Zaorálek pojede prosit Čínu o odpuštění hříchů pro Čechy

Sice článek tak nenazvali, naopak řekli, že„Vláda končí s kritikou Pekingu kvůli Tibetu“,ale to je pouze krycí název. Mlha přede mnou, mlha za mnou. Jedou tam žebrat o peníze a doufají, že jim bude odpuštěno. Stejná vláda, která hlasitě kritizuje v čele se Zaorálkem nekomunistické Rusko, jede prosit o milost komunistickou Čínu. Vláda státu, který se zbavil komunizmu před 23mi roky a údajné ho stále nenávidí. To jsou věci, co?

Svět se obrací naruby. Co bylo včera pravda, pravdou není a co nebyla pravda se stává pravdou a ještě se nechají slyšet a vyžvaní to novinářům. Doslova vyžvanili, že kabinet Bohu...jak?.. jo, Bohuslava Sobotky chce zlepšit vztahy s Čínou (komunistickou) a proto už nebude kritizovat Čínu kvůli okupaci Tibetu. Ale pozor, to není vše,...hahaha.. na víc...(ti naši politici jsou opravdu kam vítr, tam plášť)..na víc...prý kabinet neuzná tibetskou exilovou vládu. Tak, abyste to všichni věděli. Já, Bohuš „veliký“ Sobotka a mojí podřízení musí zaujat jiné stanovisko, protože nám teče do bot, nikdo nám tu nechce investovat, z Evropy můžeme čekat velký kulový, potřebujme prachy a tak potopíme Tibet. Co je takový Tibetek, maličký, ubohý někde v horách? Kašleme na Tibet, hurá do Číny. A já být Číňany tak je ženu sviňským krokem zpátky do Čech.

Tak se dělá politika dámy a pánové, to jsou kabrňáci! Dnes vane vítr severně, jedeme na sever, zítra jižně, jedeme na jih. To aby se jeden umlátil smíchy. A to jsme si tam zvolili. Bohuše Sobotku, Zaorálka, Mládka, Dienstbiera, a mnoho dalších. Ta největší legrace by byla, kdyby je Čína odmítla a oni museli jet žebrat do Moskvy. To bych si nechtěl nechat ujít, to by snad bylo lepší představení než bývalé silvestry. Co by Putinovi řekli? Jak by vysvětlili tu horlivost Zaorálka? Bohuš, ten se držel zkrátka, ale přece jen, vede to, jede v tom s kámošem Zaorálkem. To se snad nestane a věřím, že Čína v duchu svého rozpínavého zájmu jim vyhoví. Koupí si kus Česka, nic víc. Jak si koupila veliký a opravdu velký kus Spojených Států. Zatím je tam nechává bydlet, ale ti mladší z nás se dozví, že dluhy se musí platit a do té doby to může být i polovina USA, která jim spadne do klína za nezaplacené dluhy, ale nechci předbíhat, třeba se mýlím.

Já jsem v jednom článku o Sobotkovi nějak naznačil, že mu dávám myslím do vánoc, nebo ještě dříve a to tvrdím i dnes. Nebude to trvat dlouho a bude po Sobotkovi. I tohle se dá připsat k jeho nekonečné politické vyčůranosti, neboť takto se otočí jen korouhvička ve větru. Jak to těm Číňanům vysvětlí? Co jim řeknou, když budou chtít vědět jakpakto, že jste tak otočili? Nedávno jste nás veřejně odsuzovali a najednou vás Tibet nezajímá?

Asi jim poví: „No víte pane generální tajemníku komustické strany Číny, víte, ten Tibet je drzý, došlo nám to až po čase, my si totiž myslíme, prostě nás napadlo, chtěli bychom říci, jednou větou chceme vysvětlit...a Zaorálek do toho skočí a vykřikne, „Jo, já jsem taky toho názoru soudruzi“. A bude to. Čína se usmíří a peníze potečou směrem do Čech. Pak nás zaberou, protože nám půjčí nebo investují až moc, no...máme se na co těšit, díky Zaorálkovi, Sobotkovi a jeho partě.

Frank Krejčí

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frank Krejčí | středa 23.4.2014 17:23 | karma článku: 30,52 | přečteno: 1120x