Případ „Kalašnikov“ je schválně vyvolaná komedie

Je na bíledni, že prezident Zeman má své „věrné nepřátele“ a ne jen mezi lidem samotným, (neustále čtu nehorázné urážky prezidenta, sprostá slova atd.) ale o to horší je, že snad 50% politiků ho má rádo jako osinu v zadku.

A ti právě vylezli na světlo, jako myši, když spolknou jed. Mnoho z nich se neovládlo a raději si zahráli na blbce, než aby vše vzali jako vtip jakožto to vtip byl a jelo se dál.

Politici mají ale vytříbený talent se ukazovat když se jim to hodí a tohle byla ne jen voda na jejich mlýn, byla to nahrávka na smeč, byla to příležitost si plivnout hustý ...eh..raději neřeknu víc. Jak jinak mohou plivat na lidi které nenávidí pokud jim někdo nedá ten „“kalašnikov“ přímo do ruky. Že se zesměšnili a jasně předvedli co jsou zač je jasné snad i děckám v nějaké šesté třídě základky.

Dělat ze sebe blbého se někdy hodí, v tomto případě však nemuseli dojít až do tak viditelně nahrané přetvářky. Jen dokázali, jak čekají na sebemenší úlet, slovo, nebo větu, která z úst prezidenta vypadne a ihned se seběhnou jak vesnické drbny k mikrofonům, nebo k jejich oblíbeným novinářům, aby si přiložilo polínko do ohně, který tak rychle zapálili. Z dálky, kde žiju je to jen k smíchu.  K soustrastnému míchu. Pro ně nesporně ponižující a pro Zemana? Myslím, že ten se chechtal dlouho a v soukromí si musel i zatlekat. Zase o mně mluví. To stádečko ubožáků dělá, že mě nepochopili a při tom i hlupák, skutečný hlupák můj vtip pochopil.  

Takže Němcová na příklad chce aby se prezident omluvil. Ona předstírá, že tohle může vyvolat nenávist vůči jejímu „neoblíbenému premiérovi“ a aby se o ní aspoň něco napsalo tak se vystrčila z řady ven, jako bolavý palec. Ta baba snad ztratila poslední soudnost. A je jich víc, nakonec jmenovat nemusím.

Čili jde tu o to, že sirku zažehli odpůrci  a úplně přehlédli, že je národ bude vídět jako vyložené křiváky. Když se dá operovat s takovou legrací, která se schválně otočí do vážného varování před prezidentovým pobuřováním proti premiérovi, jak by se vyjádřili, kdyby prezident řekl skutečně něco vážného. Nechci se ani domyslet.

Na reakci Sobotky samého nebudu ani reagovat. Tihle lidé jsou komedianti a nic je nezmění. Co mě překvapuje je skutečnost, že byli zvoleni. To svědčí o úrovní českého voliči. Nezlobte se, ale jak tohle může sedět v senátu, nebo v ministerských křeslech je nad moje síly pochopit.

Jak lehce se dá udělat aféra z páry nad hrncem.  

 

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | čtvrtek 28.1.2016 6:15 | karma článku: 40,03 | přečteno: 1380x