Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

Odhlásil, přihlásil... Samolibý pozér stejný jako ti, které tak obdivuje. S velkým nadhledem z emigrace poučuje. Doufám, že když autor píše, tak píše před zrcadlem a obdivuje sám sebe, jak to tomu Havlovi zase nandal.

3 2
možnosti
JJ

Sebestřední ješitové Klaus a Zeman a jejich opoziční smlouva stojí na počátku našich dnešních problémů (korupce, politické mafie, politika jako obor podnikání, nepotismus ap.)

2 2
možnosti
VR

Vytýkáte-li Havlovi jistou zmatenost při přehlídce čestné stráže po zvolení prezidentem, pak byste se měl podívat, jak se v té samé situaci choval Zeman! Havel tu přehlídku nakonec zvládl sám, ale Zemana  tam Forejt musel vodit jako medvědář cvičeného medvěda!

2 2
možnosti
ZM

To by taky bylo, aby kulisák v divadle něco neodkoukal !

0 1
možnosti
DZ

Takže tu máme porovnání slušného člověka s Klausem a Zemanem. Přiznám se, že jsem nevěřil vlastním očím když jsem to četl, ale zde je možné lecos. Jak tu čtu ty vaše adorující fandy, kterým nevadí že tu přikrášlujete Klause se Zemanem a haníte Havla, říkám si, že si tu toho Zemana asi zasloužíme. Vaše protiHavlovské argumenty typu "krátké kalhoty" či "on nevěděl kam jít při přehlídce ó hrůza" to snad ani nemyslíte vážně. Korunu jste tomu nasadil, když jste za dohodu nekonfliktní sametové revoluce nazval nepřímo Havla komunistou. Asi vám uniklo, že Havel byl humanista (bohužel?) a zatímco leckdo by komouše věšel, on šel cestou nenásilného převzetí moci. Porovnávat takového člověka s Klausem, který byl autor většiny zla v 90 letech, který vždy kryl kamarádíčky, který byl se Zemanem autorem opoziční smlouvy (to byla v mých očích opravdu svi..rna) a který vše zakončil excelentní amnestíí....to není ani vtip, to je urážka zdravého rozumu. Klaus nebyl totiž prezident nás všech. On jako pravý narcis jel sám na sebe a za sebe. Nejsem Havlista a vím o mnoha Havlových chybách (není jich málo), ale porovnávat ho s Klausem a ještě takto... nemožné a směšné. A Zeman? Vzdělaný buran bez úrovně, který leze do pozadí Číně a Rusku? Který včera pronesl, že se máme od Číny učit lidským právům? Říkal jsem si zda mu vykukovaly alespoň boty (nebudu psát odkud). Zeman který má na hradě Mynáře, jež má velmi podivné vazby a je bez prověrky? Zeman který organizoval puč proti Sobotkovi? Zeman který se dokáže opít u oslavy korunovačních klenotů? Opravdu ty dva chcete porovnávat s panem Havlem? Pak je mi vás líto pane Krejčí.

5 2
možnosti
Foto

Článek úplně postrádá pohled z hlediska jejich vztahu k Rusácku. Jste buď placen Kremlem nebo prostě jen daleko. Myslím, že (b) správně. Amerika je fakt jinde. A to nejen vzdáleností ale i mentálně. EU je slušný základ, který má své mouchy (a leckdy dost velké). Haní ho především "zastydlí konzervativci" nebo příznivci Kremlu.

5 6
možnosti
Foto

A ještě tam schází něco podstatného. Rozsah jejich amnestií.

1 0
možnosti
AN

Víte soudruhu, ono to asi bude otázkou vkusu, né-li přiměřené míry intelektu, když je pro Vás zastřižení kalhot "otřesnou" záležitostí  a opilý pan prezident Miloš Zeman i když uznávám, vládnoucí z vůle prostého lidu, a to je možná to co se líbí, že se tomu lidu podobá, svým buranstvím  a hulvátstvím, který se s umolousanými kalhoty potácí mezi úžasem strnulým doprovodem bojícím se, co zase provede či zloděj propisek Václav Klaus, jehož působení bylo sice o poznání sympatičtější než u těch dvou, ale jeho současné rusofilní prozření vetuje cokoli kladného. Jestli něco takového vůbec udělal. Každopádně Vám přeji ve vaší nerozhodnosti, který z těch dvou posledních je ten pravý, šťastnou ruku.

5 7
možnosti
JM

Plně s vámi souhlasím a to na sto procent. S tím vaším hodnocením našich čelních politiků ;-)

A co se týče Číny a Tibetu, nabízím vám články bývalého politického vězně pana Pavla Křivky, který dnes působí právě v Číně (jestli píše pravdu nevím, ale rozhodně nejde s proudem) a myslím, že dodnes zůstal nesehnutý vůči jakémukoli režimu. A tak to asi má být

http://www.prvnizpravy.cz/profily/pavel-krivka/

http://www.czechfreepress.cz/pavel-krivka/cina-je-svobodna-zeme-vzkazuje-umelcum-byvaly-politicky-vezen.html

6 2
možnosti
MT

M32a80r92e77k 89T24ů85m77a

1. 11. 2014 23:59

Havel; pak dlouho nic - Klaus; pak dlouho nic, až do záporných hodnot - Zeman...

Tak to vidím já.:-)

3 7
možnosti
LH

L41i67b21o86r 83H95o21s22a34k

1. 11. 2014 21:34

Za Havla byl duvod byt hrdy na Cesko a na prezidenta. Vpodstate kdekoliv na svete bylo potreba rict co je to za pidizemi, stacilo zminit prezidenta a hned byl navazna orientacni linka.

Za Klause to bylo takove nic o nicem a proti nicemu. Nepomohl, neublizil, tu a tam si neskodne zaprovokoval ale dohromady nic moc nezpusobil Odvolavat se na nej ve svete bylo zbytecne.

A Zeman... to je druhy pol. Zemi nepomuze, na hrdosti neprida. Zminovat ho nikde nema vyznam, jenom je porad nutne omlouvat jeho vetsi ci mensi eskapady.

11 6
možnosti
MP

Omylem jsem klikla na plus, ovšem minus bych taky nedala, jen se mi prostě zvrtla ruka:-). Ale když už píšu... U všech třech jsem prošla různými fázemi a ještě to není možná konečné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.