Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

Pane autore, vy jste tady vyrobil také ukázku dobře mířené propagandy. Také nám lžete, stejně jako vámi jmenovaní "pochybovači". To nejsou žádní pochybovači, to jsou jasní ruští agenti. Já vůbec nevím, jak to všechno na Ukrajině vzniklo, kdo sestřelil civilní letadlo, ale vadí mi takoví, jako vy a vámi jmenovaní, kteří evidentně mají ve všem daleko jasněji, než vámi kritizovaná ČT. Bohužel to není ani USA, ani EU, ale moje celoživotní zkušenosti, které mi říkají, že blbce z nás dělá Rusko.

0 1
možnosti
MT

Ale ti, které jsme si ve volbách zvolili přece určují, kdo vládne "našimi" médií.

0 0
možnosti
RO

... a proto jsem státní rozhlas a státní televizi přestal sledovat. Děkuji za článek.

3 0
možnosti
JK

J62a92n 39K48r25a20u44s

23. 7. 2014 11:08

1. sorry za mou minulou neadekvátní a blbou reakci v jiné diskusi;

2. skoro se mi zdá, že o pravdu dneska nikomu mocnému ze západního světa nejde, především je pravda nepatřičná tehdy, pokud není v souladu s jejich vůlí.

2 1
možnosti
KB

Na to je jednoduchá odpověď. Nejlepší je TV přijímač či rozhlasový přijímač nemít, za tyhle služby pak ani neplatit a používat pouze internet. Nebudete přece platit za lži. Na internetu si můžete vyhledat informace a porovnávat je.

4 0
možnosti
Foto

Tak je pravdou, že se na zprávy na ČT1 a ČT24 dívám stále méně, protože zde kromě protiputinovské a protiruské propagandy nic neslyším.

Jen občas se přesvědčím, že redaktoři pořád pracují podle zadání svých zaměstnavatelů, takže 95% informací čerpám z Internetu.

4 0
možnosti
MA

Martin Dorazín je ostudou Radiožurnálu. Já když slyším to jeho černobílé vyprávění, raději přeladím na jinou stanici.

4 0
možnosti
Foto

Nedělám si iluze, že po zásahu letadla raketou země-vzduch (nebo jinou) ve výšce cca 10 000 metrů dopadnou všechna zavazadla na zem uzavřená a neporušená, takže počet nalezených celistvých kufrů asi nebude odpovídat počtu cestujících....

1 0
možnosti
PP

Někde se píše o počtu nalezených celistvých kufrů? 8-o

0 0
možnosti
Foto

Americký ministr zahraničí John Kerry v neděli v rozhovoru se stanicí CNN prohlásil, že důkazy svědčí o tom, že raketu proti malajsijskému letadlu odpálili ukrajinští separatisté, jimž zbraň dodalo Rusko. Spojené státy podle něj na základě satelitních snímků vědí, kdy byla raketa odpálena a jakou měla dráhu. Raketa byla  podle satelitních snímků byl vypálená z území ovládaním separatisty. Zda na tom mělo podíl Rusko nelze dokázat.

2 0
možnosti
ZD

také jsem měl pocit...že pan Dorazín je kam vítr tam plášť ...a s tím urážením jste měl 100% pravdu...je tady pár lidí..kteří ..ač osobně neznají si nevidí do hu...tedy úst...lidé by se pomalu v této mediálně chatrné době asi pomalu měli učit číst mezi řádky...jako to bylo za komoušů...protože dnes se pravda nenosí...a to nemyslím jen UA a RF...ale řekněme korupce...rasismus s hnědou tváří.../ta lidská někde bloudí/ atd...taky jsem cinkal...snad bude trochu lépe jak včera a to všem přeje...ZD...;-);-);-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.