Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jednak pokud je někdo opravdu tlustý, tak mám právo to říci, tomu se říká svoboda slova.

A hlavně, kdo myslíte že obéznímu uškodí víc? Tak kdo ho uklidňuje že je to tak v pořádku, nebo ten kdo ho (třeba i výsměchem) přiměje něco s tím dělat?

0 0
možnosti
Foto

Pokud chcete, aby se sebou člověk něco dělal, motivujte ho! Nesmějte se mu, ale dejte mu motivaci zhubnout. Taky jsem byl tlustý a rozhodně jsem nezhubl proto že se mi nějaký idi*t posmíval.

1 0
možnosti
HV

H68o76n15z70a 40V11r66á59n32a

21. 4. 2018 21:20

Jeee... Abyste se nepos.. nezbláznil. Poznámky na druhého kvuli jeho nedokonalosti tu byly a budou (jsi tlusty, jsi hubený, jsi malý, zrzavý, smrdíš,atd atd.). Já tedy nevím, ale když někdo někomu řekne-ty bys moh hráběma česat husy, jako šikanu tohle opravdu nevidím. A jen tak mimochodem, hd moc pěkný, jak se dneska obezita svádí na kde co, jen na vlastní vinu ne. A že se někdo stravuje nezdravě? Někdo ho k tomu nutí? Nebo je nesvéprávnej a neumí si přečíst složení?

1 0
možnosti
Foto

Ne každý to musí brát jako srandu. Jsou lidé, kteří jsou citliví, berou to vážně a svými hloupými slovy jim můžete ublížit. Jako pokud víte, že to ten dotyčný bude brát jako srandu tak prosím, ale jinak ne. A ne každý je schopný se bránit. Mě osobně je to jedno, jestli někdo říká že jsem tlustý nebo ne.

0 1
možnosti
ND

Máte pravdu, ale až potud, pokud si v autobuse sedne vedle vás člověk, co se s vámi bude dělit o půl vašeho sedadla a vy bude natlačen na stěnu autobusu nastorc;-D

1 0
možnosti
Foto

To se mi zatím nestalo, ale myslím že by se to dalo řešit. Ale co si budeme namlouvat, ona ta sedadla jsou dělaná pro trpaslíky.

0 0
možnosti
BK

:-)R^ Je to tak jak píšete,bohužel...

0 0
možnosti