Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sucharda

12. 2. 2010 13:03
Ano,souhlasím...

...všechny tyto věci již delší dobu řeší nově zakládaná Konzervativní strana Ludvíka Vaculíka.Jejím hlavním programem jsou Vaculíkovy úterní teze ve článcích v LN,jako

třeba,že zločinec není člověk,plaqtí pro něj jiné zákony,nebo že za blbost (třeba v médiích) se má platit,a co je všeobecně prospěšné je zadarmo,a že poslanci i zastupitelé v městech i zpětně zodpovídají za svá špatná rozhodnutí,atd...

Bližší na : kozojet@seznam.cz, Myslím,že bychom mohli se SZO fúzovat...

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

12. 2. 2010 10:17
skoro bych souhlasil

Až na dvě věci: zaprvé "za vraždu popravu a za kradež doživotí" je cesta k brutální diktatuře. Krást se nemá a vražda je zločin, jenže křivé obvinění je křivé obvinění, a jak u nás funguje "nezávislá justice" dobře víme. Uzákonění drakonických trestů je tedy vodou na mlýn těm, kdo tu justici vlastní. Pak mohou semlít své odpůrce dle libosti.

Zadruhé, vystoupení s EU. EU je v tuto chvíli vlastněna socialisty a neomarxisty a směřuje do horoucích pekel. Ale evropská integrace je správná a nevyhnutlená. EU se musí obrodit a očistit, ne rušit. K tomu vede jediná cesta, a to, že se voliči zase začnou zajímat o to, koho zvolit. Kéž by tato představa nabyla tak utopická.

0 0
možnosti
FK

manilaman

13. 2. 2010 2:05
Re: skoro bych souhlasil

Slusny obcan musi byt chranen dobrymi zakony. Zadne vyjimky. Proto za vrazdy poprava za kradez dozivoti. Nerikam za kradez konzervy sardinek, ale za kradeze jako byl typ tunelovani. Je to rychla lecba, lide se moc rychle zmeni k lepsimu. Demogracie se tvrdymi zakony. Co je na tom spatného? Trochu diktatury neuškodí, je-li zamerena na ochranu vetšiny. Lide by to pochopili.[>-]R^

0 0
možnosti
N

notebook.r51

12. 2. 2010 8:57
Všechno jde, když se chce

Když něco nejde, pak někdo nechtěl.

Jinak naprosto netuším, proč by ten, kdo se má dobře, to měl rozkřikovat do světa.

Je to jako s průzkumem "čtenáři nám píší", který naprosto neodráží názory čtenářů, protože čtenáři, kteří píší, nejsou reprezentativním vzorkem čtenářů.

Je tedy jen logické, že slyšíme nespokojené a čteme tragické zprávy.

Představte si člověka, který říká (navíc v tramvaji) "mně se tak dobře daří, je mi krásně, chci aby to takhle zůstalo nejmíň dalších dvacet let..." No možná, při kolektivní terapii hrou na tramvaj.

0 0
možnosti
S

stepulka

12. 2. 2010 8:30
Moc pěkný článek

Ale lidé jsou stále STEJNÍ. A všem nahoře časem zachutná moc. Jak je možné, že všichni ti nahoře jsou takoví jací jsou? A ti co se tam dostanou po nich, budou po určité době zlákáni stejnými praktikami.

Proto je dobré občas tu partu vyměnit, protože jak staré přísloví říká, je dobré, když nové koště bude aspoň chvíli dobře mést. A možná se najdou takoví, kterým to vydrží i déle. A proto je důležité se angažovat.

Ano, je potřeba nového Občanského fóra 2010+, ať už to bude Jiná strana nebo další skupina těch, co nechtějí být pohodlní a čekat na bankrot.

0 0
možnosti

Dispute

11. 2. 2010 19:56
Pražských defenestrací bylo už několik, vyskytnou se další ?

0 0
možnosti
C

cala

11. 2. 2010 11:06
nová strana je málo

Je třeba něco udělat. Již o těchto volbách by měli dostat preferenční hlasy v každé straně ti, kdo jsou až na konci kandidátky. A  určitě bychom zjistili,R^ že není potřeba jiných stran.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

11. 2. 2010 10:53
Ty se máš, ty žiješ jinde ...

horší je to s náma, šla bych, ale umím jen skvěle rusky a hodně špatně německy,angličtina je pro mne naprosto nesrozumitelná řeč.....i když jsem se snažil aji učit,lektorka a hodně trpělivá,mi řekla,že to fakt nemá cenu,že se trápím...ale španělština se mi líbí a dokonce mi přijde jednoduchá,takže po roce, co se jí budu učit,si možná troufnu vyjet někam směrem k tobě...třeba se chytnu...;-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 2. 2010 17:34
Re: Ty se máš, ty žiješ jinde ...

Nabal si amika a za pul roku ji budes mrskat jako rodilej amik ! A kdyz ne tak se take nic nestane ! Tady je lidi z celeho sveta a kazdej se nejak domluvi !:-) Ale pokud davas prednost Philippinam tak te nechci zrazovat. Myslim ale ze momentalne jses natom lepe v CR , nezli bys byla "dnes" v USA nebo na Philippinach , i kdyz tomu neveris !:-))

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

11. 2. 2010 9:48
Tudy cesta nevede

"Ptá se vás právem, zda není čas se zamyslet a sestavit jinou, novou a snad tu správnou stranu? Já tvrdím že je. Je čas začít a začít dnes ..."

Těch stran už je neúrekom, autore. Myslím, že všichni kdo jsou ochotni případně schopni být v daném čase v politice aktivní už tak učinili. Zamýšlet se můžeme do halelujá. Nebo vy víte o nějakém "spícím" politickém mesiáši? Je to o voličích a ne o nových stranách.  A většina voličů bohužel, jako vždy, čeká změnu od subjektů, které se samy nemění.

0 0
možnosti
W

Wernher

11. 2. 2010 9:22
Nic na co lidé myslí se neuskuteční.

Mám za to, že jakákoli touha po změně a předpovídání budoucnosti v oblasti sociální a ekonomické je jen iluze a že se neuskuteční tak, jak by si mnozí přáli. Ono se něco stane. Nevím jestli něco dobrého či zlého, ale něco visí ve vzduchu a až se to projeví a náležitě rozjede, bude to něco, co nikdo  znás nečekal. ?

0 0
možnosti
L

lutra

12. 2. 2010 13:49
Re: Nic na co lidé myslí se neuskuteční.

Bude dobré již teď v předstihu oprášit ruštinu.

0 0
možnosti
RR

rezjir

11. 2. 2010 9:11
Ale sociologické výzkumy

říkají, že Češi patří mezi nejspokojenější národy na světě. Zajděte si na stránku CVVM.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.