Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Dezo-Conka

20. 1. 2009 16:34
Co na to mají říct Poláci?/já/

Protestuji proti odstranění tureckého záchodu.Ty 2 polské jeptišky a 2 polští mniši  zvedají oranžovou vajku homosexualů.......je to dlouhá a těžká práce... a teď se nebudou¨mít ani kde vys.at:-(

0 0
možnosti
JPA

Jirka původní A1

20. 1. 2009 8:38
zdravím...

Jo jo..Černý se zachoval jako podvodník, přeci jenom to byla státní zakázka a ty 2 mio, snad, vrátí.

Ale dílko je to velmi povedené a myslím, že od dob šplhajících mimin je to nejlepší, co jsem od něj viděl. To jak tu entropu udělal je přesné , jak to s tou spojenou EU vlastně je...myslím, že je to genius a ani si neuvědomil že to není ani karikatura, ani "parodie" jen krutá realita...

0 0
možnosti
HF

Hana F.

20. 1. 2009 8:47
Re: zdravím...

Taky zdravím, no jo, ale kdyby ta plastika byla nejgeniálnější, tak nic to nemění na tom, že se dopustil podvodu a práskl v tu nejlepší dobu aby  shodil celý Česko v přímým přenosu.

0 0
možnosti
A

aussie

19. 1. 2009 23:45
Autorka

se opet projevila jako typicka ceska prizdis*acka, podle hesla "hlavne nikdy nevybocovat z rady..." Nejlepsi na tom je, ze potrefeny husy co kejhaj nejvic jsou bulhari a slovaci (tedy post bolsevicky staty). A klaus? No ten Cernyho nesnasi uz dlouho, tomu se neni co divit... Proc ale neprotestuje treba britanie? Proc se nevztekaji holandani??? Protoze vedi, ze by byli akorat pro smich... :-( Nejde totiz o nic jinyho nez o jednu plastiku. S ceskou republikou to ma spolecnyho asi tolik co mila autorka se schopnosti napsat kloudnej clanek.... :-©

0 0
možnosti
HF

Hana F.

20. 1. 2009 8:45
Re: Autorka

Evidentně trpíte komplexem přizdi.....,  a proto jste si  ho do článku dosadil. O nevybočování z řady tu vůbec nejde.  O co v článku jde vystihl přesně alex hart.

 Pro vás je asi podvod a ztrapnění se  to pravý vybočení z řady, proto ho v článku vidíte. 

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

19. 1. 2009 18:14
Bulharům bychom se měli rozhodně omluvit

Vždy´t v Burgasu vystudoval vysokou vinařskou školu Jaroslav Palas :-P

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

19. 1. 2009 16:03
Pořád

se omílají "naše peníze". Pokud jsm události sledoval dobře, tak to financoval p. Bakala (což jsou možná naše peníze také, ale to už by byla jiná kapitola) a stát přispěl 2 milony, které p. Černý slíbil vrátit.

0 0
možnosti
JA

chytryhorak

19. 1. 2009 16:00
Troška nadhledu

by neuškodila. Mrzí mě jen to, že p.Vondra se poněkud připo*ral a nevzal to jako recesi.

0 0
možnosti
F

flame

19. 1. 2009 15:15
Čeho si ta Evropa..

.....na Enropě hned nevšimne, že;-D

0 0
možnosti
AH

alex hart

19. 1. 2009 14:46
Ano, jsme Kocourkov, bohužel,

a prezentujeme se tak již delší dobu. Těch případů již bylo více, ale tenhle poslední je ukázkový i poměrně snadno pochopitelný. I když stále někteří méně chápaví do toho tahají zcela irelevantní plky o uměleckém díle, tvůrčí svobodě apod. Já se tedy pokusím ještě lapidárněji formulovat  to, co předvedl pan Vondra.

1) Dílo odhalil, tj. veřejně jej akceptoval a prezentoval jako zakázku české vlády.

2) Vzápětí se omluvil a prohlásil, že byl oklamán, tj. veřejně přiznal, že dílo včas nekontroloval a že tedy zakázku řádně neřídil.

3) Dále tím vyslal velice špatný signál o ČR, která jako předsednický stát má naopak za úkol kontrolovat a řídit.  I když celé řízení je spíše otázkou vedení agendy, stále tady tak zůstává velmi nemilá ostuda, že nejsme schopni kontrolovat ani jednoduchou zakázku za pár miliónů. Ale přesto se  s e r e m e   do řízení EU. A ještě jí něco chceme oslazovat !.  

0 0
možnosti
HF

Hana F.

20. 1. 2009 8:36
Re: Ano, jsme Kocourkov, bohužel,

To je přesný!!!! Díky za reakci. :-)

0 0
možnosti
M2

Macho 2

19. 1. 2009 11:50
Inu jsme Kocourkov

Pan Černý si může udělat "umělecké dílo" jaké chce, nic proti tomu. Ale porušit zadání, zadané státem za naše peníze. To přeci není mystifikace jak se nám snaží namluvit někteří naší představitele. To je prostě a jednoduše podvod. Nebože že by podvod "umělecký" byl hodnocen jako mystifikace? Asi nás to pohne morálně a intelektuálně dopředu že? Já se obávám že nikoli. Tady by se nemněli peníze jenom vracet. Tady by se mnělo vyšetřovat. A ne vystavovat. Pan Černý má nádhernou reklamu za kterou nezaplatil nýbrž peníze dostal. A že nás to zviditelnuje ve světě je určitě nezpochybnitelná  pravda. Ono o paní Mauerové a mnoho dalších taky nebylo do nedávna slyšet že? A ejhle byla jich plná televize. Já vím, mnoho "uměleckých odborníku" bude stím dílem souhlasit. Proč ne. Já jenom tvrdím, že ať si vystaví kdokoli cokoli, pokud to bude dělat za sebe a na svůj náklad. Tady si někdo dělá čurinu ze všech i za mne a taky na můj náklad. Tak jo kocourkovští. Tleskejte!

0 0
možnosti
JN

Die Hard

19. 1. 2009 11:54
Re: Inu jsme Kocourkov

mluv za sebe curino. a co tak povesit ho? to by se ti libilo...

0 0
možnosti
D

doolitlela

19. 1. 2009 11:08
A?

kvuli tem poskladanym frazim co zna kazdy bylo nutne psat clanek?

0 0
možnosti
HF

Hana F.

19. 1. 2009 11:11
Re: A?

Které fráze konkrétně máte na mysli?

0 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3887x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka