Martin Procházka, říká si „hajzl“

Určitě se najde v Česku jedinec, který užije tuhle nadávku po přečtení jeho milého článku, tak je všechny raději předešel a oznámil veřejnosti, že ten hajzl je a to proto, že schvaluje přijímání uprchlíků z Allahova hřebčína.

Nevím ani proč jsem se do tohoto článku dal? Asi mě svrbí jazyk, v tomto případě prsty a mám pocit, že i když Martina nepřesvědčím, alespoň mu to povím a také veřejně. Je to mladý kluk, stojící na té „správné straně“, ale jeho postřehy postrádají pohled na věc z jiných úhlů. Sleduje jen ten svůj.

Rozpovídal se o tom, jak málo jsme ochotni pomáhat od války utíkajícím mladým mužům, (s daleko menším procentem žen a dětí, natož pak skutečných běženců ze Syrie) a srovnává finanční pomoc České republiky v Arabských zemích ke 2.2% dotací Agrofertu. Tak moment, má snad Agrofert, či jakákoliv jiná soukromá firma zpytovat svědomí a rozdat vše co vydělají? Takový malý příznak komunistického myšlení. Máš, tak dej. Já nemám. Nu a když nedáš, tak si to vezneme, ale tahle věta už v článku není. Dokresluji jen to komunistické myšlení.

Martin je dozajista študovaný, má přehled, ale jen takový, který mu do hlavy vložili jeho profesoři a pak ta jeho milovaná TOP09, ti jsou machři v překrucování skutečností a hlavně to jsou oni, ti pro uprchličtí frajeři v čele s Karlíkem zvaným Ospalý, který dosud na svých hradech a zámcích nepřijal ani „nápad“ někoho přijat, natož pak skutečně někoho přijat. Ale dejme knížeti pokoj. Vždyť je rád, že je rád. Zrovna tak bych se mohl opřít do Kalouska, do toho přechytralého mluvku.

Článek vyjadřuje viditelné omluvy pro Turecko. Ach jo, jak je to těžce zkoušená země, která byla nepřipravená na takový příliv uprchlíků ze „Syrie“. Totéž prý platí pro Řecko. No vybral si pěkné darebáky pro svoji omluvu. Turecko vesele obchoduje s naftou tekoucí z IS, samo Turecko je spojenec NATO v boji s Asadem, je tedy přímým vinníkem za tuto krizi, ale Martin to tak nevidí. Řekové, vyčůraní jak mraky se o Shengen nepostarali i když měli, jen vítali a posunovali ty kluky se zvýšenými hormony v gatích dále do Evropy. Peníze co od EU dostali prošustrovali, ale Martin je omlouvá. Co měli dělat? Řekl bych mu co měli dělat, ale má to cenu přesvědčovat kámen v cestě, že tam zavazí?

A k Makrele dodal ze, prý je „ÚDAJNĚ „ pozvala. To mě dorazilo nejvíc. Jak dva lidé, tedy já a on vidí zprávy, jak čtou tištěný text je k neuvěření. Jak pak se mohou shodnout ti ostatní? Jak se může shodnout celý národ, když jeden tvrdí, „údajně“ pozvala druhý tvrdí, ano „přímo“ je pozvala. Nakonec to tvrdili i ti „gynekologové“ (jak je nazval Láďa Větvička) v Kolíně nad Rýnem tamnější policii. Anděla Merklová nás pozvala.

Nebudu hodnotit Martina a jeho „láskyplnou vizi“ pomáhat všem. Je mi však líto, že jeho názor na uprchlíky podobné naší kultuře, tedy ty z Ukrajiny zdaleka neopovídá jeho soucitu s islamisty. Dokazuje to touhle větou: „Kdyby místo syrského konfliktu eskaloval ukrajinský a na území ČR a SR se během pár týdnů octlo několik miliónů Ukrajinců, asi by byl postoj těchto zemí k závazným kvótám poněkud odlišný.”

Tak v tom má pravdu. Byl by odlišný a sice proto, že Ukrajici nikomu nevyhrožují odřezání hlavy, jsou vděčni za pomoc, trpělivě by čekali v azylových táborech až na ně dojde řada. Ukrajinci by neochytávali ženy a dívky na Silvestra, hromadně neznásilňovali, nepohrdali by v Maďarsku vodou a jídlem, jako tihle inženýři. Ukrajinci by se snad na Silvestra pořádně opili a pak vyspávali. Ukrajinci nejsou hrozba pro Evropu. Dá se tohle říct o Martinových mohamedánech?

 

Frank Krejčí

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Frank Krejčí | úterý 12.1.2016 7:25 | karma článku: 38,01 | přečteno: 1169x