Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě horší bude světový diktát Číny, který již pomalu nastává.

Muslimové pomáhají rozkládat Evropu, Američané tlačí Evropu do války s Ruskem kvůli Ukrajině a Čína se tomu všemu jen zdáli směje...

Dokument, který podepsal Zaorálek kvůli Tibetu, již předtím v tichosti podepsali Němci a Britové a musí jej podepsat každý stát, který chce obchodovat s Čínou.

Omlouvám se, že to není přímo k věci, ale je to též o vystrašenosti Evropy.

0 0
možnosti
JK

Dôvod takéhoto správania sa Európy je jednoduchý - je stále dekadentnejšia. Stačí sa pozrieť na znaky dekadencie - v preklade úpadku:

- nerozlišuje sa dobro a zlo, všetci sú si rovnocenní, či už ľudia alebo náboženstvá. páchateľ zločinu býva často označovaný za "obeť" spoločnosti

- rezignácia na morálno-etické hodnoty, ktoré sú overené tisícročiami

- krajný subjektivizmus - každý hľadí len na svoje záujmy a svoje práva - záujmy spoločnosti ako celku sú úplne mimo

- odmietanie Boha a naopak uctievanie Satana v rôznych jeho podobách. Ak niekto o sebe povie, že je kresťan a uznáva kresťanské hodnoty, tak je väčšinou na smiech. Za "pokrok" označujú európske elity potraty, eutanáziu.

- neúcta až nenávisť k vlastnej kultúre - každá iná kultúra, každé iné náboženstvo je oveľa lepšie ako to vlastné; spochybňovanie vlastných morálnych pilierov (kto dnes hovorí, že najlepšie prostredie pre výchovu detí je klasická rodina otec+matka+deti, je "spiatočník" a hlupák). Nemeckí socialisti otvorene podporujú moslimskú imigráciu, lebo podľa nich treba "zriediť/zředit" nebezpečný nemecký národ. Všetko toto v dlhšom časovom období vytvára presne taký obraz, aký je opísaný (nielen) v tomto príspevku. Pápež Ján Pavol II. povedal, že hybnou silou spoločnosti nie je ani politika, ani ekonomika, ale kultúra. Keď sa pozriem späť do minulosti na príčiny zániku veľkých civilizácii, tak mu musím dať za pravdu.

3 0
možnosti
MK

ona ani není tak dekadentní, jako socialistická. Vždyť EU už se ani nestydí to přiznávat veřejně. Dokud budeme prosazovat nesmyslný sociální stát, který je tím jmenovatelem nárůstu dluhů, pak budeme mít i povinnost se o tyhle chudáky starat a financovat jim jejich návštěvy modliteben a mešit, kam zase ty správné imámy vysílají státy typu SA,Katar a pod.

0 0
možnosti
MV

Karma! Jsem rád, že Vy na to máte stejný názor jako já.

2 0
možnosti
BL

"In the world it is called Tolerance, but in hell it is called Despair...the sin that believes in nothing, cares for nothing, seeks to know nothing, interferes with nothing, enjoys nothing, hates nothing, finds purpose in nothing, lives for nothing, and remains alive because there is nothing for which it will die.”

"Na zemi tomu říkáme Tolerance, ale v pekle se to nazývá Beznadějí..hřích, spočívající v nevíře v cokoliv, nezájem o nic, žádné snaze o poznání, zasahování do ničeho, neschopnosti se radovat a něco nenávidět, nalézání smyslu čehokoliv, žítí pro nic a přežívání jen proto, že není pro co zemřít.."

Dorothy L. Sayers

2 0
možnosti
MR

presne tak, vsichni nasilnici,muslimove, Putin, komanci, pujdou tak daleko az kam se jim to povoli

1 0
možnosti
MK

R^ Napsal jsem zde na to téma několik článků, poslední na protest proti malé účasti odpůrců rozlejzání islámu v ČR na Letné, kde jsem byl u protestní modlitby muslimů. Čím dál více spěje můj názor k jedinému; pokud nelze odpovědět kladně na nejzákladnější otázky : Je islám slučitelný s demokracií zvláště v plném respektování rodinného práva? Uznají muslimové v plném znění listinu základních prav a svobod, na které je postaveno evropské právo? Pokud ne, je nezbytné co nejdříve jakékoli spolčování muslimů (včetně modliteben a mešit) a jakýkoli veřejný projev vedoucí k propagaci islámu ZAKÁZAT!!!

7 0
možnosti
JM

Tedy zařadit veškerý islám na seznam teroristů ?

To asi půjde ztuha ...

0 0
možnosti
JM

Laskovost musí být vždy z pozice síly,z pozice slabosti to je zbabělost.

1 0
možnosti
Foto

Evropské státy jsou zadlužené a Evropané si zvykli na pohodlí s minimem námahy a místo aby sami zboží vyráběli, raději je kupují. Jejich peníze tak odtékají do zemí OPEC a Asie, kde kupují ropu a spotřební zboží. Protože nedokáží žít do výše příjmů, musí se zadlužovat a půjčují jim ti, kam peníze odtekly. Ti si mohou také diktovat podmínky. Jednou z nich je vstřícnost vůči muslimům. Proto ta mírnost a vystrašenost.

4 0
možnosti
VH

Saudové - Saudská Arábie !!!

0 0
možnosti
Foto

Opravil jsem, preklep. Diky

0 0
možnosti
PB

..... přituhuje - viz. Samuel Huntington , STŘET CIVILIZACÍ 

ináč netřeba komentovatR^

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.