Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

andreas

20. 2. 2011 22:18
Karma

Paní Formánková, děkuji za krásný článek. Jsem šokována mírou nenávisti lidí vůči lékařům. Když nic jiného, akce DO odkryla charaktery mnohých lidí. Proto si vážím každého, kdo se snaží být objektivní a bez zbytečných emocí analyzuje situaci. R^

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

17. 2. 2011 1:12
Myslím že tenhle plat stresy nepřináší

http://www.novinky.cz/kariera/171957-prumerny-plat-lekare-v-nemocnici-je-46-692-korun-sestry-21-794.html

Myslím tedy těch doktorů. Takový stres by si ledaskdo nechal i líbit. Ovšem nedá se vyloučit, že madam doktorová je se svým kadeřníkem v Paříži nespokojena a na lepšího nemá.

0 0
možnosti
JD

jardadrda

13. 2. 2011 18:38
Vyděrači, že by se měli podporovat

To nemyslíte vážně? Jsou tady i jiné profese, kteří jsou podhodnoceni. Vážená paní, víte, kolik bere obyčejný dělník? Má tady méně než 10 tisíc čistého a to pracuje i déle než 8 hodin denně. Jenže dělníci mají smlůlu, dneska za nimi odbory nestojí.

0 0
možnosti
F

fikuss

12. 2. 2011 10:46
držím palce

Podporuji lékaře, po létech ponižování, slibů, že to bude lepší, stáleho tlaku musíš, musíš, se přestali hrbit a rozhlédli se, v jaké závistivém a nechápavém národě to žijí. Teď mají 2. možnosti, kdo má možnost opustí tento shnilý stát, kdo tu možnost nemá musí bojovat za lepší podmínky, 3. ožnost je se vrátit do socialistického zdravotnictví, ohnout hřbet a dále si nechat kálet na hlavu - to neudělají.!! Tak by se měli zachovat všechny ovce ve státě.!!

0 0
možnosti
H

hamry

11. 2. 2011 18:35
Vládě:

Egypské exempore mě silně připomíná, extempore našich lékařů.Doufám,že toto jejich extempore dopadne stejně jak v Egyptě.Držím lékařům palce a doufám, že tato ubohá přetahovaná lekaři, versus vláda už konečně skončí.Milá vládo, stejně ti nic nezbyde než jim vyhovět, nebo chceš Egypt.

0 0
možnosti
JH

hurkajan

11. 2. 2011 17:59
ano oběti

kde ony vezmou ty přemrštěné platy chápu berou ke svému poctivému výdělku i sociální dávky které teď jim jsou odebrány a dány chudáčkům lékařům kteří si na sebe poctivou prací neumí vydělat...je to humánní

0 0
možnosti

Pančelka

11. 2. 2011 17:23
ano, jen at jdou

Roky pracuju v nemocnicích. Jestli páni doktoři za někoho kopou, tak za sebe. nemohou dost často dodržet pracovní dobu, chudáci, protože spěchají do svých privátních ordinací, ane bo jedou za  peníze nějaké firmy kamsia pak se bohužel i vracejí, platí si z těchto peněz třeba jazyky a vůbec se mají špatně. Občas něco přehlédnou, kdo ne, že a pak sevzájemně solidárně održí, že ten pacient na infarkt vůbec nevpadal, tak mohl jet domů tramvají...atd.Ať jdou. 

0 0
možnosti
JV

jafava

11. 2. 2011 16:03
Lékařům fandím, aby si mohli odejít za lepším výdělkem kam

chtějí. Tady se ale musí nejdříve reformovat státní zdravotnictví a kdo je nedočkavý a místo platu má jen almužnu, mohl odejít během posledních dvaceti let bez problémů kamkoliv do světa a vydělávat podstatně víc. Až bude naše zdravotnictví zdařile reformováno a až naše ekonomika bude mezi nejlépe prosperujícími na světě, bude líp všem, ne jenom lékařům z nemocnic.

Mimochodem autorko, Vy znáte nějakého chudého lékaře? Já ne.

0 0
možnosti

Clara Shot

11. 2. 2011 15:39
Lékaře podporuji, ať si jdou kam chtějí!

0 0
možnosti
MH

1255

11. 2. 2011 14:18
Lékaře nepodpořím. Nelíbí se mi způsob, jakým akci

provádějí. Vzít si na pomoc reklamní agenturu a nás, pacienty tak masírovat jako když prodávají prací prostředky. Nelíbí se mi jejich ultimáta, nelíbí se mi, že jsou ve svých požadavcích nerealističtí (ve státní správě šly platy dolů všem) a chtějí stále více. Nelíbí se mi, že teď mluví o korupci (vč. představitelů LOK), ale celou dobu korupci kryli.Nelíbí se mi, že nejsou ochotni za své rozhodnutí nést i zodpovědnost a požadují, aby je zaměstnavatel vzal zpět. Co je to za privilegia, které ostatní nemají? Vaše povolání má určitou prestiž, to je pravda, ale nejste nadlidi.

0 0
možnosti