1948 prokurátor Urválek a dnešní demokracie 2009.

Je smutné, že národ nevystoupí proti zlodějně a znárodńovací socialistické mašinérii. Je smutné, že demokracie se musí opírat o výklad demokracie na západ od našich hranic. Je smutné, že socialismus a koncentrační tábory na převýchovu k socialismu, zde nikoho netrápí jen rodiny co byli postiženy. Je smutné, že se národ a lid jedno jest nechá donekonečna okrádat státním byrokratickým aparátem.

 

1948 lidově demokratický stát a státní prokurátor Urválek, byl schopný demagog a jistě by stálo za úvahu zjistit co dělal za protektorátu. Demokracie tropí hlouposti a fašistický stát, kde je právo nad občanem a lidský život politického protivníka nemá žádnou hodnotu ve smyslu lidskosti tak v takovém státě Bohemia.cz došlo k puči a se z manipulovatelnou armádou a policii se dostal komunismus konečně k moci. Únor 1948.

Proto procesy, probíhaly tak jak probíhaly.Zastrašit občany a nabídnout jim zlodějnu ve formě znárodnění za asistence presidenta Beneše a jeho genocidních dekretů.  To byl cíl Stalina a Beneše s Gottwaldem. Pojmy, jako fašismus, nacismus NSDAP a socialismus,lidově demokratický, neokomunismus s KSČM a Socialní demokracii je shodný co do ideologie tak i do počtu lidských obětí a přesto se národ nestydí podporovat zločiny minulosti.

Dnes stát používá praktiky socialistické státní moci, které mu mají posloužit opět k restauraci socialismu a neokomunismu. Ovšem dnes na rozdíl od Urválka (prokurátora) zde máme státního žalobce XY, ale cíle znemožnit politického protivníka jsou shodné. Tedy nejdříve spojit a zastrašit obyvatelé s pomocí fašistických a rasových nesmyslů, ( za Urválka to byl shnilý kapitalismus a imperialismus), ó jak podobné  řešení i s neoprávněným nasazením policejních prostředků na shromáždění a svobodu slova jsou toho smutným důkazem, co se týče důkazů tak jsou nijaké a je smutné, že se slabá demokracie s takovým scénářem  roku 1948 je vůbec ochotná se ztotožnit. Svoboda je nedělitelná můžu říct co chci a nikomu to nesmí vadit. Jestli-že začnu něco komentovat a omezovat , jak z historického pohledu tak i z novodobého pohledu  a stát použije sílu místo soudu jde vždy o diktát státu(fašismus)  nad jednotlivcem a to je vždy na úkor svobody , deklarace OSN,  listina občanských i lidských práv, mezinárodní právo.

Ovšem, že jsou v demokracii soudy, které z pohledu dodržování občanských i lidských práv jsou tou autoritou a ne policejní masakr. Soudy v demokracii rozhodnou zda myšlenka se dá zavřít čí názor pokutovat ( je to právní nesmysl). Zda jde o trestný čin a zda ten trestný čin byl v přímé souvislosti s myšlenkou či názorem, který  a zda nějaká skupina občanů provede násilí nad jiným občanem či skupinou. Obrácený postup, kdy zasahuje stát a pak se hledá právní kompetence je směšná a právně neúčinná.

Protože zde je slabá demokracie, která  vlastně žádnou  demokracii není. To, že můžu jít na nákup, že stát není uzavřený v koncentráku z ostnatého drátu, že můžu cestovat atd. ještě neznamená demokracii.  

Co je demokracie??

Základ ústavy a vyspělé demokracie.

Demokracie  je svoboda,  svoboda svědomí,  svoboda se sdružovat, svoboda shromažďovat, svoboda projevu, svoboda vyznání, svoboda života (ne trest smrti), svoboda kritiky, zákaz cenzury a autocenzury, svoboda vlastnictví.

                                                                             Stanek (Fanuel)

Autor: Frantisek Stanek | úterý 9.6.2009 14:22 | karma článku: 21,96 | přečteno: 1771x