Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

wostrey

16. 7. 2009 10:37
ne paradoxne...

nazev je samozrejme zamerne zvolen tak, aby pripominal nekdejsi vydobytek socialismu...[>-]

0 0
možnosti
ME

dedekzbazalu

10. 7. 2009 19:27
a nebo

je tento článek na objednávku od Aholdu ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
T

Tumanskij

10. 7. 2009 19:36
Re: a nebo

Jo...a zitra začne v TV běžet reklama se sloganem "Ahold, ten je teplejší" :-)

0 0
možnosti
T

Tumanskij

10. 7. 2009 19:15
Je to pravda, v My Národní je opravdu zima

V potravinách Teska na Národní třidě je opravdu zima. Byl jsem tam nakupovat včera ráno, kdy rozhodně ještě nebylo žádné velké vedro a ten teplotní šok byl znát. V mistech kde jsou chlaďáky je opravdu to chladno velmi nepřijemné.  Je to tak honem honem něco najít  a utéct pryč. Rozhodně žádná pohoda k nakupování. Co mě osobně ale vadilo ještě víc než ta hnusná zima byli ti tři pánové v oblecích co postávají u vchodů, tedy tamější ochranka. Poslouchat ty jejich ustavičné sprosté nadávky na to, jak se jim u vchodů válí nákupní košíky, to je děs. Chvilku jsem je pozoroval a bylo mě z nich zle. Vzhledem k tomu, že jsou tihle pánové to první, co uvidíte (a hlavně uslyšíte) když tam vlezete, je to vážně reprezentativní obrázek My Národní :-(:-(

0 0
možnosti
Y

Yarda.

10. 7. 2009 16:52
V bývalém Máji

už jsem dlouho nebyl ale článek mi připomněl firmu IKEA. Když tam člověk strčí nos tak chca nechca musí absolvovat celou prohlídkovou trasu. Takže se téhle firmě vyhýbám.

0 0
možnosti
A

aldik7

10. 7. 2009 18:04
Re: V bývalém Máji

co to? .. tak to se asi v IKEi nevyznáte ;-D ..od čeho sou asi v IKEi takové "díry" ve stěnách s info tabulí nahoře? .. no rychlý přesun do jiné oddělení přece, je to jak patře, tak i přízemí.. ;-) .. a není to jenom v IKEi v Ostravě, ale i ve Zličíně.. a logicky to musí být i jinde xD ..

0 0
možnosti
W

Wabo

10. 7. 2009 16:24
Jen použili zaběhnutou šablonu

Nehledejte v tom nic víc, než že i v tomto použili zaběhnutý standard ze svých západních prodejen. Nastavili teplotu na stejný stupeň i v Máji (skloňovat "my" - "nás" nebo "můj" - "mém"  si netroufám, ve spojení s teplotou by to vypadalo morbidně). V jiných zemích jsou, pravda, lidé více zvyklí přecházet mezi klimatizovaným prostorem a vnějším prostředím, pokud jde o Británii samotnou, tam málokdy bývá venku opravdu horko. Chce to před nákupem mikinu do tašky, zvyknete si.

0 0
možnosti
OO

TDW

10. 7. 2009 16:13
Nejrychlejší sámoška v Praze

Autorce článku se nové potraviny nelíbí. Beru. Mě ano. Jasně, ubyly kasy z národky ale zato přibyly rychlopokladny, navíc jakmile se nějaká uvolní upozorní vás na to hlášení. Rozmístění zboží je nyní přehlednější, něco dokonce zůstalo tam kde to bylo dřív ! (Masna !!!) Ze sámošky nyní konečně zmizel ten pocit ze zastaralého obchoďáku. Cukrovinky u pokladen jsou všude, tady je jen strčený pult a to samozřejmě z toho důvodu aby si toho lidé všimli ale současně aby nekradli protože tam jsou čokolády od 90Kč výš !!! Pokud se takhle předělají všechna teska v republice zlobit se nebudu,  mě se to líbí...

0 0
možnosti
L

Liposukjan

10. 7. 2009 15:38
Milá Hanko-

asi budeš nějaká zimomřivka, protože já vždy uvítám jak v supermarketech, tak v obyč obchodech, ten příjemný chládek. A ten přechod teplot není tak strašný. Cca z +30  vlezeš do nádherných +15, nakoupíš, osvěžíš se a razíš zase ven. Zajímalo by mě, jak překonáváváš ten teplotní rozdíl v zimě, kdy je VENKU -20 a vlezeš do prodejny, kde je +30 ??? Ten padesátistupnový teplotní šok ti nevadí a tady camtáš nad rozdílem 15 stupnu??????????????????????????

0 0
možnosti
AA

alig agil

10. 7. 2009 16:38
Re: Milá Hanko-

^^^ to je náš uprchlý pacient. Podpořte nás a pomozte nám ho prosím chytit. Děkujeme. Psychiatrická léčebna, Kosmonosy. Milá autorko, nic si z něho nedělejte..

0 0
možnosti
P

probošt

10. 7. 2009 15:36
Nedejte se nachytat a prostě

ignorujte ty "marketingové tahy", lákadla, prostě to nekupujte, vemte si svoje rohlíky, chleba a mlíko a snad odoláte tomu ostatnímu. Za tyhle megalomanské stavby v historickém centru Prahy může obecní zastupitelstvo a stavební úřad Praha 1, který vydává povolení a mění územní plán, za pomoci magistrátních památkářů pod vedením podvodníka, který se v minulosti osvědčil jako kancléř senátu. Samozřejmě tak, aby byli zvýhodněni velcí a zahraniční investoři, kteří mají ve svém rozpočtu zvláštní fondy na úplatky. Mohlo by částečně pomoct, kdyby lidi nakupovali tyto základní potraviny v nějakých malých hokynářstvích českých majitelů, kteří by si své prodejny otevřeli poblíž, a díky zájmu zákazníků by se uživili. Pokud by ovšem nebyli v prostorách pronajatých městskou částí Praha 1, která má zájem jen rejžovat. Takže nevím, jestli platí, že neviditelná ruka trhu vše vyřeší, jak propagoval vždy král podvodníků dnes prezident ČR.

0 0
možnosti

anžto

10. 7. 2009 15:38
Re: Nedejte se nachytat a prostě

to tesco tam bylo ale už dřív, autorka píše jen o pro ni nepovedené rekonstrukci.

0 0
možnosti
ME

dedekzbazalu

10. 7. 2009 15:34
autorka vers. palmic

no, zato váš rozhled je přímo z hory Mount Everest. Zeptám se:

existuje snad něco mezi teplem a zimou? Můžete to zde napsat? A nebo

rovnou uvést originální termín pro to "něco" mezitím?

Rád se nechám poučit. Že by podzim, nebo jaro ;-D ?

0 0
možnosti
MM

palmic

10. 7. 2009 15:33
Prestante resit nesmysly

a uzivejte zivota dokud to jde. Prece si nenechate kazit naladu klimatizaci v tescu? :-) PS diky za odpoved.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka