Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Jakou důvěru Trikolora získá u občanů, se dozvíme nejdříve po volbách do PS;-).

0 0
možnosti
JF

Pardon, to je odpověď pro p. J. Herdu.

0 0
možnosti
VB

V 90. letech se čeští lékaři začali více přímo poměřovat se západními kolegy, rychle začali tvrdit, že česká medicína se vyrovná té západní. Jenže pokud to ověřujeme na faktech, zjistíme, že např. jen pár klinik si s něčím složitějším poradí, ale dost jiných pracovišť vůbec nezná správné postupy léčby. Není dobré, aby politik přímo ovlivňoval způsob léčby covid-19 apod. (nemá k tomu znalosti, nemusí mít dostatečně kvalifikované a korektní odbor. poradce), víc se vyplatí nejdřív si ověřit fakta u prestiž. západ. odborných institucí: pokud zjistím, že americké, švýcarské či německé odbor. instituce tvrdí něco jiného než např. p. Babiš, pak věřím spíše těm zahraničním odborníkům (a ti např. varují proti lecčemus, co vy tady doporučujete, pokud jde o experimentální zkoušky léčení).

0 0
možnosti
JF

Paní Bošková, MZ spolupracovalo jenom s některými lékařskými kapacitami. Politika AB později podpořila v podávání léků od Elli Lilly a od Regeneronu naše Mezioborová skupina pro epidemické situace. Západní odbor. instituce mohou být zpolitizované - pracují tam lidé.

0 0
možnosti
VB

To je taková snůška hloupostí, že ani nemá smysl reagovat. S občany tohoto druhu se těžko staneme zemí s nějakými přednostmi, ovšem patrně budeme mít skutečně "vlastní styl", ale ve špatném slova smyslu. Můžeme být celosvětově vyhlášeni za stát s převahou těch nejšílenějších občanů.

0 0
možnosti
JF

Paní Bošková, např. zrovna v oboru virologie bude mít ČR vlastní styl a vynikne svou předností. Uvažované nové virologické centrum v Praze naváže na úspěch předčasně zemřelého prof. A Holého, objevitele nových antivirotik a nositele NCV "Česká hlava". S ohledem na budoucnost, která nás, pokud se týká nebezpečných virů zřejmě nemine, se bude špičkově věnovat soustavnému výzkumu virů.

0 0
možnosti
Foto

Stejně jako pan Korecký, ponechávám stranou odborné téma. Suverenní stát by byl tím, co by pozvedlo i zdravou sebedůvěru jeho občanů. Musel by se však na politické scéně objevit subjekt , který by stál o výrazné zlepšení vymahatelnosti práva. Bez toho by si suverénní stát mohl sice osvojovat suverénní vystupování navenek, ale jeho moc a jeho sebedůvěra by mohla vycházet ze snadno a zbaběle uplatňované moci nad vlastními lidmi. Je Trikolóra tím politickým subjektem?

0 0
možnosti
PK

Velmi vnitřně souhlasím s vašim prvním odstavcem a to bez ohledu na stranu, kterou reprezentujete. Zbytek textu je na posouzení odborné veřejnosti.

0 0
možnosti
JF

Pane Korecký, děkuji Vám za příspěvekV.

0 0
možnosti