Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Franku, rád jsem si Tě přečetl a karma.

0 0
možnosti
PB

..... mňo, máme za sebou první měsíc sankcí, který by měla EU analyzovat. Přispěly tyto sankce k deeskalaci napětí na Ukrajině ? - Nikoliv, odpovím si sám,- a nemusím sedět v Bruselu. Tedy ke zmírnění (či odvolání) sankcí nedojde, naopak, EU se dohaduje o rozšíření sankcí s s tvrdým dopadem na ruskou ekonomiku..... předpokládaným tvrdým dopadem a když EU "předpokládá", tak to má vždy opačný efekt. Babiš, i přes své vyjádření, zůstává nadále neutrál a richtuje sa na regionální volby. Socanům zrobil "medvědí" službu Zaorálek a Dienstbier, osatní se trumfují ve válečný rétorice a ekonomické zájmy ČR jsou jim šumafuk. Šak aby jim Andrejko všem nevytřel zrak ! Výsledek nastávajících voleb, mimo jiné, přesvědčivě odhalí občanské postoje k současné politice státu ..... zmanipulovaných průzkumů veřejného mínění netřeba ! R^

3 0
možnosti
Foto

Nemají ho rádi. Nejdříve chce, aby stát šetřil tak, jako se šetří ve firmě, a teď tady toto. Volání po humanitární pomoci bych ráda slyšela od všech našich politiků, nejen od Babiše, třeba takovým lidovcům by to velmi slušelo. Karma a fajn, že Babiše máme.

4 0
možnosti

Franku, dobrá kontinuita nedělního blogu. Palec nahoru! p.s. u toho vína chybí "krabicové".:-)

4 0
možnosti

Franku, moc pěkná profil.fotka!:-)

0 0
možnosti
JH

J51a39n 34H54y47n85e68k

1. 9. 2014 14:35

Hlavně ,  že je o čem psát a fabulovat. Bohužel je to problém Ukrajiny, který si přivodila sama. Ono je líbivé a bohužel už přehnané kritizovat a pomlouvat Rusko, snažit se  uvalovat sankce. Za tím vším je nutno vidět to "čertovo kopýtko". Ale na to se nechce ukázat. Myšlení lidí je zdeformováno našimi zdeformovanými médii. Když vidím to plivání, ty nesmysly, co diskutéři píší, tak mám obavu o úroveň myšlení našich lidí.

7 1
možnosti
MM

Jen tak na okraj - nemůžete "dobrovolně" zavřít kohouty v rámci "sankcí" a přestat odebírat plyn a ropu. Smlouvy o dodávkách zcela jistě obsahují i závazek kolik toho a jak dlouho budeme odebírat a pokud bychom přestali, bude tam jistě sankce.

5 0
možnosti
JF

J65a97n 21F14r83o96l29í11k

1. 9. 2014 13:22

Jen tak na okraj k autorovi. Vy si skutečně myslíte, že "Bohouš" odebírá plyn pro ČR? Já být Vámi tak bych se bez základních znalostí tady neztrapňoval.

2 1
možnosti
Foto

Dekuji, vazim si toho.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.