Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tolan

26. 6. 2008 21:02
Blog na úrovni štětky do vagíny.

Vážená, držte se svého Babinetu a raději se nepouštějte do témat, v kterých jste fakt mimozenšťan.

Neodchylujte se od Vašich oblíbených a osvědčených témat, která vám sedí : "Záchodová štětka do vagíny nepatří" .

0 0
možnosti
HF

Hana F.

27. 6. 2008 9:44
Re: Blog na úrovni štětky do vagíny.

Vážený pane,

díky  za radu, ale máme svobodu projevu, tak se budu pouštět do témat, do kterých chci.

Jenom proto, že věci vnímám jinak než vy, nemusím být mimozešťan.

Mimochodem Záchodová štětka byla o principech demokracie, takže  stejné téma jako tento článek.   Když chcete někoho kritizovat, měl byste si zjistit informace.

0 0
možnosti
W

wiki5

26. 6. 2008 20:13
takze

abychom nebyli totalita, tak si musime nechat libit narusit poradek ve meste, trestat podnikatele, kteri za nic nemohou atd... nejak jste nam ujela

0 0
možnosti
HF

Hana F.

27. 6. 2008 9:39
Re: takze

Abychom nebyli totalita, tak musíme respektovat  zákonné právo druhých na svobodu projevu, i když nám to přinese nějaké nepříjemnosti. Nesmíme holt myslet jen sami na sebe. 

0 0
možnosti
TB

guam

26. 6. 2008 14:50
dodatek

Paní se i mýlí v tom, že za totality byla stávka nezákonná. Omyl stávka byla v ústavě, či vedlo je ROH ve svých  paragrafech. Pouze se nikdo neodvážil do ní jít, protože by stávkovaly proti KSČ co by vládnoucí moci

0 0
možnosti
HF

Hana F.

27. 6. 2008 9:37
Re: dodatek

Ano papírově byla povolená, reálně zákazaná, protože kdo by do ní šel byl by potrestán, jako kdyby porušil zákon.

 Je to všechno o vnímání významu slov.

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

26. 6. 2008 13:19
Inflace

Aha, tak to byla stávka proti inflaci. Za tuto informaci děkuji, protože jsem doteď netušil, proč se vlastně stávkovalo. Teď už to vím, a tak bych rád upozornil paní bloggerku, že reformy současnou inflaci opravdu nezpůsobily...

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

26. 6. 2008 13:28
Re: Inflace

Vládu je možné vinit z pochybení v činnostech, které může ovlivnit, ovšem na inflaci působí tolik jiných vlivů, že vliv vlády je v této oblasti zanedbatelný. To bychom mohli příště stávkovat třeba proti globálnímu oteplování nebo proti tomu, že v létě jsou bouřky. Nakonec...stávkovat se dá podle této logiky naprosto proti všemu.

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

26. 6. 2008 12:17
Radar se o stávce točil ještě o trochu rychleji

Už vím naprosto přesně, kde skončilo to seno, co do Prahy přitáhly vidláci – že ti ho narvaly do hlavy ???;-D(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti
HF

Hana F.

26. 6. 2008 12:31
Re: Radar se o stávce točil ještě o trochu rychleji

Podle úrovně vaší reakce, to vypadá, že to seno skončilo v jiné hlavě..

0 0
možnosti
ML

m. l.

26. 6. 2008 11:42
Jsou to lemplové a flákači

Každou práci je nutno chápat se svými klady a zápory. Některá je příjemná a dává člověku dobrý pocit, že něco pro společnost dělá (i to se počítá!) ale je méně placená, některá je náročná fyzicky a některá zase na psychiku, nějaké může být nepříjemná ale zato jsou tam dobré peníze. Za současné nebývalé konjunktury může prakticky každý odejít z práce která se mu nelíbí a najít si jinou. Proto si myslím, že chtít příjemnou, pohodovou, naplňující a ještě k tomu skvěle placenou práci a toto přání si vynucovat stávkou je poněkud nefér a lidi, kteří tak činí budu nazývat leply a flákači ať už si o tom myslíte cokoliv.

0 0
možnosti
V

Virus2

26. 6. 2008 12:20
budete se divit

až si tyhle Vaše moudra vezmou k srdci kantoři ve škole, kam chodí Vaše děti. Budete se divit, až budete nucen vyhledat lékaře a zdravotnické zařízení bude prázdné, zdravotníci si našli méně stresující alépe placené zaměstnání. Budete se divit až Vám před domem budou přetékat smradlavé popelnice, protože popeláři odešli za "lepším".

Navíc jste vůbec nepochopil, že tahle stávka byla namířena proti amatérsky a nesmyslně navrhovaným  vládním reformám.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

26. 6. 2008 11:40
Výborně

Bezvadně rozebrané téma. Stojíte morálně o mnoho poschodí výš, než spousta dalších autorů, kteří stávkující nazvali lůzou, čecháčky, hospodskými pupkáči  a spoustou další urážek. Svoboda jednotlivce v podání těchto autorů je obyčejný egoismus. Oni si neuvědomují záklední princip, tam kde začíná svoboda jednoho, končí většinou svoboda jiných.

0 0
možnosti
JLN

verb

26. 6. 2008 11:36
Vážená, mýlíte se...

Místo vysvětlování doporučuji přečíst http://binko.blog.idnes.cz/c/39888/Jak-je-to-s-tou-stavkou-doopravdy.html

0 0
možnosti
JD

pedr64

26. 6. 2008 11:33
asi Vám uniklo

že složky MV a MO mají stávku zakázanou zákonem. Podle Vás tedy máme totalitní zákony. Nad tento rámec bych ještě přivítal nezákonost stávky v osobní dopravě a energetice. Proč do toho plantáte učitele a zdravotníky? Stávkovalo přes 20odborových svazu a stávkovaly proti reformám, ty s výší platů souvisejí jen okrajově.

0 0
možnosti
LON

L.O.N.

26. 6. 2008 11:27
Demokracie - totalita

Ač jinak považuji Vaše názory za velmi rozumné, dnes jste se podle mého proti nim trochu provinila (tedy proti pravidlům férové diskuze). Proč myslím? Věty: "Nezákonná byla za totality. Jestliže je nezákonná podle někoho i dnes, snižuje demokracii na úroveň totality." jsou demagogické a zavádějící. Stávka musí být upravena zákony, jinak bych mohl stávkovat za cokoliv bez rizika postihu. Jestliže je stávka vyhlášena v souladu se zákony, je zákonná. Když není, je nezákonná (teď nehodnotím tu poslední, myslím to obecně). To je, myslím, demokratické. A když mám tento názor, jsem zastáncem totality, jak píšete?

A ta inflace: myslí, že vládu přeceňujete. Není tak mocná, aby mohla za ceny ropy a potarvin, které ji ovlivňují nesrovnatelně více, než reformy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka