Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane autore, dovolil jsem si na váš příspěvek reagovat delším textem, který je k nalezení zde na blogu pod titulkem: Chceme být opravdu národem křiklounů?

0 0
možnosti
MZ

Zkusme si to představit obráceně. Nemožné, díky přístupu multikulti.

1 0
možnosti
Foto

když čtu Vaši přetlačovanou, viděl bych to takto. V chápaní nejenom evropského práva by se s největší pravděpodobností stal trestný čin napadaní organizovanou skupinou...v chápení práva státu, kde k tomu došlo to je nejenom možné, ale patrně i správné.

0 0
možnosti
Foto

přesněji...beztrestně možné....

0 0
možnosti
Foto

Jaký režim jsme si v Iráku dosadili, takový tam máme. To samé v Lybii. Tam byl americký velvyslanec zlynčovaný lidmi, které osobně pomáhal dostat k moci.

Myslíte, že by si dav v Iráku dovolil veřejně lynčovat Brita za Saddáma?

Takže celé je to poněkud mimo.

1 3
možnosti
ZK

Z62d91e14n13a 82K48o79č35í

15. 11. 2013 11:35

Možná to příliš nesouvisí s Vaším článkem, ale za povšimnutí možná stojí, co jsou muslimští vzbouřenci v Sýrii, zač.

Extremisté nejprve v minulých dnech zveřejnili na internetu video ukazující dav bojovníků, před nimiž stojí muž se zdviženou rukou, ve které drží hlavu vousatého muže. V druhé ruce svírá bojovník nůž. Radikálové triumfálně prohlašovali, že sťali příslušníka irácké šíitské milice, která bojuje po boku syrského prezidenta Bašára Asada.

Nyní prosí extremisté „o pochopení a odpuštění“, jelikož zjistili, že se spletli a hlavu ve skutečnosti uřízli svému spolubojovníkovi z organizace Ahrár aš-Šám, takže v jejich očích pravověrnému, uvedl britský deník The Daily Telegraph. Mluvčí Islámského státu v Iráku přiznal, že popraveným je jeden z velitelů spřízněné organizace, který se ztratil před pár dny.

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/319321-extremiste-v-syrii-omylem-urizli-hlavu-kolegovi-ted-se-omlouvaji.html

0 0
možnosti

No teď jste tomu moc nepomohla. Autor je už tak zblblý těmito zprávami o extremistech, že si nedokáže připustit, že mezi tou jednou a čtvrt miliardou muslimů  převažuje většina normálních lidí, kteří nemají s těmito extremisty nic společného a jejich víra už vůbec ne. Fanatici jsou stejně nebezpeční všude na světě a je jedno za jakou vírou nebo ideologií se schovávají.

0 0
možnosti
Foto

Já osobně jsem pro jistý druh multikulturalismu. Jak jistě již každý ví, trávím čas než se mi manželka vrátí z práce, sezením v hotelu a psaním nesmyslů na blogu.Občas, a to velmi často, ale tak pracuji.

Muslimů neubytováváme tak mnoho, ale žádnou výjimkou zde nejsou. A loni, když jsem začínal, jsem ubytoval okolo čtvrté ráno trojici chlapíků z Iránu a jako "pilný blbec" jsem ještě šel zkontrolovat parkoviště a zavřít vrata.

Ovšem, starý a rozespalý začátečník, co může být horšího? Dveře do hotelu az mnou automaticky zaklaply a já si nevzal klíče. Chvíli jsem jako trdlo postával na chodníku a pak jsem těm Iráncům házel kamínky do okna: "Mohamed, pls open the door". A Mohamed za chvíli vykoukl (byl léto) a s úsměvem mi šel otevřít.

Takže já, na jednu stran sem zásadně proti islamizaci Evropy, na druhou stranu v těchto případech nebo třeba, když jsme na dovolené v Egyptě, vycházím s muslimy zcela perfektně.

0 0
možnosti
JT

A to plne dokazuje, jak jsou muslimove mirumilovni. Vzdyt Vas taky mohl zastrelit. Pripomina mi to ten vtip o tom, jak mel Lenin rad deti.

1 0
možnosti
MJ

Hezké páteční dopoledne.

