Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J82i14r34i 71M98a65l57i97n31a

16. 4. 2014 17:37

Jako by se ceskym komunistum vratila radost do zivota. Treba ty Putinovy tanky dojedou az k nam, pivo bude zase za 2 koruny a ti co nezklamali budou odmeneni….8-o.

0 0
možnosti
JM

J82i62r97i 39M90a29l50i53n11a

16. 4. 2014 18:36

Rovnez se me libi komunisticka zloba nad tim, ze mame demokraticka media, ktera maji tu drzost rikat neco jineho nez Putin. 

Dokonce na tohle tema svolali nedavno na Vaclavak demonstraci. Prislo 40 lidi...;-D

0 0
možnosti
MN

Pane Franku, možná byste mohl nabídnout ČT své služby a dělat panu Pazderkovi pravidelného "překladatele" jeho zpráv. Každopádně karma :-).

Myslím, že je dnes ve světě jen velmi málo zdrojů, které by podávaly nestranné a nezaujaté zprávy o situaci na Ukrajině. Podle mě se mezi ně řadí web izraelské vojenské výzvědné služby "http://www.debka.com";. Zde je jejich poslední článek na téma Ukrajina:

http://www.debka.com/article/23849/Washington-and-Moscow-pulling-strings-to-hold-Ukraine-combatants-back-from-brink-of-civil-war

0 0
možnosti
Foto

Nevím, nevím, to by asi nešlo. Mohu to ale překládat pravidelně zde na blogu. Bude asi sranda.Ten izraelský web si přečtu. Díky. ;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Redaktoři, kteří by podávali zprávy, jaké uvádíte ve svém blogu současná cenzura vůbec do médií nepustí.

A to jsem se bláhově domníval, žre cenzura je pouze součástí totalitních států.

Proto mají v médiích místo pouze protiruští a protiputinovští mediální žoldáci (jinak se tito demagogové nazvat nedají) jako např. Luboš Palata, Jefim Fištejn apod.

Josef Pazderka je ještě trochu umírněný, není z něj cítit taková nenávist proti všemu ruskému, jako třeba z Jefima Fištejna. Byl s ním teď krátký rozhovor v Rudém Právu a nestačil jsem se divit. To i rusofobka paní Miroslava Němcová byla umírněnější.

1 0
možnosti
Foto

co vás, autore, utvrzuje v přesvědčení, že vše je opravdu tak, jak to vidíte vy???

0 0
možnosti
AT

neutvrzuje ho nic, jen si hraje s variantami (konec citace)

0 0
možnosti
SB

neřešitelná situace - -

"pravdivá reportáž Pazderky pro ČT" je samo o sobě unikátní nonsens, kdy "pravdivá reportáž" lze sotva smysluplně spojit s "Pazderkou" natož pak s "ČT" ;-D;-D

5 0
možnosti
LN

..noo...on tam je....vy ne...ale vy a vaši palcovači víte vše lépe.....brát vám to nebudu....:-/

3 5
možnosti
Foto

Ja jen predpokladam ze pravda je nekde jinde. Pohravam si s variantami.

2 0
možnosti
AT

Jak málo stačí pro kladné hodnocení ;-D

0 1
možnosti
VA

Franku, karma za nápad a zpracování článkuR^Jestli je či není pravdivý nejsem schopna posoudit, ostatně asi jako nikdo kdo na místě nebyl. Proto jsem taky na tuto situaci nereagovala článkem, nechtěla jsem se přiřadit k těm co ví vše nejlíp. Nevěřím oficiálnímu zpravodajství, nebo minimálně se snažím číst mezi řádky. Pokud bych chtěla vědět ,,pravdu,, nezbývá mi než sednout na letadlo a zaletět se tam kouknout. Na to nemám ani čas ani náladu8-o

0 0
možnosti
Foto

Samozrejme ze clanek neni pravdivy. Je to takova fraska, nebo predstava jak by mel ten chlap mluvit a ne ze stale lze. Vim ale, ze tak mluvit nemze, dockal by se padaka, jak se na konci clanku stalo.

1 0
možnosti
PF

Pěkné, moc pěkné.:-):-)R^R^ včera jsem tu reportáž poslouchal, přesně takto jsem to slyšel;-)

4 0
možnosti
Foto

Tak bys to chtel snad slyset, nebo se mylim? Jak jsem vysvetlil pani nade tebou, napadlo me to napsat tak, ze chlap se zblaznil a dovolil si rict pravdu. A jak dopadl? Diky za podporu Petre. S tim utekem za svobodou jsi to trefil. Jsem svobodny a chci byt, nechci se podrizovat ani bolsevikum, ani te jejich demokracii, ta je stejne jen vylhana, nedava smysl a drzi lidi pod krkem vic, nez to bylo pred tim, jen se nam porad vsugerovava, ze se prece mame dobre. Materialne ano, ale jinak? Jak nam bylo pred EU a jak je nam ted, nebo vam, ma-li byt presny. Kolik regulaci uz Cesko muselo stravit a kolik jich jeste bude.?

1 0
možnosti
JC

:-) Dík za článek. Úsměvné a pravdivé. Tak to prostě je - pravda je vzácná jak diamanty a proto si jí skoro každý nejraději nechává tak nějak pro sebe. Jsou ale i lidé, kteří jí vyřknou, padni komu padni. Ještě štěstí, že Vám nikdo padáka dát nemůže. A né, že bych Vám nějakého zlatého, třeba sedmimilionového nepřál;-).

3 1
možnosti
JC

A samozřejmě - karmaR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.