel, které jsou už dnes nevyhovující. A nebo do tělocvičen. Byly by tedy hromadně umístěny v nevyhovujících podmínkách a koncentrační tábory připomínající prostředí bez možnosti obrany a právního jednání k nápravě. Rozuměj on si každý kriminál, jaksi je stát ve státě a nikdo nemá šanci na nelidské podmínky s tichým souhlasem státu reagovat natož hledat cestu k nápravě.

Málo důrazně se dbá ve výkonu trestu na vliv a výchovu vězňů ze strany vězeňské služby a jejich výchovných poradců. Nechávají volný průběh vězeňské samosprávě rozuměj mazácký kriminál i s tím co k tomu slovu patří, lidově řečeno vliv v kriminále nemá vězeňská služba a výchovní pracovníci, ale vězni,  kteří si mezi sebou  dělí  vliv a postavení samozřejmě i  výhody s tím spojené.

Tím pádem má vězeňská služba sedy, lehy a korunky se jen hrnou.

A to tím způsobem, že záhadně se nachází na celách tu telefon, tu drogy, tu nějaký fet apod.

V kriminále není problém sehnat, co člověk chce a na co si vzpomene, od čerstvých vajíček po roštěnou, nebo jeli libo LSD či ještě lepší nějakou psychotropní  halucinogenní látku. Jsou-li prachy a nebo něco k výměně tak se sežene vše v kriminále funguje směna, která zaručí fešácký kriminál.

Myslíte si, že je to nemožné???

To jsem si myslel taky, do doby než jsem začal  pracoval v kriminále jako civilní zaměstnanec pro civilní výrobu určenou do Francie a z Francie šlo o sudy materiálu (halucinogenů). V tom zdraví škodlivém prostředí tedy vězní pracovali a pracovali i občanští pracovníci , kteří výrobu řídili, či se na ni jinak podíleli, ono zdraví nenahradíš ničím ani prací pro zahraniční kapitál.

Kdo tedy má ve věznici prospěch z takové výroby???  Kdo má  z poškozeného zdraví problémy když tu výrobu  opouští??? Vězeň či civilní pracovník!!! A kde má dovolání či náhradu za ujmu poškozeného zdraví??? Těžko přetěžko se občan domáhá svých práv.

Nemylte se, on se prostě vyhodí ( ovšem nesmí padnout kosa na kámen a  někdy se občan  začne bránit) a vězeň??  Ten se nebrání a ani nemůže systém to nedovolí,  kriminál je stát ve státě.

Kde jsou naše občanská i lidská práva??? Na papíře že ???

Kde byl, nebo je s. Komorous, který odejde od policie a za koryto  se k policii zase vrátí proč asi?? Co dělá protidrogová rychlá rota a nebo je jen jako (rychlá)??? Je to všude stejný, nechá se pár distributorů chytit a zbytek se převeze a pod svícnem bývá tma že??? Z Francie do kriminálu a z kriminálu do Francie ap. Ne, že se bude státní aparát mstít na vězních a nebo civilistech!!!!  

 

Nejlépe se pracuje v domácím prostředí přímo v místě příslušného kriminálu. K tomu aby to bylo možné je  potřeba mít známosti a prosadit i přes nesouhlas hygieny, popřípadě se zavřenýma očima civilní výrobu za účelem práce vězňů, kteří s halucinogeny pracují a jak jinak v kriminále i kšeftují.

Stanek     (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 9.7.2009 12:00 | karma článku: 8,55 | přečteno: 826x