Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Gmurr

8. 6. 2012 22:27
dikybohu, ze to Nemcova udelala

je to v jeji kompetenci- doufam, ze spuhlasite, skoro to u vas vyzniva, ze jste konsternovana, ze se nekdo rozhodl.

0 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

7. 6. 2012 14:10
Ano, máte pravdu

bohužel, chování poslanců ČSSD bylo otřesné a KSČM také krutě zklamala. Nakonec nám zůstal jen ten Škárka, bohužel. Ale to nevadí, Je třeba psát takovéto články, vzepřít se propagandě v televizi a vytrvat. Dříve nebo později budou pučisté eliminováni !

1 0
možnosti
PS

edan

7. 6. 2012 15:14
Re: Ano, máte pravdu

Tou eliminací máte na mysli metody, které používal Váš idol "Uncle Joe" neboli Stalin? Tedy koncentrační tábory a popravy odpůrců bez soudu?

0 0
možnosti
MD

mikado12

7. 6. 2012 11:09
Jen pro info autorko,

Noční klub v ulici Ve Smečkách skončil! Kontroverzní podnik, který proslul polonahými dívkami tančícími ve výkladech  za asistence strážníků a policie nechal uzavřít stavební úřad Prahy 1.

0 0
možnosti
ZK

SID09

7. 6. 2012 11:33
Re: Jen pro info autorko,

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde najde. Kdo ne, začne si objednávat právní rozbory.

Není žádným tajemstvím, že v tomto státě lze znemožnit prakticky kohokoliv - pokud se na něj zaměří lidé z BIS.

Důkazy se vyrobí na kohokoliv. Bárta to poznal na vlastní kůži a jeho dítě - veverky - byly prakticky zcela zlikvidované.

Stejně snadno se dá ale i pokračovat i v trestné činnosti, či činnosti za hranicí zákona, protože i tam se dá sehnat politické krytí, pokud člověk bude sypat zrní těm správným ptáčkům.

Tím ovšem nechci tvrdit, že Raath a spol. jsou bez viny. !!!!!!

1 0
možnosti
V

vsevedec

7. 6. 2012 11:06
Vážená velmi obyčejná občanko

Nad vaší inteligencí člověk musí zaplakat, na druhé straně kde by jinak oranžoví a rudí brali voliče, že? Je mi vás líto, ale závidím vám permanentně čistou hlavu a jistě vám taky chutná. Máte to prostě v životě docela jednoduché...

1 0
možnosti
FK

ataknevim

7. 6. 2012 10:34
osvědčený prostředek k sestřelení stoupajících preferencí ČS

Obyčejná ženo, nedělejte z lidí blby; oni vědí svoje, a, na rozdíl od vás, dokáží dost dobře myslet a věci zvážit.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 6. 2012 10:22
Jak byl ten Goebells hloupý!!!

Domníval se, že lež či blbost je třeba opakovat stokrát. Některým stačí jednou, dvakrát. A už to důležitě opakují - jako například přiblblý příměr s Drábkem.

   Takže jen  některým nesmyslům: Netušíte, co jsou demokratické principy, ale tvrdíte, že jsou porušeny. Demokratickým principem například je, že se nebude právo vykládat podle nesmyslných výkřiků poslance Humla (vy ho považujte za vzor morálky????).  Proberme jen to zbavení imunity.  Ano - u poslanců podezřelých (avšak nechycených) ze spáchání trestného činu probíhá před zahájením trestního stíhání procedura vydání k trestnímu stíhání (obecně nazývaná zbavení imunity, ale ta ve skutečnosti pro ostatní záležitosti zůstává).  To, když není nebezpečí z prodlení.  Pro speciální případ, že je poslanec (senátor) zadržen při činu má Ústava speciální ustanovení. Do 24 hodin od zadržení může dát předseda komory "souhlas k odevzdání zadrženého soudu". Všimněte si, že předsedkyně komory pouze souhlasí s tím, aby o dalším kroku rozhodl ....

4 0
možnosti
VH

Stará kára

7. 6. 2012 10:35
Jak byl ten Goebells hloupý!!! (2)

.....  nezávislý, demokratický soud.  Soud uznal, že jsou zde všechny důvodu k vyšetřovací vazbě a vazbu uvalil.  Co je na tom nedemokratického?  Co je na tom neústavního? (Všimněte si krátké, bleskurychlé lhůty, ve které se měla paní předsedkyně rozhodnout. Domníváte se, že kdyby 10 hodin vyčkávala, rozhodla by jinak? Proč?)

  Ústava, ten základní zdroj práva dále říká: "Na své první následující schůzi komora rozhodne o přípustnosti stíhání s konečnou platností."  Což se stalo. Všimněte si, prosím, že Ústava nestanoví žádnou lhůtu. Jsou tedy dva či tři týdny přípustné. Zřejmě považuje za dostatečně demokratické opatření souhlas demokraticky zvolené předsedkyně komory.  Vy ne?  Co je v tom nedemokratického?

   Rozčilujete se nad kauzami, zametenými pod koberec. Jistě právem. Proč se rozčilujte i nad kauzou nezametenou???

   No - a tyátr pro plebs z toho dělají noviny a TV (vše bulvár), Paroubkové, Humlové a vyděšení Sobotkové.  Nikdo jiný.

2 0
možnosti

JaKRako

7. 6. 2012 9:59
Hanko

Jste blbá až to tříská.Rv

5 0
možnosti
SN

kuča

7. 6. 2012 9:33
Máte pravdu............!

:-).....byla to obyčejná manifestace policejní síly! Všechno dopředu připravené, národ se musí oblbnout a za předhozených několik milionků, se skryje stovky miliard! R^R^R^

0 0
možnosti
MD

mikado12

7. 6. 2012 9:42
Re: Máte pravdu............!

Takže co navrhuješ? Pustit Ratha a až přijde řada na malý ryby /i když on zase tak malá není/ tak se ho pokusit zase chytit?:-P

0 0
možnosti
N

Nika.meil

7. 6. 2012 9:08
Ajaj...

Kdyby Rath nekradl, tak ho nemůžou chytit, i kdyby ho sledovali léta. Vy jakoby jste ho omlouvala, to je neuvěřitelné. Když policie nic nedělá, je to špatně, když dělá, je to taky špatně. Nám čechům snad není pomoci...my si zasloužíme v politice lidi typu Ratha a Paroubka,nic víc.

2 0
možnosti
M

MychalB.

7. 6. 2012 9:10
Re: Ajaj...

My, plebs (jak nás lichotivě autorka nazývá) si je tam nezasloužíme. Narozdíl od autorky ;-)

1 0
možnosti
JA

pefben2

7. 6. 2012 9:07
Máte recht

Drzý zločinec vyžaduje drzé zastánce, tak jen houšť! RvRvRv;-€

1 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka