Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J46a94n 20B53a72r56t20o63ň

29. 10. 2014 18:49

Takže k vašemu výtvoru - jak hezky píšete - vůbec jsem neapeloval, jen mě zajímalo, jak to probíhá. Pište dál a co chcete. A vrátil se nám i pan Fojtík. Tak je to zase všechno v normálu.

0 0
možnosti
PBR

jejda..Frank píše ;-). Snad jen v krátkosti má malá poznámka Franku. To, že jsi napsal, že končíš a teď, že nekončíš, je možná pro někoho dost matoucí, ale za sebe Ti mohu příteli napsat jen, že je to jen a jen pouze Tvé rozhodnutí. Těch negativních reakcí si nevšímej a kvituj ty příjemné, protože dle nich sám vidíš, že tu jsi a budeš vždy vítaným blogerem, kterého lidé rádi čtou.

Našel jsem i článek pana Kavky. Chtěl jsem tam taky zareagovat, ale jelikož už mi zbyl poslední diskuzní život, rozhodl jsem se, že to nestojí za to.

Udělal jsi dobře, nejen, že jsi se vrátil, ale hlavně, že jsi si ponechal otevřené dveře. Já byl ve své reakci na cenzory tohoto blogu tak naštvanej, že jsem si blog hned nechal smazat. A nejhorší na tom je, že vím, že jsem dobře udělal, protože to psaní tady na blogu má svůj náboj a fakt je jako droga. Takže si nemysli, že kdybych se zachoval po stažení Petra Fojtíka jako Ty, že bych neměl tisíce chutí zase něco napsat.

Franku, rozumím Ti a držím palce. Opatruj se a piš R^

0 0
možnosti
MM

Jak napsal kolotočář pan Macek, "alespoň nás bude víc". Jste opravdu ve správné partě!

0 0
možnosti
Foto

Vy v té partě nejste pane Mudro ? Pak zde nemůžete diskutovat.

0 0
možnosti

"Pan Jan Bartoň apeluje na adminy, aby mě vyloučili" - neměl by titulek spíš vypadat "Pan Jan Bartoň podpořil u adminů moji žádost"?;-D

0 1
možnosti
Foto

Predevsim, pan Barton by se mel vice starat o sebe a ne stale hledat temata pro svoje vytvory mezi blogery. Je to jeho specialita.  Ovsem kdy jinak nic neumi, mne je lhostejny.

2 0
možnosti
Foto

OK alespoň nás bude víc. Karma R^

0 0
možnosti
MP

Když jste se rozhodl vrátit a šlo to, tak proč ne. Lepší než se vloudit pod nějakou falešnou identitou. Někteří slavní sportovci se loučili vícekrát , aby se po malé přestávce zase vrátili.... Já se ráda občas u Vás zastavím. Který blog se mi zásadně nelíbí nebo nudí, tak ho neotvírám, přesně, jak jste zde vyjádřil. Některým lidem se ale divím. Neumí slušně polemizovat (nevadí, že nesouhlasí), ale přijdou si jen odplivnout, onálepkovat a nadávat.

5 0
možnosti
KS

Jsem moc rád, že zůstáváte.R^

6 0
možnosti
PB

...... tak z celýho teho apelu mě zaujala Jaruna z Kanady ! Voni tam bubáci s ručníkama na palici smaží do ministerskýho předsedy a tahleta blondýna si dovoluje peskovat jedinýho rozumnýho Filipínce na iDnes, - tvo, t j p ;-)!

2 1
možnosti
Foto

I35v41a10n 64M23a81r57e19k

24. 10. 2014 21:18

Žádný strach p.Krejčí >>> . . . I kdyby jsme padli všici vstanou noví bojovníci . . . . . . a propos >>>Karma R^

3 2
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.