Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Na poslední otázku Vašeho blogu odpovídám, že Achmed tento boj dost dobře vyhrát nemůže. Buď ho Jirka vyhraje a Achmed prohraje, nebo ho oba prohrají.

Jestliže totiž Jirka prohraje, tak Achmed si sice půl roku nebo rok bude myslet, že vyhrál, ale nakonec se ukáže, že také prohrál. Lidé jako Achmed totiž nebudou schopni převzít za poražené Evropany provoz a obhospodařovávání poražené Evropy. Nejsou schopni provozovat evropský průmysl, zemědělství, stavebnictví, zdravotnictví, energetiku, infrastrukturu. A že by si Evropany zotročili a žili z práce otroků? Na otrocích lze založit pouze některé nekvalifikované práce.

Jestli Achmed ovládne Evropu, zničí si i svůj zdroj sociálních dávek. Ovládnutým Evropanům nepomůže, že i Achmed bude živořit, ale já se nezabývám tím, co bude s Evropany po prohraném boji. Já se zabývám tím, co bude s vátězným Achmedem. a dodávám, že v konečném efektu prohraje i on. Porazí-li Jirku i porazí tím i sám sebe.

10 0
možnosti
ZJ

... to zní logickyR^R^! ..... Přece jenom ale radši budu držet palce Jirkovi ...a co víc ..... budu mu i ku pomoci;-)!! Už kvůli svým vnoučatům!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.