Diskuse

Poděkování.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S rolí prezidenta Klause ve světě to je podobné, jak kdysi srovnával Horníček  švýcarský sýr a starý reklamní sloganu "nejlepší sýry na světě se vyrábějí v jihočeské Madetě", a řekl, že to není ani tak záležitost sýra, ale toho, co si kdo pod pojmem svět představuje. Analogicky o České republice se ve světě naposledy více psalo když zemřel Václav Havel, a od té doby se Česko propadlo do šedé zóny, kde se nic významného neděje, protože svět, světová media a světová politika se o české žabomyší tahanice nezajímají, stejně tak o pana prezidenta Klause. Česká politická scéna je obyčejná bulvární žumpa oživováná postkomunistickými politiky a jejich kocourkovskými podivnostmi, kteří si o politice mohou jenom zdát. Čest vyjímkám, ke kterým bohužel pan prezident Klaus nepatří. Zdraví Ciao PŠ. [>-]EUV

1 0
možnosti

Paní Fraitová, dovolte mi, abych se i já k Vašemu poděkování Václavu Klausovi připojil. Je až neuvěřitelné, kolik pozitivního a dobrého pro nás pro všechny pan Václav Klaus vykonal. R^

Hezký den, paní Fraitová a díky moc za Váš článek. F.F.

1 1
možnosti

Je obdivuhodné kolik se najde ještě lidí, kteří budou ještě dnes Klause obdivovat a vychvalovat. Ale co se divím, i sebevětší lump měl dost obdivovatelů.

3 3
možnosti

Máme svobodu slova, tož nechť se autorka vyjádří. Ale za mně .... bléééééééééééé:-/

9 5
možnosti

Autorka článku je členkou Strany svobodných občanů, která je proklausovsky zaměřená, takže se nemůžete divit, co píše. Po nesmyslné amnestii přibylo zhruba dalších 6 tisíc svobodných občanů, kterým Klaus daroval svobodu. Už ať je pryč.

16 7
možnosti

Jako fór dobrý ale na 1.dubna si ještě pár týdnů počkáme. Doufám že o tom zmetkovi uslyšíme co nejmíň

15 11
možnosti
Foto

Mám velké výhrady k některým postojům a krokům Václava Klause, ale přesto by mě nikdy nepadlo ho urážet a ani nikoho jiného za jeho postoje a názory. Možná že jste ještě nepochopil slovo demokracie. Máte plné právo mít svůj názor a ten prezentovat a obhajovat, ale urážet druhé není demokracie, to je ubohost a slabost.

7 3
možnosti
Foto

Karma Vám hezky roste, gratuluji. Tady na blogu a asi i ve veřejnosti je taková celkem početná skupina, která má ve všem jasno. A především v tom, že Klaus je rohatý ďábel a myslím že to pro něj je uznání.

Takže si z těch posměšků nic nedělejte a vydržte. Ženy vydrží víc než my muži.

13 20
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi a připojuji se. Jste první člověk, který se tady autorky zastal jako správný gentleman. Nebude to mít lehké a jak jsem uvedl výše, není nutné ve všem souhlasit nebo nesouhlasit s Václavem Klause, ale pokud chci diskutovat, tak slušně.

5 2
možnosti

Chudák ženská.

Ona to možná myslí vážně.

To je úžasné.

14 9
možnosti

P42e67t27r 52Š13u89l84c

5. 3. 2013 23:24

Třetí volební období???8-oTo by, obávám se nepřežil nikdo. Ani já, ani tento stát, ani Klaus...:-P

13 12
možnosti

nehovorte za celou spolecnost, prosim..

17 9
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 741x
Od podzimu roku 2019 členka Hnutí Trikolora a snad i inspirace, nejen pro generační vrstevníky.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy