Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Popsal jste tu příhodu moc pěkně. Já o tomhle vím jen z doslechu, z reálu to vůbec neznám a ke všemu ani nemám přístroj, kterým jde selfie udělat. Ta móda selfies podle mě přejde, za čas to bude úplně "out". Co vidím jako horší, že se sejdou a každý se vrtá ve svém mobilu nebo iPodu. Otázka je, jestli by to dělali, kdyby se sešli jen dva-tři. To už by se dalo brát jako urážlivé chování. U nás to asi ještě není nějak moc rozšířené. Co já znám nějakou slušnou mládež, tak ti jsou úplně normální a umí se dobře bavit (pozorováno z povzdálí:-)).

0 0
možnosti
MT

Tak to vidíte, asi jsem v životě nepotkala nikdo, kdo by si fotil vlastní obličej (a to mám doma stádo puberťáků). Asi to bude tím, že když mám v noci hlad, namažu si chleba s máslem, a nechodím do Mekáče (proč to nazýváte restaurací, když je to obyčejnej, byť předraženej, bufáč?), abych pak nadávala na to, že mi tam nechutná a že se tam lidi fotěj.:-)

0 0
možnosti
AAP

Co je svět světem, vše se opakuje. 

Víte jak mi vadilo, když mi babička v pubertě říkala: "Dnešní mládež je strašná. Kam se ten svět řítí. Andrejko, za nás jsme něco takového nedělali. Měla bys chodit na čaje o páté. To bylo něco..." 

Byla jsme skvělá mládež. Patřil nám svět, muzika, diskotéky, nuda pláže...maminka s babičkou šly většinou do mrákot. Přežily a já také. Uteklo několik let a vždy, když mi nějaká podobná věta chtěla směrem k mým synům vyletět z úst, polkla jsem ji. Přežila jsem. Moji synové též.:-)

To, že se mladé holky a kluci fotí, natřásají a chtějí "v rozmnožovacím období" zaujmout, je zcela přirozené. Příroda je příroda. ;-) Horší je, když se vedle mě v mekáči fotí dáma v letech, špulí gelem vyztužené rty a řeší, kolik lajků obdržela. Ale? Každého věc...Když jí to dělá radost, proč ne...

Líbí se mi dnešní mládež  R^

3 0
možnosti
Foto

Mne se take libi mladez, hlavne ty holky, hm,hm;-D, ale nekdy se nedokazi divit jejich mysleni. A co se tyce damy, ktera si dela selfie, i to jsem tu videl. K tomu nemohu nic dodat, snad bych ji vic fandil, kdyby trenovala skoky do rakve. Mladi se to da prominout, a ze vam se to libi, to je jasne, jste jeste mlada a mate kluky ve veku, kteremu se clovek, neob mama lehce prizpusobi. U mne je to trosku jine, ale souhlasim s vami, opravdu jo.R^

3 1
možnosti
JC

Moc smutné čtení.

Napsáno sice hezky, skoro hrabalovsky, ale je to smutné.

2 1
možnosti
Foto

Ono jak pro koho. Pro mne je to neprijatelne, hlavne to, ze sedi lidi spolu v restauraci a kazdy si povida s nekym, kdo tam neni. A ty selfie, to je ovsem velika sebelaska a pokud mohu rict, tak za to vinim FB. Tam to zacalo. Nebo tam se to umistuje. Jina generace pane Chovanec, ja o tom mohu akorat psat. Kritizovat jen malo. Ale snazim se to chapat. ;-D

3 1
možnosti
JS

Pane Franku,kdo umí ten umí.Karma.R^

2 2
možnosti

Čeká nás svět plný narcisů? Tomu vůbec nerozumím. Odjakživa, když vidím foťák, prchám. A běda, kdyby mě někdo fotil, aniž bych souhlasila.:-). Největší průšvih je, že jim snad nezbývá "kapacita" na něco smysluplného. Palec nahoru!

3 0
možnosti
Foto

Hned jak prijedou do Cech, tak si vas prijedu vyfotit.;-D

1 0
možnosti
Foto

I23v93a63n 71M61a92r73e21k

4. 9. 2014 20:57

!!No nejlíp to vyřešili nělkeří cyklisté na Tour de France když dotěrným a překážejícím "selfiestům" vyráželi jejich různé aparáty z rukou (taký jistý druh zábavy,ne  ? ! ? ! ) 8-o R^ R^ R^ !!

1 0
možnosti

no tak to je fakt hrůza, dělat si ve stoupání selfie s cyklisty v peletonu;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.