Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Doufám, že to není ono slíbené pokračování minulého článku. Jinak bych vám musel dát za pravdu ;-D

1 0
možnosti
PF

P58e41t70r 90F70o25j76t36í69k

21. 4. 2014 21:40

Škoda, že ses přiznal Franku k té lsti. Já už Ti chtěl napsat, že všechna sláva polní tráva. Že správný bloger je masochista, že se musí těšit až ho někdo nazve kolaborantem nebo vlastizrádcem. Že pak je teprve ten pravý blogerský orgasmus. Hlavně, když píšeš o politice, tedy, musím upřesnit.;-);-)

0 0
možnosti
Foto

Priznal, nebot jsem nechtel lidi trapit do konce. ty jsi takovy zvlastni bloger, kdo te nezna, musi te bud milovat nebo nenavidet. Ty vis na ktere strane jsme ja. :-)Ale jde ti to a ja ti jen preji blogerske uspechy.

0 0
možnosti
Foto

Byl to jen pruzkum verejneho mineni. Nyni vim, kdo jak reagoval a kdo me vzal vazne a kdo provokuje za kazdych okolnosti. Schvalne jsem to napsal tak, aby to bylo co nejpradepodobnejsi. Dekuji za reakce. Zatouzil jsem zjisit, jak se bude tvarit verejnost na "uprimne" doznani blogera. Muselo to znit naprosto pravdive. Takovy maly trik. Omlouvam se ze jsem vas nachytal na lep. Ale pravdou je, ze tak jak jsem popsal sebe, tak se da popsat skoro kazdy bloger. Jeden vic, jeden mene. Takovi jsme my lide. Takovi jsou i diskuteri. Chteji za kazdou cenu dokazat ze jsou chytrejsi, vzdelanejsi, moudrejsi a napsali by "to" uplne jiak. Kazdy ma moznost. Kritizovat dokaze kaZdy, neco napsat ale ne. Omlouvam za tuhle moji past. ;-D;-D;-D;-D Nasel jsem zde mnoho z vas, kteri nepatri do te "bandy" o ktere psal pan Bocek. Nasel jsem tu dnes mnoho milych a hodnych lidi. Dekuji vam a uz se tim nezabyvejte, byla to ironie. Tak trochu...;-D

0 3
možnosti
JB

Z toho si nic nedělejte, co s člověkem, který nemá žádné ego? Nepřežije ani mateřskou školku.

1 0
možnosti
Foto

No presne tak. Ja ho mam, vy mozna take, kazdy. Priznat to ale nedokaze vetsina. Diky moc.

1 0
možnosti
TG

Velmi upřímné a pravdivé. Vždyť jste jen popsal to, co stejně nebo podobně cítíme všichni, kteří na blog přispíváme. Ale VY jste to řekl! Jste u mě frajer a smekám před Vámi!R^.

0 0
možnosti
Foto

Rekl, myslel vazne ale za jinym ucelem. I vy jste se posunul vasim prizpevkem do me vlastni skupiny milych lidi. Diky.:-)

0 0
možnosti
KB

K65a84r97e15l 52B96o95č15e93k

21. 4. 2014 20:25

Pane Krejčí, překvapuje mne, že ten článek ve vás vyvolal takovou odezvu a reakci. Vůbec nebyl o vás, nebo ano? Po přečtění tohoto jsem na rozpacích...

3 0
možnosti
Foto

Dal jste mi inspiraci, ja to posunul trochu dal. Dekuji vam za zrcadlo, ktere jste pred nas postavil. Neuskodilo to, ale tak uz to byva. :-)

0 0
možnosti
Foto

Že jsem pod tenhle blog lezl...! To jsem netušil, co ve Vás je, co Vás žene za uznáním a ještě to na sebe prozradit!? To se nedělá. Považte tu nudu, kdybychom všichni věděli o sobě všechno. To by stačilo se podívat, že blog píše Pepík a hned bychom věděli o čem to je. Nebo Jarda, ten nenapsal nikdy nic kloudného, bychom si řekli a Franta, ten to má krátký a Luboš, ten se nedá ani dočíst.

Tak nevím, když už vím o co Vám jde, jestli to hned nezapíchnu u nadpisu s Vaším jménem: aha, Frank, tomu jde o slávu a ještě se k tomu přiznal. Divný člověk.R^

3 4
možnosti
Foto

ad nadpis....mám to přesně tak....proto píši jen zřídka...a....ubránil jsem se....jsem skvělý a skromný. Zkuste.;-D

4 0
možnosti
MS

Když už jste se sám tak pěkně ocejchoval, co čekáte od nás ? :-)

4 1
možnosti
Foto

Ubohost, nafoukanost a nekontrolovatelna touha po slave jsou preci predpoklady k zalozeni blogu. Z jakeho duvodu si zalozil blog autor, na jehoz clanek reagujete, netusim 8-o

2 4
možnosti
KB

K52a68r21e82l 37B82o10č71e30k

21. 4. 2014 20:23

Fakt ne? Třeba na to někdy přijdete.

4 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.