Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Forrrest

1. 12. 2009 16:17
Gratuluji, autore

Z jednoho extrému - naprosté důvěry k autoritám - jsi udělal extrém opačný - jejich naprosté zpochybnění. To jsi tomu tedy "pomohl":-/

Podobná paranoia vede např. k tomu, že v USA rodiče odmítají klasické očkování svých dětí (proti některým dost nebezpečným nemocem). Stejně jako muslimové v Africe...

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

29. 11. 2009 8:38
Jak je to s prasečí chřipkou, vzhledem k cenzuře nejde dát

spousty odkazů na videa tak snad jeden stačí zkopárovat: :     Obama,ron paul, chripka,rfid a vojaci tvjoj  

0 0
možnosti
PK

paladinno

27. 11. 2009 1:43
dotaz pro autora clanku

az budete mit chripku... (to pozna kazdy...bolest kloubu,svalu,celeho tela,teplota) prestanete chodit do prace?budete sedet doma?nebojite se ze nekoho nakazite?jak vite ze nemate kolem sebe nekoho kdo ma oslabenou imunitu?(myslite ze ho poznate podle neceho).kdyz ten clovek umre na zapal plic ktery dostal protoze byl oslabeny tou chripkou kterou dostal od vas budete se citit porad tak skvele ze jste napsal blog o tom jak se chovat nezodpovedne,jak se nenachat ockovat,jak kaslat na vysoky tlak,cukr,cokoliv? ...nebo do te prace pujdete abyste mel ciste SVOJE svedomi ze jste si vydelal SVOJE penize,tak skvele zvladl SVOJI nemoc,ktera vam treba nema jak ublizit?gratuluju,jste moralne cisty,vzdyz se prece chovat jako zbytek spolecnosti,na co hledat dusledky svych cinnu....?

0 0
možnosti
FK

manilaman

27. 11. 2009 2:50
Re: dotaz pro autora clanku

Odpoved autora. Vy si pane vymyslite jako cigan. To, co pisete vubec v clanku neni. Ale prosim vas, nectete to znovu, mohl byste tam najit vic nesmyslu. To potvruje, ze ctenar nekdy cte s tim, ze tam chce najit to, co tam neni. Vy jste v tom mistr.

0 0
možnosti
W

Wendolene

26. 11. 2009 23:00
Souhlasim

Dejte pokoj s praseci chripkou, staci jist zdrave, dostat do tela vitaminy, umyvat si casto ruce atd., proste jako u bezne chripky. Kolik lidi dostalo beznou chripkou prave diky vakciny proti one chripce? Ale panika se siri dal, musite se nechat ockovat. Pry. No, zatim to neni jako spanelska, tak to nechame.

Proti koureni se tolik bojuje, pritom alkohol je vetsi zabijak, nici nejenom zdravi opilce, ale nici celou rodinu.

Leky na cholesterol a cukrovky, ockovani na chripku, to vse je velky business. Kdyby radeji zacal nekdo strasit s AIDS a propagoval se vic kondomy = mene nemoci, mene nechtenych tehotenstvi.

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

26. 11. 2009 21:40
skvěle napsáno, karma náleží

ale pokud budete beze strachu dělat cokoli vás napadne, dlouho tady nebudete.

Když jako odpovědný  budu někoho strašit, nedělejte to, může Vám to uškodit, a on to stejně udělá, věřte mi, že se najdou i tací, kteří mi budou vyčítat, že jsem upozorňoval málo.

Takže bysme se tímto dostali na druhou stranu mince, pane.

Dnes v tomto případě leckdy nezodpovědní lidé šíří nemoc, která nemusí být nebezpečná, pokud jste na ni připraven. Pokud nejste připraven, může být Vaší chybou, že zemřete. To nestraším, to je realita.

0 0
možnosti

vitvit

26. 11. 2009 17:23
neni strach jako strach

Většina lidí léčí - řeší strach jen podle toho, jak se jim to hodí :-P

I když je mnohem vyšší pravděpodobnost (a měli by sme se hodně bát) věcí jako infarkt, rakovina, autonehoda a pod... Většinou nepřestaneme kouřit, jíst hamburgery, jezdit autem, nezačnem sportovat a žít zdravě apod....

To raději utratíme spoustu peněz za Tamiflu na černém trhu, koupíme si za 1000,-Kč tubu "supervitamínů" z reklamy a večer usínáme s krásným pocitem jak se nemusíme bát prasečí chřipky :))) že?

0 0
možnosti
MV

leather-man

26. 11. 2009 16:36
Vážený pane autore,

vy toho asi o cukrovce moc nevíte, že? Tak o ní raději nepište.

0 0
možnosti
FK

manilaman

26. 11. 2009 23:38
Re: Vážený pane autore,

Urcite se nemohu hadat s doktorem o cukrovce, ale vim dost na to, abych napsal to, co jsem napsal. Sam cukrovku mam, tak si myslim ze bych neco vedet mel. A vy, pane doktore?

0 0
možnosti
K

kkk

26. 11. 2009 16:28
Trochu více rozhledu

O krevním tlaku, cukrovce a cholesterolu bych se  takto nevyjadřovala, kdybych na toto téma nebyla vzdělaná.   V této oblasti je Váš názor nesprávný a jeho šíření ohrožuje zdraví lidí, kteří Vám uvěří.  S tou chřipkou je to jiné. Chřipka není "systémové" onemocnění, ale infekční . V USA v období duben-září 2009 onemocnělo 22 milonů lidí, z toho 4 000 zemřelo./zejména plicní komplikace/ USA měly v roce 2006 315 milonů obyvatel./jiné číslo nemám/  Virus H1N1 v tvořil v roce 2005-2006  3%  z testovaných nemocných - tím chci řící, že už tady byl, ale až letos se začal masivněji šířit. / nalezeno na internetu publikováno CDC /

S ostatním bych souhlasila i když  i mne  může někdo vyvést z omylu racionální argumentací.  Abychom nenaletěli, tedy abychom se nebáli je třeba znát podstatu věci, mít dostatek  informací a zdravý selský rozum.

 

0 0
možnosti
FK

manilaman

26. 11. 2009 23:43
Re: Trochu více rozhledu

Kdyz si vsechno prectete znovu, tak zjistite ze o cukrovce, vysokem tlaku a cholesterolu jsmeenenapsal nic negativniho. Pouze jsem poukazal na ty, kteri s cisly manipuluji, nebot vedi ze jim bude uvereno. Straseni jim prinese vetsi vysledky v bankovnich kontech. O tom to je. ale jink s vama souhlasim, proc ne. Nerikate nic nerozumneho. Dekuji za nazor.

0 0
možnosti
T

tacet

26. 11. 2009 16:22
Je to skvělý blog , ale ....

....skvělé - ale  mám  strach  napsat  něco  navíc .

0 0
možnosti
W

wiki5.5

26. 11. 2009 15:44
nejlepsi

je zustat ve sladke nevedomosti a snit o krasnych casech komunismu, kdy byla dovolena jen velmi mala cerna kronika... oj joj to byly casy, nic zleho se nedelo

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.