Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jana555

4. 7. 2008 13:14
už slyším

pokutovače, jak se sklání nad těhotnou, zvracející budoucí matkou. Zaplatíte pokutu, že máte zdravotní potíže. To je váš problém. Já nesouhlasím s takovou vyhláškou. Nerozlišuje.  A soudně to nechci řešit. Bude to pořád o tom, že orgáni schovaní za bukem, budou číhat, koho tak vypokutovat a tím zvýšit fond odměn svého pracoviště. Jako měření rychlosti auta a pokutování překročení jízdy o 2 km. :-P 

0 0
možnosti
JM

Hucul

4. 7. 2008 11:43
Tak treba...

... kdyz jdu rano behat do parku, plivu. Kazdy plive, kdyz ma ubehnout 5 km. Kdyz jedu na kole a spolknu musku, plivu. Kazdy plive, kdyz ma v ustech nechteny hmyz. Plivu v obou pripadech na travnik, do kere nebo nekam, kde se to ztrati. Ale to by mi v ocich nejakeho toho organa stejne nepomohlo, protoze oni tu nejsou od mysleni, ale od pokutovani.

0 0
možnosti
M

markthrone

4. 7. 2008 11:54
Re: Tak treba...

Mušky je škoda vyplivnout, jde o proteiny. Polknout!

0 0
možnosti
MB

buxus

4. 7. 2008 10:00
Tohle je vždy otázka systému a jeho realizace

Podle mého názoru by se mělo důkladně zvážit, co je konkrétně špatného na dané vyhlášce, a naopak, kdy lajdácká realizace a prosazování brání jinak vcelku dobrého systému.

V daném případě lze asi najít chyby na obou stranách. Zásadní chyba je ovšem v nás. K jedenapůl milionu Pražanů a návštěvníků nemůžete postavit potřebný počet městských policistů, kteří budou dodržování vyhlášky kontrolovat - to prostě nejde. Na Prahu 4 připadá asi 8 strážníků, přičemž obyvatel je zde tolik co v Brně. Vezmeme-li si dva tři strážníky na směnu, co mohou uhlídat? A to nemluvím o "lidových právnících", kteří budou kvůli odhozenému papírku zapírat do roztrhání těla a ohánět se svými občanskými právy.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

4. 7. 2008 10:06
Re: Tohle je vždy otázka systému a jeho realizace

Přesně tak to se prostě uhlídat nedá, chyba je vy výchově.

0 0
možnosti
DH

chenile

4. 7. 2008 9:56
myslim ze vyhlaska je o nicem

jak pisete...  vyhlaska o zakazu koureni na zastavkach je uz jak dlouho a huli se tam dal.. a nejen to...

dale mi prijde divne pokutovat tisicovkama nekoho kdo odchodi vajgl... kdyz na D1 kde 80% aut nedodrzuje rychlost nepotkate jedineho policajta.

0 0
možnosti
HF

Hana F.

4. 7. 2008 10:05
Re: myslim ze vyhlaska je o nicem

No právě, je to zas další absurdita, mnohme horší jsou nejen dálnice, ale i pohozené injeknčí stříkačky na dětských hřištích. Zase Koucourkov, chceme být světoví ,tak děláme gesta a skutečné problémy neřešíme.

0 0
možnosti
J

Johan4

4. 7. 2008 9:43
Doporučoval bych

ten odpadkový koš, pokud ji hodíte do kanálu, jen posouváte problém jinam. Buď je povrchová kanalizece vedena do řeky, nebo v lepším případě do čističky, kterou zbytečně zatěžujete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka