Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

assco

3. 4. 2012 7:22
Kristyna je jen politicka prostitutka

a Vit Barta je pasak kteremu utekla. Nevidim zadny rozdil a vubec nechapu, pokud je nekdo v tom verejnem dome VV alespon trochu slusny, ze uz davno neodesli. Ale to je problem vsech hampincu. Za prachy poskytnou cokoli.

0 0
možnosti

vsevedec

2. 4. 2012 13:01
Již nikdy žádné VV

Je jen jediný nezvratný fakt - Kočí je představitelka Věcí veřejných. Je produktem jejich výběru. Přidejme k ní Bártu, Johna a další příslušníky této sekty vedené infantilním superguru a máme jedno základní poučení. Nikdy nevolit malé strany! Jediná cesta k ozdravění české politiky je tlak na "vyčištění" silných stran, tedy ODS, TOP09 a ČSSD (KSČM je třeba ze slušné politiky zcela vyloučit).

0 0
možnosti

Tregold

2. 4. 2012 13:20
Re: Již nikdy žádné VV

Takhle také mluvili dnešní komunisté: "nepotřebujeme jiné strany, KSČ je třeba zreformovat"...

Nezlobte se ale ODS či ČSSD je nereformovatelná, jediná šance je tyto strany nevolit či zrušit soudně (tak jak to provedla tzv. revoluce soudců v Itálii).

0 0
možnosti

Gibon

2. 4. 2012 9:45
Produkt systému

Kočí je přesně ten týpek, který je systémem blechy poslán do kožichu strany, která chce věci změnit. Nevšimli jste si, že na trati do Ostravy už jezdí konkurence RegioJet Jančurovy Student agency. To je přínos VV. A takhle by mohla konkurence vyrůst všude, proto je třeba VV zničit a k tomu jsou dobré právě takové Kočí.

0 0
možnosti

vsevedec

2. 4. 2012 13:04
Re: Produkt systému

VV jsou příkladem prorůstání byznysu do politiky, snahou rozkrást to, co ještě ve státní pokladně zbylo. Nic víc, nic míň.

0 0
možnosti

lunak

2. 4. 2012 9:38
Naivní a hloupá autorka!

Pokud si ten přepis pořádně přečtete (případně i nějaký další odposlech z dřívějška) musíte zákonitě dojít k závěru, že Kočí má nejen přespříliš zbytnělé ego, ale také značný sklon mýtománii. Valná většina onoho spiknutí proti VV se totiž odehrává v její fantazii a stihomamem postižené vedení VV svým přístupem umocňuje účinek jejích představ! Neříkám, že v takové konstelaci je společné vládnutí dalším koaličním partnerům příjemné! Je pochopitelné, že pod tlakem průběžně neustálého "odcházení" VV z vlády, musí mít připraven nějaký plán "B", či připravovat plán "C". A to bylo jasné od samotného počátku. A Kočí si to vysvětlila po svém....

3 0
možnosti

svarcz

2. 4. 2012 10:09
Re: Naivní a hloupá autorka!

R^R^R^

0 0
možnosti

petrph

2. 4. 2012 9:35
tady přece vůbec nejde o Kočí

Když už tedy mluvíme o té fungující demogracii. Protože takových exotů může být v politice určité  procento, a nic se neděje - ostatně co vím tak třeba v Itálii byla poslankyní jistá pornohvězda.A když se vŕatím ke Kočí, je otázka, kdo a jakými prostředky v té fungující demokracii přinutiti aby rezignovala..

Samozřejmě naprosto jiná je otázka všech ostatních poslanců současné vládní koalice, totiž že by každý samostatně a sám od sebe - přesně v duchu Ústavy požadoval přísné prošetření zveřejněných odhalení a sám a ihned hlasoval pro odstoupení všech veřejných zástupců i své strany, kteří jsou do toho zapleteni.A nejen volal, ale i hlasoval...Což je fikce, ale o tom to celé je.

0 0
možnosti

xychteen

2. 4. 2012 9:19
Ale na pracáku stát nebude, takže jí to funguje, ne?

:-/

0 0
možnosti

čirokéz

2. 4. 2012 8:42
Kristýna Kočí

Kristýna Kočí nepatří do politiky. Možná, podotýkám možná by se uplatnila jako pokojská v nějakým hotelu. (Tím samozřejmě nechci urazit pokojské, které si touto prací poctivě vydělávají.)

5 0
možnosti

péťovakobyla

2. 4. 2012 9:23
Ona by ani....

No nic mám málo dukátů;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 409
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3888x
Obyčejná žena, která je děním kolem sebe zasažena  redaktorka