Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti

Veverky jsou veverky a volby jsou na čtyři roky. To, že se vytváří během tohoto období ve stranách určité frakce není přeběhlictví. Existují také určité smlouvy a programová zodpovědnost. Pokud vám vyhovuje levicový program, tak si tuto totalitu klidně volte v řádných volbách.

2 3
možnosti

Váš blog postrádá objektivní nadhled. Je z něj cítit, že jste voličkou Zemana a uznáváte pouze jeho argumenty. Protiargumenty slyšet nechcete.

7 5
možnosti

Tak sem s nimi, s těmi protiargumenty! :-) Nejsem sice autorka, ale Vy jste jí nařkl z něčeho, co ještě neudělala. Až ty protiargumenty napíšete a autorka je "nebude chtít slyšet", tak budete mít pravdu.

2 3
možnosti
Foto

Paní Formánková, promiňte, ale to si snad děláte legraci. Parlamentní volby se konají - většinou - jednou za čtyři roky. Jedině parlamentní volby jsou vyjádřením vůle občanů. Pokud usuzujete na vůli občanů z průzkumů veřejného mínění, je to smutné, ale nicneříkající. Nebio si snad myslíte, že se parlament má měnit každý kvartál - podle toho, jak které agentuře vyjde průzkum b'veřejného mínění? Rv JK

15 4
možnosti

Paní Formánková by prý ty volby vždy ráda zaplatila.:-)

3 0
možnosti
Foto

zatím stále ještě platí, že všichni poslanci byli řádně zvoleni.

10 3
možnosti

D16a73d76a83k 94P84e86t39r

15. 7. 2013 10:34

To je pravda, ale někteří a není jich málo, byli zvoleni za jiné strany.

3 1
možnosti

Ono je to trochu jinak.

Občané dávají najevo, koho by si přáli, aby vládl, jednou za 4 roky. Nikoliv jednou za 1 rok, nebo jednou za půl roku. Tak je to nastaveno v našem demokratickém řádu. Kdo má vládnout nebo nemá se řídí volbami, ne průzkumy veřejného mínění.

11 2
možnosti

Přesně a jasně vyjádřeno.

6 5
možnosti

Přesně a jasně, avšak k mé lítosti blbě.

4 3
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka