Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Martin Slovák

4. 4. 2008 1:02
Clanek nudaaaaa

ale pak jsem se kouknul na fotku a rozrehtal jsem se ;-D;-D

0 0
možnosti
N

nictipotomnení

4. 4. 2008 20:38
Re: Clanek nudaaaaa

na svou?

0 0
možnosti
S

Sid2007

3. 4. 2008 16:02
OTYLA pi Formankova si leci komplexy?

Pohled na podobenku autorky, s BMI minimalne na 32, oproti Paris, kterou jako nejaka Jirina Svorcova zde pilne, tridne, tepe, hodne napovida o tom, kde se zatrpklost a ideologie clanku bere.

Nejenze si, zjevne po leta, autorka "doprava rozkose" nadmernou konzumaci kalorii, navic jeji psychicky stav a nedostatek sebereflexe jsou patrne i v neupravenosti, pocinajice vlasy.

To, ze dedictvi po Banovovi Hiltonovi (pro autorku, Baron neni slechticky titul, ale krestni jmeno) neni, konkretne prom Paris ani zdaleka "pohadkove" (tusim jen nejakych mizernych 30 mil USD, coz dnes dedi statisice Americanu po svych mnohem anonymnejsich rodicich) jen dokresluje uz zjevne PATOLOGICKOU zavistivost autorky.

Divim se, ze iDnes.cz  dava takoveho osobe prostor, tak spatne na tom neni ani nejhorsi bulvat. .... Jinak Paris TVRDE pracuje, ma mnoho rozjetych projektu, nesedi doma aby jen cekala na uvedene - ano, relativne male - dedictvi. Jeji TVRDA prace zacina hodinami FIOTNESSU denne, protoze, (pokrac)

0 0
možnosti
S

Sid2007

3. 4. 2008 16:11
Paris Hilton TVRDE MAKA, oproti tluste Formankove

FITNESSU denne, protoze nemalou soucasti toho, co prodava, jako modelka a "socialite", moderatorka sveho T show, podnikatelka v oblasti mody, je to, aby byla v perfektni fyzicke kondici.

Asi pred pul rokem jsem si, jako priklad jejiho velice aktivniho PODIKATELSKEHO nasazeni vsimnul treba toho, ze v MOSKVE pomahala jedne mlade designerce odstartovat jeji serii modnich navrhu. (Ano, zavistiva pi. Formankova, uvedena mladicka TEENAGERKA navrharka a podnikatelka byla dcerkou ruskeho miliardare a ano, Paris za to dostala tusim skoro 1 mil USD). Vas by - s tim co umite, zjevne ani ne slusne a objektivne psat - nepozvali a nezaplatili vam.

Na svobodnem trhu se - priznejte si to - svobodne se rozhodujici lide, publikum, firmy, podnikatele, bohaci, politici, atd. rozhodnout venovat sve PARY OCI Paris a ne Vam, ani tomu, coz treba zde nabizite.

Takze si musite vybehat nejake statni dotace treba v ramci "ROVNYCH PRILEZITOSTI", kdy presvedcite mocne, ze i oskliva, hloupa kacatka take chteji $$$.

0 0
možnosti
BP

pavelthelong

3. 4. 2008 15:05
bavi mne

jak se ctenari rozciluji - at ve smyslu obrany nebo utoku na autorku blogu. Nejzajimavejsi je fakt, ze cim je clovek medialne znamejsi hvezda, tim mene toho vymyslel, udelal, dosahl. O takove Agate Hanychove nebo Gabine Partysove ctu (vlastne nectu, vidim pouze titulky) porad a dodneska nevim, proc jsou tak medialne zajimave........sorry, ale Paris mne zajima asi jako vcerejsi noviny.....howg

0 0
možnosti
S

Sid2007

5. 4. 2008 18:11
PŘÍKAZ TRHU: Masy, klienti CHTĚJÍ, platí za celebrity

V tržní ekonomice, kterou nám, jak víme, statečně vybojoval pan Klaus, nejde o to VYROBIT, ale PRODAT.

Hanychová, Partysová, Hiltonová atd. atd. mají to, co se prodává, za co je trh, zákazníci, bulváru, TV show atd. ochotni platit, věnovat své "eyeballs", tedy páry svých očí sledováním show. Za to tržní ekonomika platí a platí královsky. Smiřete se s tím.

0 0
možnosti
JP

real_goldie

3. 4. 2008 12:19
to se musim smat

Kdyz procitam reakce na clanek, tak se musim smat.

Autorka ma prece naprostou pravdu v tom, co je Paris zac. Bez novinaru, pred kterejma tak utika, by nebyla nic. Je to proste symbioza, novinari ji foti a toci, ona je "slavna" a blesk ma zase o cem psat. Jeden bez druhyho by byli nahrany.

0 0
možnosti
S

Sid2007

5. 4. 2008 18:13
OTYLÁ, závistivá autorka nemá pravdu: TRH ji má

viz výše. Trh, zákazníci, věnují mnohem více pozornosti bulváru, reality show, SEXy Hiltonové než radaám a poradám, červené knihovně Babinetu.cz OTYLÉ a neupravené Formánkové.

0 0
možnosti
GA

ixiiiii

3. 4. 2008 0:18
neuveriteľné

Je neuveriteľné s akou vervou pani Formánková odpisuje svojim čitateľom...Vás musí mediálna gloriola slečny Hilton neuveriteľne fascinovať...človek by neveril čo všetko trápi váženú novinárku v stredných rokoch...Vaše problémy na moju hlavu

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

3. 4. 2008 21:26
Re: neuveriteľné

Paní Formánková, na rozdíl od jiných autorů, klidně s diskutéry hovoří o svém stanovisku. Je to pro mě daleko lepší, než když sem někteří politici umístí svůj článek a vůbec je nezajímá názor čtenářů.

0 0
možnosti
HS

Fanthom007

2. 4. 2008 19:58
neni pravda, ze Paris nic neumi !

Treba takovy oralni sex ji jde vyborne. A mrtvolu v Muzeu voskovych figurin zahrala tez obstojne. Tak co proti ni mate?

Navic by me zajimalo, kde cerpate informace o jejich pohnutkach a zivotnich cilech. Jak na 100% vite, ze do Prahy prijela budovat image sereblity ? Ona se vam snad zpovida?

0 0
možnosti
I

ignorantka

2. 4. 2008 17:52
ale copak?

pises zahorkle a zavistive. misto plyvani nenavisti si zacvic a uprav si oblicej a  vlasy. budes se lip citit, budes lip vypadat, a nebudes muset psat nenavistne blaboly;-)

0 0
možnosti
PP

spartaman

7. 4. 2008 11:43
Re: ale copak?

Na tom něco je! R^

0 0
možnosti
MP

majkicz

2. 4. 2008 15:19
Fakta

Mila autorko, nez zacnete neco takoveho psat, zjistete si presnejsi informace. Benji neni Madlen, ale MADDEN. A to, ze Paris je tak slavna diky mediim je akorat tak zase dusledek lidske zavisti a blbosti. Kdyby lidi nekupovali ten zasranej bulvar (staci se rano projet v metru, kazdy duchodce drzi v ruce Blesk ci AHA, ostatni vekove kategorie mene, ale taktez hojne), nic takoveho by nebylo. A to, jak se do ni novinari pustili, bylo taky dost nechutne. Takove hyeny bych strilel paintball pistoli rovnou do cela. :-©

0 0
možnosti
S

Sid2007

5. 4. 2008 18:15
souhlas. Vi mé příspěvky. Paris se prodává líp než Formánkov

takže otylé a neupravené Formánkové zbývá jen Babinet a závist, pomluvy Paris.

0 0
možnosti
JN

tom-2718281828459

2. 4. 2008 14:56
hyenismus

jak Paris tak novináři jsou v tom nevinně. Za všechno můžou ti pitomci si kupují bulvární noviny a koukají se na bulvární televizní noviny na nově :-P

0 0
možnosti
RD

Dvořáček,Ostrava

2. 4. 2008 14:46
Nabila si ústa...

protože byla asi zhulená. Navíc se nechala při odjezdu slyšet, že už tady nikdy nepřijede. No to je ale skutečně rána pro všechny normální lidi tohoto státu, asi se z toho pose..eme. Bye, bye Paris Hilton!

0 0
možnosti