91 výročí ČESKOSLOVENSKA, co vlastně oslavujeme? 2009.

Hrobník Klaus stál u umělého a z inscenovaného rozpadu  ČESKOSLOVENSKA1992-1993, které si nedovolil rozdělit ani Husákův režim a poskytl tak ČESKOSLOVENSKU alespoň federalizaci jednotlivých států krom Moravy která měla a  má stejný právní nárok na samostatnost. Vlasti-zrádce Klaus a Mečiar i přes odpor lidu a jejich občanských i lidských práv za podpory korupce federálních poslanců dokonali to, co dnes oslavují, tedy rozbití ČESKOSLOVENSKA!!  A nepatřičně tak roní slzy. Oběti za 1 a 2 světové války byly hrozné a vojáci si jistě zaslouží lepšího vrchního velitele armady už jen proto, že jejich velitel zneuctil oběti padlých a stál u zrodu zničení samostatného ČESKOSLOVENSKA 1992-1993.

 

Pláč a organizované slzy z oslav výročí 91 let od založení ČESKOSLOVENSKA je vrchol hyenismu na politickém poli a to hlavně představitelem socialismu a pro Ruského dělníka  soudruha KLAUSE, který rozbití ČESKOSLOVENSKA  s dalším zrádcem Mečiarem v letech 1992-1993 z inscenoval a ve federálním shromážděním za podpory korupce poslanců  nezákonně a proti ústavně dokonal i přes odpor lidu a jejich porušením občanských i lidských práv.

Do kdy zrádce národních zájmů na hradě, despotický  namyšlený vládce Klaus, bude bránit prosperitě národních zájmů viz. Lisabonská unijní smlouva (lepší ekonomický prostor a lepší obrana Bohemia.cz) a  tím i zároveň hrubě  narušovat přátelské vztahy se sousedy??

Ptám se do kdy??

Do té doby než bude označen jako zrádce (vlasti-zrádce) a nebo dobrovolně odstoupí , nejlépe ze zdravotních důvodů.

Ano přátelé a občané, co zločinné Benešovi dekrety1943-1948 napáchaly tolik zla a bezpráví a i vrácení oprávněného majetku církvi neustále blokuje zločinecký stát 1948-2009.Tak je dnes víc než jasné, že taková to politika se nedá dělat.

Církev potřebuje a má dost vlastních sil, aby mohla svoje potřeby z duchovního pohledu vést a tak se starala o potřebné, ale socialistický a nedemokratický stát jim v tom brání  a to i přes tu skutečnost, že jsou neustále otevřené dveře ze strany církví podotýkám církví. 

Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | čtvrtek 29.10.2009 8:45 | karma článku: 16,01 | přečteno: 1138x