Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^  Jsem ráda, že i ze zahraničí sem někdo píše rozumně. Jinak je to bída. Ale Vy R^

0 0
možnosti
SN

:-)  Je to nejsnadnější způsob jak se dostat k penězům.  Úředník zadá kamarádovi zakázku, za 3 mio. Šábneme se. Dva ty, já jeden.  A je vymalováno. Velký podobný případ....Drobil a pražská čistička, co proflákl Michálek k nelibosti ODS, ale zameteno pod koberec. Předražení o 3,5 mlrd. Domluva....3 mlrd. zhotovitel, 0,5 mlrd. ODS. Jak je to snadné !   A všichni byli spokojení.  Po Babišovi jedou, jak myslivci po škodné !   R^R^R^

3 0
možnosti
Foto

Pane Nováku, pokud máte tyto poznatky, které nikdo nemá, předejte je Policii České republiky.

0 0
možnosti
Foto

Ano, pan Babiš je opravdu nový člověk. Ani jsem nečekala, že se mezi ně dostane někdo se zdravým lidským rozumem. Doba je už dlouho zlá.

Ale nepřidala jsem se do této diskuse jen proto, abych vyjádřila to, co  každý vidí. Oslovila mě právě věc sama. To nehorázné utrácení veřejných prostředků za dodavatelské služby (tedy externí ), které nahrazují nekompetentnost a lenost státních úředníků. A také jsou v souladu s heslem "Malá domů". Každý večer jsem se jednu dobu pravidelně modlívala, slovy : "Pane, dej, ať jim to neprojde! Dej , ať se konečně probudíme !" Pracujeme od rána do večera a přesto dluhy této společnosti rostou a rostou ! Jejich výši si téměř nedokážeme ani představit.

4 0
možnosti
Foto

Ano máte pravdu pan Babiš je skvělý člověk,  který nevybudoval žádný podnik a žije jenom z dotací.  Ten arcilotr Kalousek a vláda ODS vysekla dluh 89 miliard při poklesu ekonomiky - 0,9 procent. Pan Babiš nám plánuje schodek 100 miliard při očekávaném růstu  ekonomiky + 1,9 procent a přitom mluví o úsporách. Hodno obdivu, že.

3 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.