Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

8. 9. 2008 18:46
Nechci se nikoho zastávat

Ale: V čem že spočívá odpovědnost Topolánka?  Tedy kromě dohadů zda a nakolik o tom věděl?  On je chůvou poslanců? On snad může i za akce Tlustého?  Moc bych byl rád, pokud mě, paní Formánková, tu vazbu vysvětlíte (abych šel do hrobu méně blbý).

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

9. 9. 2008 8:19
Jestli do toho můžu trochu rejpnout.

Existuje něco jako morální odpovědnost, což je pojem, který je našim poslancům naprosto cizí. Tato by velela, aby po takovém průšvihu premiér odstoupil, protože Morava je z ODS. Stejně tak by ale měla reagovat opozice, protože to, co předvádí předseda ČSSD je taky jenom pro hodně silné žaludky. A když k tomu připočtete poslední sjezd zelených, dospějete k závěru, že z naší politické scény si skutečně není možné vybrat.

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 9. 2008 18:13
Podívejte se pozorněji na jednání intrikána Tlustého

http://www.nova.cz/tvnova/?138c=%7Ezpravy%7E&138e=DO37947&ex37947=video-mafianske-praktiky-v-ceske-politice-kompletni-vydani-poradu-natvrdo&s37947=50     Nejsou toto práskačské manýry kovaného soudruha Tlustého, který vstoupil ke komunistům v roce 1989 !!! To je chtěl asi rozvrátit, že ano??

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

8. 9. 2008 18:24
Re: Podívejte se pozorněji na jednání intrikána Tlustého

No a jak bys okomentoval další aktéry této "komedie" ?-Morava,Dalík,Tluchoř,Topolánek?

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

8. 9. 2008 15:14
Paní F.

V. Tlustý je vše jiné než "čistý". Moc bych se za něj nebral, podivností kolem jeho majetku bylo povícero (viz jeho sbírka automobilových veteránů, poloprázdná majetková přiznání). Možná je v tomhle případu jen statistou, ale rozhodně není morálním vzorem. Nedělejte z něj chudáka, prosím.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 17:36
Re: Paní F.

Já jsem někde napsala, že Tlustý je čístý?

A kde a jak se za něj beru?

Já jen vycházím z faktů a tudíž oponuju těm, kteří ho obviňují z toho, co neudělal.

A nejde ani tak  o Tlustého, jako o to, že se někteří snaží smýt vinu z viníků tím ,že všechno hodí na Tlustého.

0 0
možnosti
M-P

Míša - Podskalí

8. 9. 2008 14:54
....zu kotzen

:-©když o tom tak přemýšlím, asi budu poslancem 8-o;-D..otázkou je za jakou stranu kandidovat....zda za malou či za velkou...;-D(Y)

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 17:33
Re: ....zu kotzen

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
F

flame

8. 9. 2008 14:39
Jak jinak...

novináři zatracení,všemi mastmi mazaní,chudinky politiky na švestkách chytají,různé ústrky na ně chystají a nepříjemnými otázkami je frustrují.Myslím, že u nás je to opravdu jediná možná cesta a za Váš článek palec nahoru.Souhlasím.

Jen škoda,že to stačilo pouze na malou rybku a minimálně dvě velké se smějí z povzdálí.Přesto bych chtěl dát dík lidem,kteří se snaží proti tomu a neříkají jako my,ač by mohli, že je nám to platné, jak Keňanovi brusle.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 17:32
Re: Jak jinak...

Máte pravdu. Já obdivuju odvahu investigativních novinářů a dokud oni veřejně odhalují politickou špínu a korupci, je to  pro veřejnost naděje, že ještě všechno není ztraceno.

S těmam rybama to je taky pravda, ale ta malá ryby jim stejně zavařila.

0 0
možnosti
S

Semper2

8. 9. 2008 14:11
Tlustému třeba zrichtovat cimru na Mírově

Nesouhlasím - je evidentní, že kausu rozpoutal Tlustý, mezi čs. papaláši gauner No. 1.

Tlustý hraje velmi vysokou hru už od doby, kdy jako bývalý komunista vstoupil do "demokratické" politiky.

Podobné estébécké metody používal už na MZe proti Luxovi, v době, kdy byl jeho náměstkem. Možná jednou přijde čas zeptat se s. Tlustého, jak to bylo s Luxem a s jeho odchodem z tohoto světa...

Topolánkovi a Čunkovi držím pěsti !

Sametovými metodami tuhle českou žumpu nevyčistí. Tlustého je třeba dostat aspoň na Pankrác, když už ne na Mírov.

0 0
možnosti
MN

lunak

8. 9. 2008 14:20
Re: Tlustému třeba zrichtovat cimru na Mírově

Víte, on Tlustý za Luxe na ministerstu dlouho nevydržel. I když bývalý komunista, byl jedním z mála, který trval na důsledném vracení půdy všem soukromým zemědělcům, zatímco na Luxe vyvíjela opačný tlak silná družstevní lobby. Jak vše dopadlo víme. Velká část družstev se transformovala (i s ukradenou půdou), některá jsou dodnes v konkurzu (a vesele podnikají!) a pokud nakonec oprávnění vlastníci trvají na svém, vše končí u nekonečných soudních tahanic.

0 0
možnosti
MN

lunak

8. 9. 2008 13:48
Vcelku s vámi souhlasím,

ale nejsem si zcela jist o právu novinářů na provokace. Napsala jste: "Pokud by nemohli získávat důkazy nastražením volavky, je to popření demokracie. Vždyť přeci do pasti na zloděje se poctivec nechytí. A vzhledem k tomu, že naši politici zapřou i nezvratné důkazy, nezbývá jiná možnost."

Na jedné straně se mi chtělo po odhalení Moravy smát (připomínalo to známou dětskou hru s nastraženou mincí nebo bankovkou na provázku), na straně druhé při uvědomování si skutečnosti, kam až lze dojít při hledání atraktivního materiálu pro média, mi mrzl úsměv na rtech. Víte použití agenta provokatéra je asi opodstatněné, ale jen v případě pokud je zacíleno na konkrétní osobu, o níž se důvodně (mám pro to alespoň nepřímé důkazy) domnívám, že páchá cosi nekalého. Ale jen tak nastražit vějičku a čekat, že se někdo chytí? Poctivce s přesvědčení najdete jen těžko a příležitost dělá zloděje. Pokud někdo sdílí vaše přesvědčení tak je v Česku něco shnilého a s demokracií to nemá nic společného!

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 14:21
Re: Vcelku s vámi souhlasím,

Jenomže tam to nebylo o tom, že někdo chytí, tam to bylo se záměrem, odhlalit špinavé praktiky politiků. Tak je logické, že to zkoušeli na více politicích.

Takže ta věji¨čka nebyla nastražena jen tak, ale s cílem na určité lidi, kteří nekale konají.

 Poctivost z přesvědčení to neznám, ale poctivost vrozenou  tu znám, to vám svědomí nedá, abys z vás příležitost udělala zloděje.

0 0
možnosti
S

Smaragdos

8. 9. 2008 13:39
Jakou má český člověk vlastně šanci tohle změnit?

První a poslední možnost, která mě napadá (možnosti jako zásah vyšší moci či pronájem ukrajinského "čističe" Aljoši předem vylučuji), jsou volby. Zvolme někoho jiného... Himl, ale koho??? Strana, který by byla volitelná, v Česku dlouhodobě chybí a navíc mám silný pocit, že vůle většiny lidí něco změnit je na bodu mrazu. Takže u voleb se víceméně rozhodujeme mezi dvěma zly (nejsem pesimista nýbrž realista)

[>-]=Rv

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 13:48
Re: Jakou má český člověk vlastně šanci tohle změnit?

To je přesný!!! Takže zbývá jen volit to menší zlo, a to je pro každého jiné.

0 0
možnosti
MK

matysek-k

8. 9. 2008 13:13
snad by se slušelo ještě říci

že ani role V.Tlustého nebyla jen tak nezištná, je to sice jen moje doměnka, ale řekl bych, že šlo o boj s Topolánkem. Předpokládám že kupcem měl být především Dalík, ale nachytal se nakonec jen Morava. Dalík má evidentně fotky lepší a jistě nám je brzy ukáže

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 13:46
Re: snad by se slušelo ještě říci

Já myslím, že v této kauze nemůže nikdo hodit kamenem,  to je jasný.

0 0
možnosti
MM

slavek133

8. 9. 2008 13:05
Haničko,

dobrý,dal jsem karmu,ale je nám to platný,jak keňanovi brusle.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka