Blanický rytíř a kníže pán z Orlíku jedno jest. 2010

Právní nárok nezaniká ani revolucí a je jen na dalším vývoji, jak lid rozhodne. Oni volby dnes v demokracii znamenají totéž, jako kdysi rozhodnutí monarchy. Je jen otázkou zda teokracie není vhodnější s demokratickými prvky než sekulární stát s jeho byrokratickým aparátem.

 

Urputná pravo= levá garnitura a stařík na knížecím stolci Václav + versus kníže pán v roli pana Voka z Orlíku je to, na co stát Švejka, Havlíčka i  Husa, včetně místních cipovin vždy čekal.                                   ZÁZRAK!!!

Mezi tím upíral svoje očiska šechyše národ na jakýsi Blaník a spící rytíře, co mají bez úplatně národu pomoc, ale už se nehovoří o té skutečnosti, jaký že to bude národ po několika tisíciletích temna viz. Jirásek a dobračiské socialisticko-komunistické genocidy založené na zločineckých Benešových dekretech z let 1943-1948-1989-2010.

To, že si neumíme sami vládnout věděl, jak rod Přemyslovců tak i Habsburků, zároveň Přemyslovci vděčí svému knížecímu stolci  jen tím, že na úkor jiných rodů spřízněných např. Slavnikovců, Vršovců,  je nechal  vyvraždit.

Tato smutná kapitola se táhne, jako červená nit naši státnosti a není se ani čemu divit, že rod Habsburků, jako dědicové Bohemia království neprovedli politicko- státní vyrovnání na rozdíl od Uherského království a věděli proč.

Ona by totiž ta monarchie daleko dřív skončila než rokem 1918. Není ani bez zajímavosti, že vlastně nárok rodu Habsburků na Bohémia království trvá dodnes. Národní výbor a vyhlášení samostatnosti poslancem Staňkem 1918 v Praze,  bylo jen  prohlášením odluky od Rakouska - Uherska , ale de jure nebylo parlamentem Bohemia království nikdy zrušeno, neboť do poslední chvíle se nevědělo zda nárokové území bude republikou a nebo královstvím. Habsburkové mají tedy právní nárok na Bohémia království.

Není o tom, jaksi žádný právní záznam, že by Československý stát  zrušil nárok Habsburkům usnesením parlamentu  na Bohémia.cz  království  a  Habsburkové se nikdy na oplátku nevzdali oprávněných nároků na Bohémia království. Habsburkové v té době měli jiné starosti. Je to jako s domem byty se dají prodat, znárodnit, zkonfiskovat, zprivatizovat, ale dům je pořád majitele.  

Stanek Frantisek Fanuel

 

 

Autor: Frantisek Stanek | pondělí 26.7.2010 18:15 | karma článku: 6,10 | přečteno: 689x