Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Máte pravdu a konal jste srávně. Tato situace je známá z Etiopie před více než 30 lety. Němci tam vozili hladovějícím lidem základní potraviny a časem zjistili, ž domorodci tam jen sedí nic nedělají a jen čekají až přijede násedující týden opět náklaďák s rýží. Tak přišli na tom že jim sice rýži dají ale budou za to něco chtít, třeba...přines mi támhleten kámen, pak dostaneš rýži. Později se z toho vyvinul pojem.....POMOC KE SVÉPOMOCI...a to je třeba udělat ve všech státech, ze kterých máme ekonomické uprchlíky. Je třeba tyto lidi donutit pracovat. Nemají návyky. Atp.

Takže shrnuto---Vše správně, ale již staré a známé, jen politici na to neslyší.

2 0
možnosti
DS

Pane autore, mohu použít odkaz na Váš blog v některém ze svých blogů? Motto Vašeho blogu mi přijde absolutně skvělé:-). Předem děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Jistěže můžete :) FN

0 0
možnosti
ZS

Ano, co je zadarmo stojí za "starou belu" i tady u nás. Jen spousty lidí si to pořád nechtějí uvědomit...;-)

3 0
možnosti
RS

Takovymi udickami by se privedly charitativni spolecnosti na mizinu. A kdyby se tem "bozim bojovnikum" chtelo neco prospesneho delat, bylo by opet sedme nebe plne neposkvrnenych panen. Pro imany by zbyla jen zebracka hul.

1 0
možnosti
PF

karma, obdiv, pochvala

2 0
možnosti
JH

J79a25n 79H23l53e43d41í38k

23. 4. 2015 16:43

tyhle bajky od Boženy Němcové jsou sladké až k slzám,  prvním předpokladem pro přelidněné oblasti Země, je zajistit sterilizaci, jinak se tu doslova ušlapem, otrávíme z hor odpadků a umělých hmot, postřílíme pro různý názor na Boha nebo na modloslužby, obnovíme kanibalismus, když na všech polích vystavíme sklady, kanceláře, fabriky a silnice, změníme pitnou vodu z pramenů na jedovatou  břečku, plnou fekálií a ftalátů

1 2
možnosti
Foto

To není bajka a ani od Boženy Němcové.:-)

0 0
možnosti
JN

J72i77ř37í 93N61o42s70e33k

23. 4. 2015 11:55

Ale to je dávno jasné, jen se to nehodí neziskovkám a charitám - a tak cpeme do africké bezedné jámy a na lidi v sousedství ani nevzdechneme, protože to není sluníčkově a multikulti in. Radši přispěju cikánskému děcku na kroužek, než Afričánkovi na základní školu. A je zbytečné vysvětlovat důvody.

4 0
možnosti
RC

Konecne spravny pristup!

6 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1218x
Jsem strojní inženýr, bývalý zlatokop a prezident ekologické organizace World's Green Lungs. Mám sen, že lesy v Africe budou opět šumět tam, kde dnes již nic neroste.