Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

yntelygent:-)

28. 11. 2009 19:31
Jj

Blog jse fajn, jen mě zaráží přístup k Motolu. Proboa, kdo vás nutí tam lézt?! V Praze je min. 6 nemocnic s traumačkou, tak snad není problém jít jinam,ne?

A pokud jde o sestry, pak je faktem, že se najde občas nějaká husa, ale vesměs mi tamější holky připadají v pohodě (a znám jich opravdu hodně).

0 0
možnosti
H

Haidy

9. 11. 2009 19:54
Paleček k pošmournému nebi, tedy nahoru.

Renatko, vy jste balzám na můj (momentálně) strhaný smysl pro humor. Vy nezklamete. R^ 

0 0
možnosti
S

Sinakra

1. 11. 2009 13:55
momentálně

se mi zdá, že se mám fakt, fakt mnohem líp než před hodinou .)

0 0
možnosti
V

Vikina

30. 10. 2009 3:51
Hele, Renátko,

tak jsem už někde zaregistroval poznámky, že sklízíš své úspěchy na základě finty, že si děláš legraci ze sebe a v tom je prý celý Tvůj úspěch. Tvrdí to samozřejmě holky, jak také jinak -nejspíš to budou Tvý dobrý kamarádky:-P. Tak jsem si prošel pár Tvých článků a je to samozřejmě kec. Prostě máš origoš zkratkovitý kousance o věcech, o kterých se lidé stydí zmínit. To Ti sice také upřimně závidím, ale u mě aspoň nehrozí, že bych s Tebou vedl dívčí válku (takže mi zbývají jen ty mužské kousance). Jako že se jinak nestačím divit, jak si to v poslední době tady dámy pěkně rozdávají - a takové ty opravdu festovní zákeřnosti, no pro nás, mužské burany, úplná škola (a taky balsám na duši, jasňačka :-)). Takže piš dál, a v nejhorším, zavři oči a mysli na anglickou vlajku.

0 0
možnosti
TD

Tyler Durden

28. 10. 2009 15:03
Motol

pokud se někdy dostaneš na kožní v Motole, tak si užiješ to samé, tichá čekárna a sestra nechává pacienty nahlas mluvit o, když už jsme na kožním, vesměs intimních problémech. V motole zkrátká chybí takt, respektování soukromí pacienta. Když jsem po přehnaném posilování břišního svalstva měl několik měsíců citlivá varlata, nedalo mi to a zašel jsem na uro, aby mi ve chvíli, kdy jsem měl stažené gatě a doktor mi jezdil v klínu sonem přivedli nějakých 5, 7 praktikantek, aby se jukli, jak se to dělá, neřešil jsem to, ale opět šlo o porušení z jejich strany, neboť dle pravidel se musí zeptat, ale to zkrátka v Motole nehrozí.

0 0
možnosti
TD

Tyler Durden

28. 10. 2009 15:03
Re: Motol

A pak další je ta o mých hemeroidech, kdy opět se staženýma gatěma mi doktor na ně koukal, a i když za plentou, nechali otevřené dveře do ordinace a nějaká drzá stará bába toho využila, aby se domohla pozornosti a klidně si do ordinace vlezla, sice dostala zprda, ale i tak, opět průšvih (no průšvih, v Motole v klidu). Takže poučení na závěr, pokud jdete do Motol na vyšetření, kdy jsou odhaleny intimní partie, můžete si být téměř jistí, že je budou zkoumat i ti, kterým je vy ukazovat nechcete.

0 0
možnosti

Jan Žižka z HK

27. 10. 2009 12:49
a pak proč platíme poplatky, když někdo musí na rentgen

2x ;-)

0 0
možnosti
DH

Denule

26. 10. 2009 14:31
Musím oponovat,

tento blog rozhodně není zoufalej! Smála jsem se tak hlasitě, že jsem si probudila své právě usnuvší miminko (matky vědí, jaký to je svátek, když vám konečně usne...), takže kojím a děkuji za výtečnou porci humoru. A když už Vás mám takhle na drátě (optickém kabelu?), tak ten fejeton o čekárně v Oně dnes, ten byl taky úžasný.

Přeji Vám lepší dny a stále skvělé blogerské nápady. D.

0 0
možnosti
V

Vikina

27. 10. 2009 1:23
Re: Musím oponovat,

A nešlo by sem hodit nějaký link, nemohu ten fejeton najít. Prosím.

0 0
možnosti
M

malinazlesa

23. 10. 2009 20:45
první příspěvek podruhé

Milá Shazo,

oslovuji vás tak osobně jako souputnici na cestě snaživých, ale roztomile zmatečných a ne vždy zcela elegantních žen. Poprvé píšu do nějaké diskuse. Vypsala jsem vám své zážitky, na mé, nyní již dvouměsíční učitelské dráze, také na počátku kariéry. Po vycizelování svých trapasů, jsem se dočetla, že mám zprávu zkrátit o 900 znaků:-) Nic se nedozvíte, ale alespoň nezahltím diskusi.

Děkuju za vaše vzpruhy!

Držte se!

Zuzana

0 0
možnosti
L

Lorellin

23. 10. 2009 12:13
Jako pres kopirak

Tak já jsem přesvědčená, že tvé historky moc přikrášlené nejsou.. Proč? Mi se v životě děje něco podobněho.. Od polití vodou z květináče při kontrole zavlažení babiččiné zeleně těsně před vysněnou schůzkou až po poštvání ochranky na nicnetušící návštěvníky kina se mi můj život zdá jako jedna velká komedie, která ale často komedií není.. Můžu jen řict, že se k tomu snažím přistupovat podobně, protože kdybych to všechno měla brát vážně, už bych asi ležela pod drnem.. Já se nejspíš do pracovního procesu zapojím už příští rok, takže jsi mě optimismem moc nenaplnila, ale ještě mám před sebou státnice, tak mě možná ještě čeká nějaká ta historka se záchodovou mísou..:-)

0 0
možnosti
PK

umeboshka

23. 10. 2009 11:44
Renato drz se

Renato, jako vzdy jsem se prakticky zadusila smichy a prakticky hlavou mlatila o monitor. Soucasne je mi vas strasne lito, tak at to rychle prejde, a hlavne PISTE DAL!!  Ano taky miluju indiskretni sestry ktere se ptaji a VY SEM JDETE S CIM hlasite na celou cekarnu...... Drzte se v pracovnim procesu, mnazte se kremem Zepter a pokud na vas navlecelou minipismenka UMITE se branit. Dokonce jste ani nestudovala rychlokvaskove v Plzni :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9192x
Autorka je životním nadšencem, který si čokoládu nikdy nenechá na později. 

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy