Návod jak změnit ilegální imigraci na legální

Někdy nevím zda čtu román, povídku, novelu nebo výpověď pacienta z psychiatrické léčebny. Ono se to dost vše podobá. Fantazie a sny. Paní Merklová, kancléřka nejbohatšího státu Evropské Unie dostala náhle nápad. No nekupte ho?

Paní si myslí, že „její nápad zlegalizovat imigraci, a dodat tím podrobný návod, jak se dostat na západ“ je docela dobrá varianta, tak s tím šla ihned na veřejnost. A také to ihned nechala přeložit do turečtiny, když už tam byl na návštěvě ten turecký šlamoun Ahmet Davutoglu. Prý emigranty z Turecka je třeba rozporcovat do pevných kvót. Po česky to znamená asi tohle: „Já je budu dále zvát, vždyť ti lidé na mě závisí a my vám je osmadvacítko pošleme k zaintegrování a to tvrdě a nekomropomisně, protože jen tak je možné zastavit ilegální imigraci.“ Hello Češi!!! To vás nenapadlo? To za vás musí vymyslet slabá žena? Konsomolka? Na co máte hlavy? Aby vám nepršelo do krku?

Z její řeči vyplynulo, že imigranti nejsou problém, spíš ti pašeráci. Vydělávají obrovské peníze a to je třeba zastavit. Nebudou pašeráci, nebude imigrace, nebo při nejmenším se sníží. Kdo nevěří ať tam běží.

Turecko jako hlavní pašerák má dostat kolik? Nějaké 3 miliardy Euro, aby bylo prý možné realizovat projekty pro zlepšení situace uprchlíků.“ A to zlepšení spočívá tedy v čem, paní kancléřko? To nám, blbým plebejcům nikdo nevysvětlil. Čili víme je tolik, že Turecko dostane obrovské prachy a bude posílat migranty vesele dál, jen s tím zlepšením, že trošku více organizovaně, případně  i s platným syrijským pasem a v Evropě všechny státy poslechnou Německo a začnou je brát se sklopenou hlavou. Prý to budou samí legální imigranti a těm se přece pomáhat má. Jinak musí.

Nebude jich dozajista 1,000.000 ročně, ale 2. A kdo ví, snad i víc, když přidáme rodiny těch, co už v Evropě jsou a nikdo je odtud nedostane. O tom kancléřka nějak zapomněla špitnout. Když tihle vynalézaví doktoři a inženýři dokázali přes noc změnit občanství z Afgánce na Syřana tím, že zahodili pas a doklady, dokáží si opatřit pas, který z nich ty Syřany udělá na stoprocent a to s pomocí IS, (nebo spíš Turecka). O zastavení imigrace ani slovo, o tom, že snad by Turecko mohlo přebrat větší zodpovědnost za lidi, kteří se k nim hrnou. Ani slovo o tom, že by snad státy s jejich kulturou, jako je Saúdská Arabie mohli pomoct nebyla ani řeč.

„Je třeba přeměnit nelegální imigraci na legální,“ uvedla Merkelová. „Samozřejmě to bude znamenat, že se budeme muset podílet na zátěži, kterou to přinese, a to finančními prostředky, ale také legálními kontingenty, které dají lidem šanci přijít do Evropy, aniž by ohrozili svůj život“  (Chudáčci chlapci ve věku 25 až 40. Anděla mě rozplakala.)

Psát dál se zdá být zbytečné. Přešla mě chuť. Pokud budu pokračovat, budu se jen opakovat, nebo papouškovat diskutéry po tímto významným článkem. Takže “z bláta, do louže?”

Až umřu, přece jen bych se rád probudil tak za 30 let a zaskočil si na návštěvu do Evropy. Jelikož jsem muž, snad pro mne ty změny nebudou tak veliké, ale to množství bab v hábitech to bude překvapení. Kde budou ty časy, kdy člověk potkal krásnou ženu, postesknul si, že už nemá nárok, ale oči ho přece jen potěšily. Jak to bude, až se všechny zahalí? Na co se budou chlapi dívat? Na chlapy s vousama? Ach, jak je dobře že jednou každý musí umřít. Jinak by po světě běhaly miliony šílenců, protože na chlapy se dívat moc dlouho nedá. To snad každý skutečný muž chápe.

 

Frank Krejčí

Autor: Frank Krejčí | sobota 23.1.2016 6:00 | karma článku: 38,47 | přečteno: 1103x