Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

12. 8. 2008 15:52
Když

bude v Česku jen milion lidí, chyba to nebude, není důvod se množit

0 0
možnosti
VE

Vírou eser

1. 8. 2008 22:38
Mám to množení za sebou, ale kdybych mohl něco v

 životě změnit, tak bych  čas který jsem věnoval hloupostem raději všechen investoval do dětí. Těch nějakých 18 základních let výchovy, není nic proti tomu zbytku, když se musí rodič dívat jak se jeho dítě  koupe v drogách. Před tím se nedá utéct a není kam. To raději jezdit Trabantem, ale mít rodinu v pořádku. 

0 0
možnosti
HF

Hana F.

26. 8. 2008 10:59
Re: Mám to množení za sebou, ale kdybych mohl něco v

No právě!

0 0
možnosti
KK

Lisinha

30. 7. 2008 18:32
Hašišmarjá.

Vedle bydlí dva sociální případi. Ona na mateřské, on, právník, nezaměstnaný, aby mohl matku a potomče obskakovat. Mají flák zahrady a na zahradě nikoli plantáž biozeleniny, ale bazén. Nadávají, že dávky jsou nízké a že jednorázové plínky a dětská výživa jsou drahé a při tom nadávání se válejí na zahradních lehátkách.

A ještě pár podobných v okolí znám. Podotýkám, že nejsme nějaká Liščí Lhota, kde žádná práce není, ale dost velké město.

 Není problém někde jinde, než že zlý stát nezařídí, aby se mladí rodiče měli dobře?

0 0
možnosti
HF

Hana F.

26. 8. 2008 10:58
Re: Hašišmarjá.

Kvůli jednomu případu, zahodíte všechna ostatní fakta a uděláte z mladých lidí flákače, kteří chtějí, aby se stát o ně postaral?

To je dost úzkoprsé.

0 0
možnosti
V

Vitana

30. 7. 2008 8:54
Rodina

Já nechci nijak snižovat nečí názor, ale myslím , že problém dnešní mladé rodiny je , že o všem moc přemýšlí . Že se nechce vzdat jakehosi životního stylu a proto se vymlouvají, že rodinu neuživí. Když jsem měla 1. dítě /za komunistu/ tak jsem dostavala nějake 400 mateřské/coby studentka/, pak přišel byt, manžel na vojně , tak jsme holt musela makat .Za kapitalismu jsem taky neplanovane porodila , a sla jsem do podnajmu , se dvema detma na krku a novym partnerem  a kupodivu prezili jsme . Ted už nam doma zbyl jen ten nejmladsi /4 roky/ muž bere nějakych 22 000 cisteho ja 13 000 a zas nejak vyzijeme:) Co jsem tim chtela říct. že každy dokáže přizpusobit sve potřeby sve peněžence a odkladát rodinu kvuli penězum, považuji za vymysl . jen ať mladí řeknou narovinu. nechceme děti, protože svět nám nabízí tolik , že není duvod se zatěžovat dětmi.

0 0
možnosti
JM

Hucul

31. 7. 2008 10:29
Re: Rodina

Nemyslim si. Souhlasim, ze socialisticky vychovana generace tolik nepremyslela a neplanovala. Ale ona take nemusela. Dnesni platy v CR jsou naprosto zhuverile v relaci k cenam zakladnich potravin. V Nemecku jsem mela plat asi 3x takovy, nez o jakem muze snit mlady inzenyr v CR, ale treba za housky jsem dala tretinu toho, co stoji ty same v Hypernove v Mlade Boleslavi. Chapete tu absurditu?

0 0
možnosti
HF

Hana F.

26. 7. 2008 8:33
paskudilek

Když  poukážu na to, že si někdo si odporuje, tím, že tu zástává trvdou dřinu za málo peněz a přitom v pracovní době diskutuje několik hodin na netu - to je podle vás urážení?????

To jsou fakta.

To je zajímavé, když jste tak pozorně četla diskuzi, že jste nevšimla  urážlivých výrazů na adresu autora jako je hloupost, blábol apod. ani všech argumentů, které dotyční stejně neberou.

No kdo chce psa bít, hůl si najde, i kdyby měl fakta  přetočit. , že ?:-) Opravdu úsměvné.

0 0
možnosti
ŠV

paskudilek

25. 7. 2008 20:36
Hodně úsměvné je, jak ji dojdou argumenty

začne útočit, jak si lidé přes den dovolí diskutovat a začne je urážet, že je to v pracovní době, nebo že pořádně nedělají, když mají čas diskutovat pod jejím článkem.

0 0
možnosti
+

+Granit+

25. 7. 2008 20:39
Re: Hodně úsměvné je, jak ji dojdou argumenty

a pročpak s ní musíte diskutovat? když je přesvědčená o své pravdě diskutovat stejně nebude

0 0
možnosti
ŠV

paskudilek

25. 7. 2008 20:33
Tak jsem si přečetla celou diskuzi

a musím přiznat, že mě autorka velice zklamala. Ten článek je napsaný kvůli karmě, to se jí povedlo. Akorát žádné řešení jí nenapadlo a jen hrubě uráží lidi, kteří s ní nesouhlasí. Tolik negativního jsem dlouho nečetla. Tak hlavně, že je VIP.Rv

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

25. 7. 2008 16:18
Nejsme banánovou rebublikou

Morava je řepkovo-maková.U Výškova mák na polích,jinde řepka.V Čechách nevím,tam jsem dlouho nebyl.Za 20 let jsme se naučili myslet tržně ,naučil nás to největší světový ekonom

 V.Klaus.Proto ty méně tardiční zemědělské plodiny.Nač rozvíjet vlastní průmysl?Jsem přece v srdci Evropy a můžeme těžit této situace.Místo fabrik sklady a montovny.Nač rozvíjet strjirenství,když stačí monotovat kefemlýnky pro Brauna.Nač školství.Stačí by naší lidé uměli číst a psát a poznávat dopravní značky aby je neřpejela rychle jedoucí německá auta.Že to říkal kdysi Goebbels?Byl to přece demagog;-D

0 0
možnosti
HF

Hana F.

26. 7. 2008 8:35
Re: Nejsme banánovou rebublikou

To je fakt. dyk můžeme být národ skladníků a dělníků a zemědělců, k tomu vzdělání  ani průmysl nepotřebujeme.

0 0
možnosti
RG

Polymorph

25. 7. 2008 9:25
A co takhle začít od začátku 4

A toto postupuje

následně i na školy vysoké, jejich úroveň je podle mě taky nižší než

dříve...

0 0
možnosti
BB

Bhans

25. 7. 2008 9:45
Re: A co takhle začít od začátku 4

to platí zejména o těch VŠ co vznikli za účelem zisku.

Taková Matfyz v hlavních oborech je pořád dost náročná i pro chytré studenty

0 0
možnosti
RG

Polymorph

25. 7. 2008 9:25
A co takhle začít od začátku 3

Dnes

když se setkám s někým kdo výjde střední školu ať tříletej učňák, nebo

maturant, tak s prominutím nedosahuje kvalit kterých by měl aby se na

trhu práce uplatnil a mohl dostávat zajímavou výplatu.

0 0
možnosti