Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

gejzic

11. 9. 2008 19:29
probuh

prominte;-D;-D, jen se směji jak se vůbec někdo o takovehle věci může zajímat a dokonce o tom psát blog;-D...

0 0
možnosti
HF

Hana F.

15. 9. 2008 11:55
Re: probuh

Já se zase shovívavě směji Vaši ignoranci k budování vztahů či hledání vhodného partnera.  Na každýho jednou dojde a každému je pak dobrá rada drahá. :-)

Nic ve zlým:-)

0 0
možnosti
B

Bresslerova

9. 9. 2008 15:27
dokončení

A tím, že si pak tyto starší ženy často brání své mladíčky zuby nehty, dělají jim peklo, když je oni chtějí opustit, snižují jen vlastní důstojnost a ztrapňují se. V poslední době řada ženských magazínů přináší super bezvadné články o tom, jak je prima mít mnohem mladšího milence, ale už se nenapíše o tom, jaké to taky mívá konce. Proto články tohoto typu, tedy kolegyně Formánkové, užitečné jsou. Protože každá taškařice má své konce. A věřte, že není nic horšího, když se pětapadesátiletá žena ztrapňuje před xy lidmi jak v zaměstnání, tak i v soukromém životě jen kvůli tomu, že si jí dovolil opustit mnohem mladší partner. A pak mu dělá nejméně další rok peklo a jeho případné nové partnerce, obtěžuje jeho rodiče a snaží se účelově využít všech lidí kolem sebe.

0 0
možnosti
LN

Letni_noc

9. 9. 2008 18:34
Re: dokončení

Ja myslim, ze kdyby autorka chtela psat o vztahu starsich zen a mladsich muzu, tak ta diskuse vypada jinak. Autotka se vsak prohrabava v soukromi a clanek navic nazve "Proc Lucie Bila nemuze najit chlapa". Pak uz to neni o vztazich obecne ale o vztahu Lucie Bile. Povazuji zcela v poradku, ze se lide zajimaji o autorcino soukromi (i kdyz ve vzdy souhlasim s formou). Ja jsem se autorky zeptal, jak to vypada v jejim soukromem zivote a zda Lucii Bilou zna osobne nebo jestli cerpala informace jen z medii (asi vetsinou bulvarnich). Autorka mi neodpovedela, coz jsem cekal a udelal jsem si nejaky usudek.  Autorka napsala bulvarni clanek (proc ne, ma na to pravo, objevuji se tady vetsi zhovadilosti), ale muze ocekavat, ze ji to nekteri lide osoli. Jak se do lesa vola...

0 0
možnosti
B

Bresslerova

9. 9. 2008 15:26
Diskutujícím

Aniž bych se chtěla zastávat autorky (v  blahé paměti na stížnosti rozesílané i na vedení IDNESU), tak se musím vyjádřit k tomu, co se tady děje.

Nechápu, při vší úctě, vážení diskutující, proč nepolemizujete s obsahem textu, ale napadáte autorku, její soukromí a to ještě dost odpudivým způsobem.

Diskuse by měla ale mít určitou úroveň, a myslím, že zdejší už se ocitla za jejími hranicemi a to z toho důvodu, že někdo napsal holou pravdu o vztazích starší žena a mladší muž, a spousta lidí si to asi vztáhlo na sebe, a brání to zuby nehty.

Ano, starší ženy si mohou toužebně přát, že s nimi ti mladíčci vydrží až do smrti, ale málokterý chlap prostě snese vedle sebe mít partnerku, která bude vypadat jako jeho matka či babička. Přes to mužská ješitnost obvykle nejede. A nějaké plastiky, mladistvé oblečení či chování na tom vůbec nic nezmění. Je to vůči ženám nespravedlivé. To uznávám, ale je to tak.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

9. 9. 2008 8:09
***

A vidíte http://archiv.radio.cz/romove/pictures/bila7sm.jpg" target="_blank" rel="nofollow">Věra_Bílá chlapa sehnala! R^

0 0
možnosti
HF

Hana F.

11. 9. 2008 10:15
Re: ***

:-);-D

0 0
možnosti
JH

Hloupa husa

8. 9. 2008 13:09
Co na to lidi?

Průšvih není ani tak to, že je paní Bílá dominantní, ale že je dominantní a zároveň VEŘEJNĚ činná. Spousta chlapů nemá problém s tím, být doma bačkora, ale nedejbože, aby se to někdo dozvěděl VEŘEJNĚ :-)

Jestli si paní nabrnkne nějakýho už hotovýho a na svý úrovni (třeba taky veřejnýho nebo multimilionáře s egem už nad věcí), třeba štěstí najde. A nebo - nemůže mít každej všechno... Kór když všechno vykecá :-/

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 13:31
Re: Co na to lidi?

Skvělý postřeh, díky za příspěvek.

0 0
možnosti
F

flame

8. 9. 2008 6:38
Neuvěřitelné...

ač s tímto článkem, jak víte tentokrát příliš nesouhlasím....zase jste si dle ohlasů soudě, parádně šťouchlaR^

0 0
možnosti
HF

Hana F.

8. 9. 2008 13:30
Re: Neuvěřitelné...

To je neuvěřitlené, protože to nebyl žádný šťouch.  To měla být diskuze na téma vztahy. ;-(

0 0
možnosti
MD

dubanová

7. 9. 2008 17:22
proč?

proč nepíšete tyto "informace", do nějakého bulvárního tisku, ale do normálních a myslím si, že i seriózních novin?

0 0
možnosti
PK

Radijo1

7. 9. 2008 18:21
Re: proč?

zase další prosťáček, co nerozumí novinám, ale kritizovat bude:: paní Formánková nepíše DO NOVIN. Je to blog, který shodou okolností provozuje iDNES, které shodou okolností je spjato s tištěnou MFD. Tyhle články paní Formánkové NEJDOU DO NOVIN. A píše je, protože má názor a popdepíše se pod něj, dokonce s fotkou. Už to chápete? Tak proto...

0 0
možnosti
LN

Letni_noc

7. 9. 2008 16:48
jen otazky

Dobry den, mam nekolik otazek. Znate Lucii Bilou osobne nebo cerpate jen z medii? Jak vypada vase rodina? Jste spokojene vdana nebo mate dlouhodobeho partnera se kterym vedete spokojeny zivot?

0 0
možnosti
P

p555

8. 9. 2008 16:00
Re: jen otazky

mam otazku... jste dominantni hysterka a mate sveho podpapucaka?

0 0
možnosti
JM

Hulimír

7. 9. 2008 12:33
Hana

Proc Hana Formankova musi psat takove clanky? Nevim......ale ma to nejctenejsi, tak je asi bude psat dal.....a vy je budete cist....ja precet jen nadpis a podival se na obrazek pani Formankovy a je mi to jasny...:-/

0 0
možnosti

ellienka

9. 9. 2008 8:03
Re: Hana

No mě to třeba zaujalo. Mám stejné problémy jako Lucka, a to nejsem osoba veřejně známá, i když veřejně vystupuji, tak ale kolektivně.. Prožila jsem hodně podobných situací v životě jako ona, jsme podobné povahy, poznala jsem staršího muže tak i výrazně mladšího, tak mě  zajímá, jestli mám taky nějakou šanci. Uvidíme :-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

7. 9. 2008 5:44
kralovstvi

za cloveka ktery vi co chce a umi vyjadrit svuj nazor a take naslouchat.... at uz je to  muz nebo zena :-)R^V

0 0
možnosti