Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Já si na Gagarina vždy vzpomenu. Ve stejný den jeho vzletu měla narozeniny má zesnulá přítelkyně. Vzpomínám na oba.

0 0
možnosti
PN

P13e40t57r 81N24o54v22á21k

14. 4. 2014 14:03

Kdo je pan Putin, jak se dostal k moci, proč je na západě tak nenáviděn a proč Obama odjel jak spráskaný pes?

Tady je odpověď

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/11931-kdo-je-pan-putin-jak-se-dostal-k-moci-proc-je-na-zapade-tak-nenaviden-a-proc-obama-odjel-jak-spraskany-pes-tady-je-odpoved.aspx

0 0
možnosti
BT

nedat zmínku o Gagarinovi je vlezprdelkovství a patolízalství vůči EU?? ;-D, člobrdo vy už jste z té EU uplně paf

3 0
možnosti
MS

Nejenom z EU. On poslední dobou začíná být paf tak nějak celkově. :-)

2 0
možnosti
Foto

Je to ostuda...nikdo se nezmínil a při tom tam ve vesmíru dodnes Gagarin lítá :)

2 0
možnosti
AJ

Pane Krejčí, je to pořád stejné, bylo to za totáče a teď znovu. Že by za tím byli pořád stejné typy lidí, prodejné v každém režimu; ti, kteří manipulují s informacemi + užiteční i.ioti, kteří dříve psali udání a stížnosti a v dnešní době vám tu mohou spílat, skryti za nicky?

Máte s Gagarinem pravdu, byla to ráno ostuda, pak se pár pisálků přece jen vzpamatovalo...

Tady je pro zajímavost písnička Dobrý den,majore Gagarine s ukázkami z vlastního letu a z oslav po letu.

https://www.youtube.com/watch?v=ZlRy8G5CIwM

A teď se to provalilo, jsem rusofil, ruský agent,  a... vůbec!;-D;-D

4 2
možnosti

zase nepřehánějte s tím provalením, Gagarina v předvečer 60. let milovala drtivá většina našinců, zdaleka ne jen komáři, třeba i s nadějí, že když se cestuje do vesmíru, půjde to i do 50 km vzdáleného Rakouska

2 0
možnosti
MK

Když už by se mělo slavit nějaké datum ohledně kosmonautiky, tak by mělo spadat k roku 1942, kdy raketa sestrojená člověkem poprvé dosáhla hranic vesmíru. A byla to raketa V-2 sestrojená týmem von Brauna. Mimochodem, když Rusové dosáhli  Peenemünde, tak odvezli veškerou dokumentaci, vyrobené raketové motory a část výzkumného týmu do Ruska, díky čemuž pak Gagarin letěl do vesmíru. Za celým ruským kosmickým programem stojí Němci. Stejně jako za americkým.

1 1
možnosti
JM

J84i24r75i 60M33a60l33i52n61a

13. 4. 2014 19:13

Anebo by se mohly slavit prvni vesmirne lety americkych raketovych letadel. To by pak byl prvnim astronautem Chuck Yaeger. Ten ve vesmiru opravdu byl, jen rychlost byla na to aby mohl zustat na obezne draze prilis nizka.

Ostatne - ani Gagarin nesplnil podminky pro prvni vesmirny let. Nedokoncil oblet a pred pristanim se katapultoval. Ty podminky splnil az Titov.

2 1
možnosti
JM

J20i64r42i 51M10a76l36i24n33a

13. 4. 2014 18:21

Nechapu, co je na 53 vyroci tak uzasneho. Nedavno slavil 80 narozeniny Eugene Cernan a taky si na neho nikdo nevzpomnel. Presto ze "posledni muz na Mesici" Gene je po rodicich cesko-slovenskeho puvodu, vynesl na Mesic ceskoslovenskou vlajku, kterou pozdeji nasi zemi daroval. A navic ze je to narozdil od protekcniho ditete Remka spravnej chlap. R^

3 1
možnosti
LN

..a ještě jsme ho tady málem zabili ve vrtulníku....;-)

3 0
možnosti
Foto

R^  Ráno otevřu stránku Seznamu, 12. duben... Co mi to datum jen říká? Aha, Gagarin. Seznam uvádí různé významné dny, ale první člověk ve vesmíru mu kvůli národnosti letos asi nesedl. Jen ten pejsek Krasty (maskot Seznamu) byl včera kosmonaut, měl kolem hlavy jakousi bublinu...

2 1
možnosti
Foto

Také po kliknutí na onoho pejska který označoval Mezinárodní den let. a kosmonautiky jste se dostala na článek s velkým snímkem Gagarina.

2 0
možnosti
MR

http://www.cnn.com/2014/04/12/world/europe/ukraine-crisis/  TO JE Z CNN - takze to neni nic moc pro-zapadniho. A jak dobre pisou, az na tyto "bojovniky", tak tady take je pravda ze mimo ne vse je v klidu. Takze to neni "lid" ale "nekdo" kdo dela brajgl ktery pak bude vyuzit. Rozhodne to nebude USA co prijmou Ukrajinu jako dalsi stat.

0 0
možnosti
Foto

Clanek je skoro stejny jako ten v Lidovkach. Proc jste mi ho doporucil?

0 0
možnosti
Foto

Snaha techto placenych provokateru je znicit, ponizit, poplivat, zatlacit do blata, nedopustit aby nekdo mel jiny nazor, zlikvidovat, pourazet a jit dal, nicit jine blogery. Je to snad nova taktika priznivcu EU? Urcite je. Pred udalostmi na Ukrajine se takove hlasy neozyvaly. Ano Kula byl vzdycky ten chytry jedinec, ale to co se objevuje na blogu v soucasne dobe je napadne podivne. Pri tom blog my mela byt snuska nazoru, byt protipolovych. Diskuze by mela byt soustredena na clanek, ale to by bylo nudne.

Nikdo neni uz usetren zloby tech, kteri nesnesou nazor jiny, nez maji oni sami. Pouzivaji kazdou prilezitost se vyzit v jejich potlacovacich taktikach a umlcovani. A tyhle lidi ceska zem nosi. Tihle lide jsou ti pravi komunisti.

6 1
možnosti
MR

nemusite byt tak sebekriticky. Neni pravda ze ti co kritizuji Putina jsou zrovna priznivci EU, ono se to nejak posouva zajimavym smerem, Jobbik - opravdu trochu nackove - tem je Putin sympaticky, Matejka, ktery je skoro-nacek, horuje pro Putina. Odpurci EU jsou proti. Co vy pisete je take zavadejici, malo se vzpomelo na Gagarina? Neil Armstrong nebo Buzz Aldrin uz take skoro nejsou vzpominani, a opravdu jste se nad tim jeste nepohorsil. A nici vas nekdo?

1 3
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.