Pane Franku, také bych s Váma nesouhlasil. Multikulti např. velmi dobře funguje v Kanadě. Mám tam sestřičku , žije v domečku (to se to rýmuje- prostě jménu dělám čest) ve dlouhé ulici u Toronta. Sousedy nalevo má Araby, naproti jsou Afrikánci, napravo rodilí Kanaďané. Proč to asi tak je. Kanada jako taková je nová země. Přistěhovalci v historii byli z různých národů. Ti tam vedle sebe žijí staletí.

A teď vezmeme Evropu. Evropa staletí bojuje s Araby a národy Asie. Nejvíce jako agresor. Anglická, španělská a portugalská vojska obsazovala Asii, Severní Afriku, kde také žijí Arabové.Oni po osvobozujících bojů se osamostatnili. A najednou jim tam někdo začne vnucovat západní demokracii. Dělo se tak a děje v zájmu ropy.Do kultur, založených kmenově. Na jiných principech a zákonech. To by naštvalo i mne. 

Co se týče přistěhovalectví do Evropy. Příslušníci národů různých se stěhují. Stěhovali se i moji sourozenci. Jednu sestru s rodiči mám v Kanadě, druhou v Irsku, třetí v Rakousku. 

Stěhují se i Arabové. Protože Arabů je hafo, neb základ je co nejpočetnější rodina, jeví se to jako velké množství. Což je.Např. Ve Vídni jsou celé velké čtvrtě. A zde je na řadě sociální rovina....která se musí řešit. otázka je jak.

1 1
možnosti
JT

V Kanade zatim funguje v jedne ulici. A neni to malo ?

2 0
možnosti
JT

Koukal jsem na to video, ale zadne lyncovani jsem nevidel. Ten brit vyprovokoval muslimy, tak mu dali na budku. Prezil to a odesel o svych. Jestli chcete videt, jak vypada lyncovani, tak se podivejte na to, jak skoncil Kadafi.

0 1
možnosti
Foto

Lyncovani je obecny nazev. Odesel s rozbitou hlavou, jen proto, ze se jim nelibilo co naridil? Byl to managr na olejovych polich. Nevim jak byste to vzal, kdyby zde v Cesku podobne lyncovali muslima. Odpovezte si sam.

2 0
možnosti

Co sem pletete evropské multikulturalisty, proboha? Ten Brit byl napaden v Iráku. Byl napaden jako pozůstatek okupačních vojsk a jako někdo, kdo místním nařizoval něco, co se jim nelíbilo. Pro Vás tedy ještě jednou. Byl v jejich zemi s jejich kulturou a s jejich zvyklostmi, nikoliv někde v Evropě. Nemusí se mi toto jejich chování líbit, ale pořád jsem schopný chápat, že je to prostě jiná kultura a mentalita, a proto do takové země nepojedu ani na dovolenou. Natož, abych jim tam jezdil radit, nařizovat, měnit je. Ten Brit tam jel s vědomím, co jej může potkat. Problematika muslimů v Evropě je o něčem úplně jiném.

1 2
možnosti
Foto

Prave, v jejich zemi to chapete a zda se i prijimate, nebo pri nejmensim respektujete. Ja to srovnal s jejich vtiravosti v Evrope a co s tim delame my?Tot vse.

1 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že ten případ nemá, Franku? s mutlikulti přístupem nic společného. Multikulti j "bílý" evropský přístup, hlásající vstřícnost k přistěhovalců, ale ten lynč se přece odehrál u nich doma.

Proč jim sundával jejich imáma ze zdi? Na to je krásná anglická větička "Mind your own business",

Jinak srdečné pozdravy z Prahy. Je zde pošmourno a já mám útulný "shelter" ve dvanáctihodinové službě.

1 0
možnosti
Foto

To se stalo tam, ale zde se takovi kaslou na nase zvyky a nasi kulturu. Mozna jsem to nerekl dost jasne. Jednou vetou, co mohou oni u nich , my nemuzeme u nas. Neminim tim lyncovani, ale postavit se celemu problemu zprima a rict, tak to ne milankove. Tady jste v cesku a tady se to tak nedela. Chcete si delat co chcete, vypadnete. To neumi nikdo, aby se pry neurazili. Bullshit, neurazili.Ja bych je urazel 24 hodin denne, kazdy den, az by vypadli.

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.